Християнски или мюсюлмански

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Християнски или мюсюлмански

Мнениеот 1palq4o1 » 18 сеп 2015 12:45

nib написа:Преди години бях на кукерски празник в Разлог. Лошото е че бях с чужденци. Всичко се беше ОК , но в един момент едни кукери решиха че трябва да заколят прасе. Заклаха го в центъра на площада на една подвижна платформа за да виждат всички. Немога да ви опиша каква погнуса прочетох в очите на скандинавците до мене. Идваше ми да потъна в земята от срам. Аз не съм ВГ нито защитник на животните, но това... както и агнето на центъра на стадиона...

Като почнете да пишете глупости и ми става лошо!
На други места не правят такива глупости, сигурно!!!!!
Грешка, пич-в Словакия точно преди две години ни организираха представление-традиционно клане на прасе!!!И това пред одобрителните погледи на мениджърите за Източна Европа и цяла Европа на ОГРОМЕН концер в световен мащаб, та...замислете се преди да пишете, че само тук се вършат такива глупости!!!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 18 сеп 2015 12:46

1palq4o1 написа:Киро си е Киро-Отмята се точно 5 минути след, като е написал нещо"
"...
Мнениеот kiril.a.d на 18 Сеп 2015 10:24

Предлагам, заедно с носърчетата ;), да наемат и шамани от Кения, които преди всеки мач да правят Вуду ритуали за победа!
Белята е, че шаманите и на двата отбора правят едни и същи ритуали, така че нещата пак се решават на терена ;) - или от съдията! ;)
Та я заколете един съдия, че съдиите да решават пак, във ваша полза! ;)
:lol: :lol: :lol:
kiril.a.d

Това сигурно го е писал Хари Потър!?!
А и веднага пак зареди плочата с глупостите, опитвайки се да измести темата на спора!
Алоооооооо, похватите...я кажи ка ти е агентурния псевдоним?

....занимаваш хората с палячовщини...ма нали си палячо....
агентурния псевдоним ми е Капитан Стотелмайер и съм капитан от ДС :mrgreen:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 18 сеп 2015 12:48

Кланица "Герена". :shock:

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 18 сеп 2015 12:49

1palq4o1 написа:
nib написа:Преди години бях на кукерски празник в Разлог. Лошото е че бях с чужденци. Всичко се беше ОК , но в един момент едни кукери решиха че трябва да заколят прасе. Заклаха го в центъра на площада на една подвижна платформа за да виждат всички. Немога да ви опиша каква погнуса прочетох в очите на скандинавците до мене. Идваше ми да потъна в земята от срам. Аз не съм ВГ нито защитник на животните, но това... както и агнето на центъра на стадиона...

Грешка, пич-в Словакия точно преди две години ни организираха представление-традиционно клане на прасе!!!И това пред одобрителните погледи на мениджърите за Източна Европа и цяла Европа на ОГРОМЕН концер в световен мащаб, та...замислете се преди да пишете, че само тук се вършат такива глупости!!!

с една дума щом другаде се вършат глупости, значи и тука може :o поне да бяха предупредили както са постъпили с вас

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 18 сеп 2015 12:54

1palq4o1 написа:

Ма и в Африка се вършат бе! - там и съдиите колят ритуално, когато не са угодили на домакините с някоя дузпа, та щото гледате от тях, за това ви предложих да заколите и някой съдия ;) :lol: :lol: :lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 18 сеп 2015 12:56

За край на темата с това й заглавие. Благодаря ви, довиждане!

Изображение
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4315656

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 18 сеп 2015 12:56

гражданин от село написа:Кланица "Герена". :shock:

:lol: :lol: :lol:
ВНИМАНИЕ! - посещението на "Герена" е опасно, защото в скоро време може да почнат да колят всякакъв добитък!

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 18 сеп 2015 12:57

Извинявам се че питам пак....защо Томето,Вальо и сие не отразяват "ритуала" с видео и снимки от "културното събитие"в центъра на футболния терен :lol: :lol: :lol: ?Защо се държи в тъмнина футболната общественост :oops: ?

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 18 сеп 2015 13:02

Дори бавноразвиващи се след 15 страници обяснения на едно и също нещо все щяха да го схванат. Тук за няколко индивида никакъв шанс!
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 18 сеп 2015 13:09

Това е езически ритуал от древни времена,който впоследствие е заимстван от юдаизма.А християнството и исляма имат за основа юдаизма.Общо взето в цял свят има подобни ритуали-и в САЩ за Деня на благодарността колят пуйки.Друг е въпроса ,че само пълен глупак може да мисли,че ако жертва животно това ще му донесе късмет.

Върни се в “Архив”