Всичко за Димитър Димитров-Херо в Ботев, АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Какво е мнението ви за Димитър Димитров-Херо?

Положително
59
48%
Отрицателно
50
40%
Нямам мнение
15
12%

Общо гласове: 124

Mirolio

Re: Херо посрещна Ботев Пловдив в хотела в Поморие

Мнениеот Mirolio » 13 май 2014 22:10

Мъри най-дълго задържаклия се треньор в А група???...хора вие какво пушите??? Аре лаиците у лево!!! Вие Хубчев не го броите за жив????

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 май 2014 22:17

[offtopic]
Mirolio написа:Мъри най-дълго задържаклия се треньор в А група???...хора вие какво пушите??? Аре лаиците у лево!!! Вие Хубчев не го броите за жив????

Хубчев е от има-няма 2 години в А група... :|[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 13 май 2014 22:19

Mirolio написа:Мъри най-дълго задържаклия се треньор в А група???...хора вие какво пушите??? Аре лаиците у лево!!! Вие Хубчев не го броите за жив????

Е как да го броят, след като ги дупи където ги набара . Горкият Мъри , ръка не е хванал още на Хубси :mrgreen:

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 13 май 2014 22:39

Don Rumen написа:Лоши новини за Ботев! Обсебиха отбора само интересчии, много ми е интересно, защо СТД ще стяга играта на отбора!

Падре, като погледнеш, май само Караславов остана ботевист в Ботев, всичко друго са все пиявици. Новият президент и той се оказа въздух, от как дойде, Правилния се бетонира с два-три мача, които случайно не загубихме и с едно смешно финалче.
Остана им само Марин Бакалов да изгонят и ще скъсат последната пъпна връв с вековния Ботев.
Вън пиявиците от Ботев!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 13 май 2014 22:45

bulgaro написа:
Don Rumen написа:Лоши новини за Ботев! Обсебиха отбора само интересчии, много ми е интересно, защо СТД ще стяга играта на отбора!

Падре, като погледнеш, май само Караславов остана ботевист в Ботев, всичко друго са все пиявици. Новият президент и той се оказа въздух, от как дойде, Правилния се бетонира с два-три мача, които случайно не загубихме и с едно смешно финалче.
Остана им само Марин Бакалов да изгонят и ще скъсат последната пъпна връв с вековния Ботев.
Вън пиявиците от Ботев!

Цецо Василев не е ботевист и него ли да изгоним :?:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 13 май 2014 22:55

Ц.Василев не е футболен човек. Сега навлиза в тази сфера и като новобранец допуска много грешки - освободи Марин Бакалов от треньорския пост и се довери на Хубчев и Радуканов. Правилно назначи Феро след това, но интригите на Кривия и Тити ни докараха Стоилов, сега пак Тити и Танев ни докараха Херо, уж му препоръчват все най-доброто, а то се оказва пагубно. Заприличваме на Черноморец на Балъков и Бобич.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 13 май 2014 23:04

bulgaro написа:Ц.Василев не е футболен човек. Сега навлиза в тази сфера и като новобранец допуска много грешки - освободи Марин Бакалов от треньорския пост и се довери на Хубчев и Радуканов. Правилно назначи Феро след това, но интригите на Кривия и Тити ни докараха Стоилов, сега пак Тити и Танев ни докараха Херо, уж му препоръчват все най-доброто, а то се оказва пагубно. Заприличваме на Черноморец на Балъков и Бобич.

ти си бил голям специалист.що не си купиш футболен клуб и да покажеш на всички как се прави :?:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 13 май 2014 23:34

Не ме интересува кой ще става СТД !!!!
Искам отбора да играе, не "правилен", а истински футбол. Мисля си,че с хасковския това няма да стане, но дано бъда опроверган (надявам се скоро).
Колкото до Херо - времето ще покаже дали може или не може, аз съм 50 на 50. Пожелавам му успех ;)

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 14 май 2014 00:35

nikita 333 написа:Мъри ще бъде изгонен,най късно до третият кръг,и Херо ще поеме отбора!

+1 :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 14 май 2014 02:01

fire написа:Херо няма да успее в този клуб!

Предвид на факта че замества на тоя пост Кривия, мисля че няма как да се справи по-зле...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Върни се в “Архив”