[18.11.09г.] Малта - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: [18.11.09г.] Малта - България

Мнениеот crap » 19 ное 2009 01:15

ЛЕВСКАРКА написа:В тази контрола показахме добра игра на терена. Имаме добри нападатели с националната фланелка. Срещу Малта добре се справиха Божинов, домовчийски и Бербатов. От коментара на иво Йовчев ми хареса как се представиха всички футболисти. Чудесен е и Благо, който от фаул за пореден път отбеляза гол за България. честито на Бербо, че е вече рекордьор по голове с българската фланелка. Смятам, че се получи 1 добра проверка за нас.

Ти мача си гледала а? Я ни окрехни къде го гледа? Щото от коментара на Йовчев за пореден път ми станаха ясни следните неща-нямаме халфова линия, нямаме защита и вкарахме 3 гола за 7 минути...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 19 ное 2009 09:37

Всички, които плюят Мъри мразят Левски, АСМИЛАН. Можеш да си сигурен в това. Та те започнаха да го плюят още преди първата ни квалификация. И не са спирали...
Националният отбор с Мъри записа най-голямата загуба от Кипър 4:1. Голям срам, спор няма! Но и записа най-големите победи в последните 15 години. От доста време не сме гледали нашите да вкарват по 4 (6) на отбори от калибъра на Малта, Чернга гора, Грузия. Клубният ни футбол е на изключително слабо ниво. Младежките национали ги бият където ги хванат. Та Своге ги победиха! И на фона на това не спират да плюят Мъри, даже след победи с по 4 гола... Ако това не е пристрастно мнение, здраве му каже...
Мразят Мъри заради Левски. Това е единствената истина... Та нали при него трябваше да гледат Левски как покорява купата на Уефа. Да не мислиш, че им е лесно да преглътнат този феноменален успех за българските стандарти....
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 19 ное 2009 10:24

Както казах - щом покорим с него едни квалификации ще му се извиня. За сега заслужава само това...А що се отнася до знаменитите победи над Грузия и Черна гора...радвай им се. Това ни е потенциала с този треньор ЗА ТОЗИ МОМЕНТ. Апропо ти беше ли на мача с Грузия да се израдваш на победата?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 19 ное 2009 10:27

ros написа:Както казах - щом покорим с него едни квалификации ще му се извиня. За сега заслужава само това...А що се отнася до знаменитите победи над Грузия и Черна гора...радвай им се. Това ни е потенциала с този треньор ЗА ТОЗИ МОМЕНТ. Апропо ти беше ли на мача с Грузия да се израдваш на победата?

С кой треньор ще ни е повече потенциала?
За мача с Грузия не бях в София.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 19 ное 2009 10:33

Това че имаме пари да даваме на разни Директори на отбора, а нямаме за треньор от чужбина е проблем на БФС. Не мога да приема /вярвай ми/ треньор за взема 30 бона месечно и да няма поставена цел пред него. Обяснение да доизкара квалификациите и нищо не е обещавал са жалки. И аз мога да ги доизкарам и ако съм честен дори и с 10 пъти по-малък хонорар. Успехът ми ще е същия - световно по телевизията, но в касата на БФС щеше да има парички. Елементарната сметка е 12 по 30 е 360 000 лева за Мъри годишно. Жалко е това.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 19 ное 2009 10:57

ros написа:Това че имаме пари да даваме на разни Директори на отбора, а нямаме за треньор от чужбина е проблем на БФС. Не мога да приема /вярвай ми/ треньор за взема 30 бона месечно и да няма поставена цел пред него. Обяснение да доизкара квалификациите и нищо не е обещавал са жалки. И аз мога да ги доизкарам и ако съм честен дори и с 10 пъти по-малък хонорар. Успехът ми ще е същия - световно по телевизията, но в касата на БФС щеше да има парички. Елементарната сметка е 12 по 30 е 360 000 лева за Мъри годишно. Жалко е това.

С 360 000лв (190 000 евра) годишно кой треньор от чужбина ще дойде? Ратко Достанич. Има поставена цел пред него и това е класиране на Европейското. Аз пак ще попитам. Защо досега не искахте треньор от чужбина, когато начело на националите бяха само червени треньор? Дойде Мъри и веднага треньор от чужбина та треньор от чужбина. Един треньор от чужбина класен иска поне 1млн евра заплата. Отделно колко разходи ще отидат за пътуване и тн... Да не говорим и за огромният бонус, който ще иска за класиране. Нека минат тези квалификации. Аз вярвам, че Мъри ще ни класира. И то не заради друго, а за да ви го сложи на всички, които сипахте помия по него...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 19 ное 2009 11:06

Много агресия таиш в теб. Успокой се. Нека се класираме пък тогава да дойде и Мъри. За съжаление ми се струва, че ще е импотентен в ситуацията
Относно сметките за заплатата... прибави и тази на директора, който е със двойна от тази на треньора. и малко по малко - ето ти възможност за чужденец

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 19 ное 2009 11:30

Ще ме съсипете, вие нещо имате някви проблеми, няма да навлизам в анализ... но да кажеш че победата над Грузия и тази над Малта били успех, си е чисто безумие!!! Хората играят изключително слаб футбол, просто работата е там че ако ни се наложи да играем срещу една Румъния например, или Гърция, Турция, Сърбия изобщо няма да ги споменавам, или дори... Австрия, та те ще ни счупят без никви проблеми... и тука биемне нЕкви футболни джиджета, и вие левскарчета ми се надъхвате, и ми говорите как "мазния" щял да ни класира някъде, е верно е, ще ни класира, обаче не за ЕП или СП, ами за 4ТА УРНА!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 19 ное 2009 11:43

ros написа:Много агресия таиш в теб. Успокой се. Нека се класираме пък тогава да дойде и Мъри. За съжаление ми се струва, че ще е импотентен в ситуацията
Относно сметките за заплатата... прибави и тази на директора, който е със двойна от тази на треньора. и малко по малко - ето ти възможност за чужденец

Агресия не, но нерви определено хабя с тоя форум и червените писания. Сираков, до колкото си спомням, щеше да бъде назначен, независимо кой е треньор. Забравих да спомена и щаба на този чуждестранен треньор, който също си е разход...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 19 ное 2009 11:47

Ти вярваш ли че ако има треньор чужденец ще го има Наско да му дава акъл и да му вика футболисти? Вервай ми няма да стане.

Върни се в “Архив”