Шампионска лига (сезон 2022/2023)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2022/2023)

Мнениеот kingofpop » 25 авг 2022 21:29

Sstefanov написа:
kingofpop написа:
Sstefanov написа:
Capitana_Puyol написа:Барса и Интер продължават от групата. Другите два отбора да се борят за място в ЛЕ.

Викаш Байрен ще ги биете, че и Интер ще ги бият :D Оле мале, абе феновете на барса, яко сте откачили :D

Не виждаш ли, че се ебава. Няма как да е сериозен. Колкото повече му се връзвате толкова повече ще продължава.

Втори може да излезете, срещу интер ще ви е трудно, но в 2 мачата срещу тях можете да ги биете . Байерн са първи с пълен брой точки или макс 1 равен.

Не вярвам. Не са същия отбор вече. По скоро ще се борим за първо място с тях, освен ако Шави нещо не обърка пак състава по неговия си начин :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 25 авг 2022 21:33

Ако погледнеш репортажи от двата мача миналата есен (когато нали бяхме много слаби), куп пропуснати положения пред тяхната врата, и резултатите изобщо не отразяваха показаното на терена. Ама то няма да е така все път. Фортуна се обръща и може и ние да ги бием с 1 положение за гол, а те да си пропуснат своите шансове.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 25 авг 2022 21:36

kingofpop написа:
rmfan5 написа:
kingofpop написа:Байерн тоя сезон ще са по-зле от миналия(мачовете с клетниците в Германия не трябва да заблуждават), а ние се очертава да сме по-добре уж :D така че мачовете ще са равностойни, даже нищо чудно да ги надвием. С тях по принцип си редуваме унижения и победи, така че не бих се учудил. Интер всичко може да се очаква от тях, но тоя път очаквам да се класираме без особени проблеми за разлика от миналата година, когато още след мача в Лисабон бях абсолютно сигурен, че отпадаме :D

Не знам какво си редувате, гледам да избягвам комуникация с фенове на Барса тук ама много яко изкривяване на фактите, не знам какво редувате като имате 2 победи срещу тях в историята на ШЛ, едната преди 7 години другата преди 14 бах това редуване lol.

Barcelona - Bayern
Wins: 2 Draws: 1 Wins: 8
Goals scored: 13 vs 28

https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... 080/50037/

Ако можеше да разсъждаваш поне малко и имаше малко акъл в тая глава нямаше да вярваш на тая суха статистика. Или искаш да кажеш, че двата мача 2015 ги броиш за по 1 победа и 1 загуба :D нищо че спряхме да играем при 1-1, ти си им брой победата. Или че броиш двата мача от 2013 за две победи, нищо че втория мач беше протоколен. Да, те сега ни отстраниха 2 пъти, преди това ние ги острахнихме 2015, преди това пак те 2013 и преди това пак ние 2009. Това не е ли редуване ? мисли малко. И свали фенските очила :Д най-вече това

Ти да говориш за акъл е меко казано смешно ама то в това ти е силата на теб персоналните нападки щото простотиите по друг начин не можеш да си ги защитиш.
Да имаш две победи за 14 години не е никакво редуване, спрели да играят ми кой ги е карал да спират бе още малко ще изкараш че сте щели да ги биете 10-0 ама сте се смилили на тях и после говори за фенски очила и за мисъл, тотална заблуда...
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 25 авг 2022 21:38

2011г. също ги бихме с 2-0 в Мюнхен.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 25 авг 2022 21:49

rmfan5 написа:
kingofpop написа:
rmfan5 написа:
kingofpop написа:Байерн тоя сезон ще са по-зле от миналия(мачовете с клетниците в Германия не трябва да заблуждават), а ние се очертава да сме по-добре уж :D така че мачовете ще са равностойни, даже нищо чудно да ги надвием. С тях по принцип си редуваме унижения и победи, така че не бих се учудил. Интер всичко може да се очаква от тях, но тоя път очаквам да се класираме без особени проблеми за разлика от миналата година, когато още след мача в Лисабон бях абсолютно сигурен, че отпадаме :D

Не знам какво си редувате, гледам да избягвам комуникация с фенове на Барса тук ама много яко изкривяване на фактите, не знам какво редувате като имате 2 победи срещу тях в историята на ШЛ, едната преди 7 години другата преди 14 бах това редуване lol.

Barcelona - Bayern
Wins: 2 Draws: 1 Wins: 8
Goals scored: 13 vs 28

https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... 080/50037/

Ако можеше да разсъждаваш поне малко и имаше малко акъл в тая глава нямаше да вярваш на тая суха статистика. Или искаш да кажеш, че двата мача 2015 ги броиш за по 1 победа и 1 загуба :D нищо че спряхме да играем при 1-1, ти си им брой победата. Или че броиш двата мача от 2013 за две победи, нищо че втория мач беше протоколен. Да, те сега ни отстраниха 2 пъти, преди това ние ги острахнихме 2015, преди това пак те 2013 и преди това пак ние 2009. Това не е ли редуване ? мисли малко. И свали фенските очила :Д най-вече това

Ти да говориш за акъл е меко казано смешно ама то в това ти е силата на теб персоналните нападки щото простотиите по друг начин не можеш да си ги защитиш.
Да имаш две победи за 14 години не е никакво редуване, спрели да играят ми кой ги е карал да спират бе още малко ще изкараш че сте щели да ги биете 10-0 ама сте се смилили на тях и после говори за фенски очила и за мисъл, тотална заблуда...

Напротив, вие сте по нападките и постоянно ни обиждате във вашия форум, нон стоп. С някакви измислени имена и само хули и обиди има по наш адрес, ама мен ми е се тая де :D в случая мнението ти е абсурдно за мен, за това така реагирах. Пишете нелепи неща, при положение, че за последните 14 години сме играли с Байрерн 4 пъти в елиминациите на ШЛ и имаме по 2 елиминациине знам как очакваш да се реагира на коментара ти. Иначе ти си един от наистина малкото свестни фенове на Реал в тоя форум, това съм го забелязал
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 авг 2022 22:01

Защо изключвате някакъв чешки номер?

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 25 авг 2022 22:13

Sstefanov написа:Викаш Интер ще ги биете :D Оле мале, абе феновете на Барса, яко сте откачили :D

Изображение
С резервите и Валверде буквално заспал на скамейката 2019г...

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 25 авг 2022 22:22

Bernaleo написа:
Sstefanov написа:Викаш Интер ще ги биете :D Оле мале, абе феновете на Барса, яко сте откачили :D

Изображение
С резервите и Валверде буквално заспал на скамейката 2019г...

Не съм го написал правилно имах предвид, Интер да бият Байерн .

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 25 авг 2022 22:35

ImmortaL_1000 написа:Със подправени жребий много ясно . Реал отново в на най ,най ,най лесната група. Подготвят ги за финала.

А кои са другите ни най,най,най-лесни групи? : )

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 авг 2022 22:46

Ами Реал нямаше как да получи испански отбор от втора урна. Късметлийски се размина с трите английски отбора в нея и му се падна най-приемливият отбор - РБ Лайпциг, щото вече изключи възможността от трета урна да дойде германски отбор. Но за сметка на това му се натресе най-силният отбор от четвърта урна.

Върни се в “Архив”