Висша лига (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Висша лига (сезон 2022/2023)
Днеска си пуснах да гледам Ман Юнайтед...ппц не ги следя много-много и то пък взе, че май ще съм им на карък. Обаче нямам логично обяснение как може треньорчето им да държи Варан на пейката, а в същото време да пуска онзи гардероб Магуайър, че и капитан го направили ахахаха
- paceto
- Контакти:
Да видим дали англичаните ще дадат голямо доверие на Ерик тен Хаг, защото за сега почва адски зле и в първите два кръга пада от някакви слабаци или да кажем непретенциозни отбори като Брайтън енд Хоув Албиън у дома с 1:2, сега разгром от Брентфорд с 4:0.
Следващият кръг играят с Ливърпул у дома и просто не ми се мисли какъв резултат може да се получи тогава ако играят както в първите два мача.
Следващият кръг играят с Ливърпул у дома и просто не ми се мисли какъв резултат може да се получи тогава ако играят както в първите два мача.
slash1912 написа:Няма никаква логика в състоянието,в което са Юнайтед.Съра освен че ги остави на върха,ги направи и най-богатия английски клуб.
Трансфери по 100 милиона,заплати по 400 000 и 4:0 за едно полувреме от Брентфорд...
Ние по едно време бяхме пред администрация.
Съра се оттегли точно навреме с напълно изцеден отбор, много от играчите играеха далеч над възможностите си точно заради него. Иначе по негово време Юнайтед стана марката която познаваме, то това и остана само де - марката. Защото стадиона плаче за ремонт а Глейзър не им дреме въобще.
kingofpop написа:Най-лесно е да риташ някой като е паднал, помня и Ливърпул как ги гавреха като паднаха с 6 гола от СТОУК Сити и Джонатан УОЛТЪРС беше като Меси в онзи мач
Ливърпул го гавреха последния кръг когато не играехме за нищо. Че Брендън беше абсолютен некадърник също е самия факт доказан и в Лестър. Това, че мача се случи да е последния на Джерард с клуба е отделна тема
Така е по добре.
wolf написа:slash1912 написа:Няма никаква логика в състоянието,в което са Юнайтед.Съра освен че ги остави на върха,ги направи и най-богатия английски клуб.
Трансфери по 100 милиона,заплати по 400 000 и 4:0 за едно полувреме от Брентфорд...
Съра се оттегли точно навреме с напълно изцеден отбор, много от играчите играеха далеч над възможностите си точно заради него. Иначе по негово време Юнайтед стана марката която познаваме, то това и остана само де - марката. Защото стадиона плаче за ремонт а Глейзър не им дреме въобще.
Съвсем скоро очаквам включване по тоя въпрос и от техните си фенове, да сипят на Съра как се е отттеглил, щом е видял че нещата отиват на зле, вместо да направи rebuild и тогава.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:wolf написа:slash1912 написа:Няма никаква логика в състоянието,в което са Юнайтед.Съра освен че ги остави на върха,ги направи и най-богатия английски клуб.
Съвсем скоро очаквам включване по тоя въпрос и от техните си фенове, да сипят на Съра как се е отттеглил, щом е видял че нещата отиват на зле, вместо да направи rebuild и тогава.
Реално погледнато с отбора от последните 6-7 години само той можеше да си борави и вади качество от олигофрени като Карик, Флетчър, Нани, Уес Браун. О'Шей и тем подобни.
Доживяхме след 23 години да видим Форест в най-горното английско ниво.
А тях съм ги гледал преди 35 години на стадион Юрий Гагарин срещу сборен отбор на Варна. Претъпкан стадион и много милиция с кучета през 5 метра. Англичаните бяха наказани да играят в Европа.
Времето хвърчи...
А тях съм ги гледал преди 35 години на стадион Юрий Гагарин срещу сборен отбор на Варна. Претъпкан стадион и много милиция с кучета през 5 метра. Англичаните бяха наказани да играят в Европа.
Времето хвърчи...
rhaegar написа:
След 20-на години начело, обра каймака и се изниза като мокра връв, ... факт!
:)))))))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- Furious_Monk
МЮ ще се оправят, трябва им много търпение и вяра, но в момента положението изглежда доста по-безнадеждно, отколкото е.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.