milen.hristov написа:Честно искаше ми се да е Милан като фен на отбора, но съм доволен и на Фиорентина, определено отбор който ми е по-приятен от Лацио
Важното е шоу да има.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
milen.hristov написа:Честно искаше ми се да е Милан като фен на отбора, но съм доволен и на Фиорентина, определено отбор който ми е по-приятен от Лацио
tzvetan_tee написа:Ако ще сборен отбор на Месина и Анкона да дойде вместо Лацио, на мен ми е все едно!!! "Левски" има юбилей и аз ще съм там!!! Да се оправят псевдофеновете!!!
Betchualeng Arnaikem написа:milen.hristov написа:Честно искаше ми се да е Милан като фен на отбора, но съм доволен и на Фиорентина, определено отбор който ми е по-приятен от Лацио
Важното е шоу да има.
olympic teteven написа:tzvetan_tee написа:Добре, а за числото 8,000 лв. от смс-и какво ще кажеш? Това ли са феновете на "Левски"? 8,000...
Не е приятно, наистина. Аз лично съм изпратил 5 досега. Още по-лошото е, че тези 8000 лева не са от 8000 човека, а от далеч по-малко. Имайте предвид обаче, че много хора са без доходи или със скромни такива от 300-400 лева. Особено в малките градове...
Venko123 написа:Преди 15-20 години беше чорбарче и ходеше в "Г" сектор.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта