ЛЕВСКИ - Сант Жулия[официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Левски-Сант Хулия [официална тема]

Мнениеот groti » 14 юли 2009 09:50

ЕМИЛ написа:
Bully_Blue написа:На стадиона съм и аз.Очаквам най-много 10 000 да има,но пак ще е добре,все пак е лято и играем срещу аматъори,а в плюс на това направихме никаква селекция. ;)

горе-долу толкова. около 10000 хиляди ,което за този противник си е направо стълпотворение

Горе долу..все едно цяла Андора е дошла на мач да ги гледа :lol:
110 години любов!

polin
Контакти:

Мнениеот polin » 14 юли 2009 12:28

Ако не и повече :) давайте да ги подкрепяме до край пък каквото стане
АЙДЕ ЛЕВСКИИИИИИИИИ

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 14 юли 2009 13:31

Групата от 20 футболиста за мача в сряда:

Петков, Митрев, Генев, Миланов, Рабех, Сърмов, Йовов, Христов, Минев, Огнянов, Жоазиньо, Зе Соареш, Тасевски, Димитров, Вагнер, Бардон, Ал. Киров, Иса, Гаджев, Милиев.

Не ми е ясно къде е Шакиб при положение, че последните му мачове бяха на доста добро ниво!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 14 юли 2009 13:36

bigbonusprize написа:Групата от 20 футболиста за мача в сряда:

Петков, Митрев, Генев, Миланов, Рабех, Сърмов, Йовов, Христов, Минев, Огнянов, Жоазиньо, Зе Соареш, Тасевски, Димитров, Вагнер, Бардон, Ал. Киров, Иса, Гаджев, Милиев.

Не ми е ясно къде е Шакиб при положение, че последните му мачове бяха на доста добро ниво!

+1 Шакиб изигра страхотен мач срещу морето - играе по-добре и от Живко ...

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 14 юли 2009 13:50

- Повечето от нашите играчи работят в хотелиерско-ресторантьорския бизнес. Има и механици, както и продавачи в магазини за дрехи - обясни човекът от клуба пред "7 дни спорт".
Той разясни още, че испанското произношение е Санта Хулия, а каталунското - Сант Жулия. В Андора се говори каталунски, затова и местните наричат отбора си Сант Жулия. Човекът обясни още, че настроението в клуба е приповдигнато преди квалификационните срещи с Левски за Шампионската лига. Няма никакво напрежение, защото никой не очаква българският шампион да бъде отстранен. Проблемът е друг.
- Българският отбор е професионален, а ние сме аматьори. Не вярваме, че имаме шансове да отстраним Левски, но във футбола всичко е възможно. Ние вече постигнахме най-големия успех в клубната история и на андорския футбол като отстранихме Тре Фиори от Сан Марино. Досега тим от нашата страна не бе елиминирал друг отбор в евротурнирите. След 8 г. в Европа ние най-накрая успяхме - похвали се служителят в клуба. - Нямаме кадрови проблеми с изключение на един наказан, който получи директен червен картон срещу Тре Фиори. Сега е периодът на отпуските и малко трудно събрахме момчетата, но всичко е нормално.

За какво си говорим те едва събрали отбор че били в отпуски всичко под 4-5 на 0 ще е изненада утре съм на мача и ще очаквам голове :)

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 14 юли 2009 14:34

Доста интересно изказване има на Велев - май все пак леко подценява мача и ще даде шанс на някои от по-младите (Киров, Иса и Огнянов).Само ми е интересно защо не примерно и Цачев, Табаков и Недялков като сме тръгнали така.Или поне ако вземем този мач убедително в другия да играят поне 5-6 от тези момчета (юношите)

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 14 юли 2009 15:15

ЕМИЛ написа:
Bully_Blue написа:На стадиона съм и аз.Очаквам най-много 10 000 да има,но пак ще е добре,все пак е лято и играем срещу аматъори,а в плюс на това направихме никаква селекция. ;)

горе-долу толкова. около 10000 хиляди ,което за този противник си е направо стълпотворение

:shock: :shock: Вие на мач с другия вреден за футбола отбор ЦСКА не можете толкова да съберете пък камо ли срещу тези.
П.С:Колкото и да сте ми неприятни сте българи и ви желая успех.А дано тази година имате малко късмет и ни представите достойно :) .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 юли 2009 15:20

futbolqga написа:Доста интересно изказване има на Велев - май все пак леко подценява мача и ще даде шанс на някои от по-младите (Киров, Иса и Огнянов).Само ми е интересно защо не примерно и Цачев, Табаков и Недялков като сме тръгнали така.Или поне ако вземем този мач убедително в другия да играят поне 5-6 от тези момчета (юношите)

Ако не са регистрирани за ЕКТ не може да играят.Някой ако има идея,кои футболисти са регистрирани да пусне едно списъче.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 юли 2009 15:42

OK.Сега ще си позволя да критикувам Велев..Къде,мамка му е Шакиб? Един от наистина качествените ни играчи.Ако го е нарочил за гонене,голяма грешка.Ако е контузен пак..друг въпрос.
110 години любов!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 юли 2009 15:58

Не повече от 7000 на мача
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Архив”