SilentKiller написа:Нищо не сте надиграли първия мач ! Безплоден натиск, а Барса ви пореше на контри, нещо което наистина и аз не бях виждал, откакто гледам Барса така да приема играта в своята половина 90 минути. Накрая Дембеле трябваше да приключи всичко и да стане 5-0, но късмета ви върза в последните минути. Даже във вашия форум се сипеха хули към Клопо, че е абсолютен дебил, наивник и малоумник и че не е трябвало да пресира Барса на макс и да се отърве с минимална загуба или дори хикс на Кампа, и че Валверде го е хлъзнал по пързалката ! Имаше постове във вашия форум от сорта на "ония си имат треньор, а ние си имаме един клоун на скамейката който си мисли че с гегенпресена е Бог, ръкомаха подскача и прави кълбета като някой актьор от Холивуд и си вярва че ще размаже всички." А истината е че късмета го върза, както и с противника на финала - всеки друг извън още по-големите лузъри от Тотнъм щеше да ви размаже на финала. Но както и да е, имате право и вие да изживеете вашите 5 минути слава - от другия сезон се връщате обратно в миманса и посредствеността след 1990г., където и ви е мястото !![]()
Ей го тоя и той не млъква с тоя Дембеле. Питам ви Салах ако беше вкарал за 3-1 ПРЕДИ тези положения пред Дембеле на ПРАЗНАТА ВРАТА, колко щеше да свърши мача, правнуче на Ванга??? И отново няма отговор... Точно както Попа не отговаря на Гроучо и удобно му избягва въпроса вече цели три пъти.
Мястото ни било в посредствеността... Алооо, знаеш ли за кой отбор говориш? Е*аси саможивниците бате, мислят си, че тяхното отборче е над всичко и всички и другите около тях пасат трева. Преди Меси кои бяхте в Европа? След Меси кои ще бъдете в Европа?
[offtopic]Аз също критикувах Клоп, защото започна без централен нападател и с Джо Гомес, който е по-слаб бек от Йордан Минев. За мен това бяха най-големите му грешки и до голяма степен ни попречиха да си тръгнем поне с гол на чужд терен и да разбием мита за "Ако Дембеле беше вкарал, резултатът ставаше 5-0 и си лягахте като пичове".