Браво на Гълъбинов. Хубаво е да имаме силен футболист в серие А. Иначе интересен последен мач засега. Очаквам да има попадения.
Корекция.
Бергамаските вече поведоха.
Италианската Серия А (2020-21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италианската Серия А (2020-21)
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Фенът на "гранда" Лацио вече е в траур. 
miro_rz написа:Нямат спирка Аталанта, как ми се иска да вземат скудетото!
Принципно ще вземат от трите най-дългото накрая, но днес имат бонус точки в моята класация.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Udoji90
- Контакти:
Абе, да влязат пак някъде там в 4-ката, ще съм много доволен. Или поне да си правят все такива интересни резултатни мачове, както беше и миналия сезон. Засега е обещаващо - 8-3 голова разлика от първите 2 срещи.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Абе тоя сезон като нищо Аталанта да одръсти едно 100 гола+ в слабото калчо.
Иначе не знам дали помните Гасперини в Интер 2011/2012 есента падна от Трабзонспор с 0-1 в Милано в групите на ШЛ и докара Интер до зоната на изпадащите преди да бъде уволнен някъде края на октомври. Какъв тотален контраст в представянията.
Прилича ми на Раниери, който се проваляше също под натиск когато е в някой гранд където целта е винаги трофеи и 1ви места, докато с Лестър стана шампион и с отбори тип Рома, Фиорентина, Валенсия постигаше доста по-добри резултати отколкото когато поеме някой топ еврогранд. Явно този тип треньори Гасперини/Раниери са идеални за отбори средно/средно добри, където не се работи под такова голямо напрежение.
Иначе не знам дали помните Гасперини в Интер 2011/2012 есента падна от Трабзонспор с 0-1 в Милано в групите на ШЛ и докара Интер до зоната на изпадащите преди да бъде уволнен някъде края на октомври. Какъв тотален контраст в представянията.
Прилича ми на Раниери, който се проваляше също под натиск когато е в някой гранд където целта е винаги трофеи и 1ви места, докато с Лестър стана шампион и с отбори тип Рома, Фиорентина, Валенсия постигаше доста по-добри резултати отколкото когато поеме някой топ еврогранд. Явно този тип треньори Гасперини/Раниери са идеални за отбори средно/средно добри, където не се работи под такова голямо напрежение.
- Udoji90
- Контакти:
Ами, те миналия сезон направиха 98 гола, и то защото формата им в последните кръгове спадна и започнаха да вкарват по-рядко. Колко му е да ударят 100+ този път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Нищо чудно Аталанта да се бори за титлата с Интер. Ще стане по-ясно като минат още 3-4 мача между топотборите.
Много силен мач за бергамаските, заслужена победа. Неочаквано слаба игра на орлите. Ако Лацио изглежда по този начин в останалите дербита едва ли ще вземе и точка.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Аталанта са страхотни за наблюдаване, направо разкостиха Лацио вчера. Дано се намесят в битката за титлата, време е за малко разнообразие.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley