Локомотив Пловдив - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Думите на Седрик Бардон...

Мнениеот NOMER14 » 04 окт 2009 18:20

kolovati написа:Ако не беше класата на Йовов и Бардон и днеска бехме отекли.
Добрата новина е че на стадиона е бил Херо тва може да значи че скоро ни поема.

А бе старото си е старо....

Потребителски аватар
bultras12
Контакти:

Мнениеот bultras12 » 04 окт 2009 18:22

Класата на Йовов ХАХАХАХАХ гърбавия симулант ли ве момче ? ти явно си гледал друг мач,този гърбав смешник ,който прилича визуално на син на Дсотанич е посмешище за цяла България не само за Левски.
А Бардон ще си каже истината момчето ,той не е свикнал на недомлъвки и мрънкания идва от държава където хората казват това което мислят ,а не ближат задника на Бай Ганьо и Гонзо в случая.

Херо е добър треньор и ще е добре да действате ,че като гледам скоро ситуацията може да е да се борите с нас за оставане в групата ХАХАХАХА

Потребителски аватар
aleks751226
Контакти:

Мнениеот aleks751226 » 04 окт 2009 18:22

извинявам се 4е сам вав форума на ЛЕВСКИ заклет ЦСКАР САМ но мисля 4е наистина не варвите на добре .Докато не махнете ДОСТАНИ4 и ГОНЗЪУО нема оправия ,не е интересно без вас,а относно думите на БАРДОН евала му прав е
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени

Потребителски аватар
sasho007
Контакти:

Re: Цветан Димитров!?!

Мнениеот sasho007 » 04 окт 2009 18:22

Като нямаме свестен треньор на вратарите така ще е. Когато Игор Кулиш беше треньор на вратарите беше друго

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 окт 2009 18:23

kartago написа:
santiliana написа:Има един израз: "Юрган да му хвърлиш, не може да го хване!"
Е, той е в пълна сила за този вратар. А Левски винаги се е славел с отлични вратари.Но какво ли в отбора сега ни е качествено, та и вратаря?!
БАТКОВ- ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!

И рекъл Господ "Само Левски",
и направил небето синьо.

Я дай малко примери за отлични вратари от "Левски", че аз нещо може да съм позабравил?!............ Иначе момчето нямаше никаква вина за головете, чета тука специалисти, седял в средата на вратата, а в единия ъгъл ли да седи когато топката е централна? Получи се хубав фалц, с много силен удар. Млад е още просто, но това също е пропуск на ръководството, не можеш да чакаш само на Г. Петков! Те и на него унгарците му вкараха едни голове от халите!

Бисер Михайлов, Стефан Стайков,Борислав Михайлов, Пламен Николов,Димитър Иванков, Здравко Здравков, Георги Петков.
Посочи ми поне още един български отбор с толкова на брой качествени вратари през годините.И не ми излизай с мнение, че някои от тях не ги знаеш.Защото или имаш още жълто около устата, или си безпаметна личност.Специално по отношение на вратарите Левски винаги е бил №1. Със съвсем малки изключения.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 окт 2009 18:26

bultras12 написа:

Класата на Йовов ХАХАХАХАХ гърбавия симулант ли ве момче ? ти явно си гледал друг мач,този гърбав смешник ,който прилича визуално на син на Дсотанич е посмешище за цяла България не само за Левски.
А Бардон ще си каже истината момчето ,той не е свикнал на недомлъвки и мрънкания идва от държава където хората казват това което мислят ,а не ближат задника на Бай Ганьо и Гонзо в случая.

Херо е добър треньор и ще е добре да действате ,че като гледам скоро ситуацията може да е да се борите с нас за оставане в групата ХАХАХАХА

Помня преди години,когато Херо дойде , каръкът пак беше повсеместен.Но късметът се завърна и Гонзо вкара на чорбата един гол в последните секунди на мача и нещата се оправиха....Сега не знам...

Потребителски аватар
sasho007
Контакти:

Мнениеот sasho007 » 04 окт 2009 18:27

И за какво па ни е този Херо бе пич. Та те го изгониха от Русия

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 04 окт 2009 18:27

sasho007 написа:Като нямаме свестен треньор на вратарите така ще е. Когато Игор Кулиш беше треньор на вратарите беше друго

Абсолютно вярно! Не знам защо смениха треньора на вратарите, голяма грешка.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Левски

Мнениеот svence » 04 окт 2009 18:28

Blue_Lion написа:Добър мач,имайки предвид терена и ситуацията в двата клуба ! Браво на Локото за показания характер ! Браво и на тяхната агитка за вярността и подкрепата им към клуба ! За нашата агитка няма кво да говорим - ВЯРНА до край ! Найстина,ако някои игачи в сини екипи хвърляха и 50 % от енергията с която сините фенове подкрепят отбора,Левски щеше да е на едно от първите две места в "А" група ! В този мач си пролича желанието на сините за победа,но това не е достатъчно да си в Левски - трябват сърце и характер,и да знаеш,че над всичко са сините фенове който искат да виждат въпросните качества в свойте любимци ! Левски игра прилично,но срещу отбор който също е в криза и няма претенций в първенството ! А ние имаме,но на базата на какво в момента - не знам ! Май само феновете ни и традицийте който ЛЕВСКИ си е създал,заслужават уважение,не и тези момчета ! Както казах,играхме добре,но пак си проличаха елементарни грешки който дори отбор като Локо Пд успя да накаже...какво остава за Red Bull,Lazio и Villareal или който и да е друг отбор с претенций ! Идват 2 седмици почивка,в който Левски трябва да се изправи на крака и да се дигне на крака до зимата - оттам нататък следва време за равносметки и да се направят най-накрая верни решения и отбора да тръгне нагоре ! Мачовете в Европа не трябва да се отписват,а да се трупа опит от тях,но не трябва да имаме очаквания от този отбор ! Първото което трябва да се направи е да се постави реална цел за сезона - а тя е евроместата ! След това здрава работа и търпение ! Вярвам,че ще се оправим и където и да отиде моя отбор,гордея се,че съм Левскар - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ !

Ти твойте сини очила май никога няма да ги свалиш, поне за малко.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 04 окт 2009 18:29

Ratnik написа:Ратко, дай си оставката бе малоумен ли си?! Покажи някакво достойнство!

Добре, де - как можете да повтарята едно и също като папагали?
Като се махне Ратко, какво ще стане? Жорко Метъла ще почне да вкарва гол след гол, или вратарчето ни ще започне да варди ли?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Архив”