rmfan5 написа:kingofpop написа:rmfan5 написа:kingofpop написа:Байерн тоя сезон ще са по-зле от миналия(мачовете с клетниците в Германия не трябва да заблуждават), а ние се очертава да сме по-добре уж :D така че мачовете ще са равностойни, даже нищо чудно да ги надвием. С тях по принцип си редуваме унижения и победи, така че не бих се учудил. Интер всичко може да се очаква от тях, но тоя път очаквам да се класираме без особени проблеми за разлика от миналата година, когато още след мача в Лисабон бях абсолютно сигурен, че отпадаме :D
Не знам какво си редувате, гледам да избягвам комуникация с фенове на Барса тук ама много яко изкривяване на фактите, не знам какво редувате като имате 2 победи срещу тях в историята на ШЛ, едната преди 7 години другата преди 14 бах това редуване lol.
Barcelona - Bayern
Wins: 2 Draws: 1 Wins: 8
Goals scored: 13 vs 28
https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... 080/50037/
Ако можеше да разсъждаваш поне малко и имаше малко акъл в тая глава нямаше да вярваш на тая суха статистика. Или искаш да кажеш, че двата мача 2015 ги броиш за по 1 победа и 1 загуба :D нищо че спряхме да играем при 1-1, ти си им брой победата. Или че броиш двата мача от 2013 за две победи, нищо че втория мач беше протоколен. Да, те сега ни отстраниха 2 пъти, преди това ние ги острахнихме 2015, преди това пак те 2013 и преди това пак ние 2009. Това не е ли редуване ? мисли малко. И свали фенските очила :Д най-вече това
Ти да говориш за акъл е меко казано смешно ама то в това ти е силата на теб персоналните нападки щото простотиите по друг начин не можеш да си ги защитиш.
Да имаш две победи за 14 години не е никакво редуване, спрели да играят ми кой ги е карал да спират бе още малко ще изкараш че сте щели да ги биете 10-0 ама сте се смилили на тях и после говори за фенски очила и за мисъл, тотална заблуда...
Напротив, вие сте по нападките и постоянно ни обиждате във вашия форум, нон стоп. С някакви измислени имена и само хули и обиди има по наш адрес, ама мен ми е се тая де :D в случая мнението ти е абсурдно за мен, за това така реагирах. Пишете нелепи неща, при положение, че за последните 14 години сме играли с Байрерн 4 пъти в елиминациите на ШЛ и имаме по 2 елиминациине знам как очакваш да се реагира на коментара ти. Иначе ти си един от наистина малкото свестни фенове на Реал в тоя форум, това съм го забелязал