100 Годишнината на ПФК "Левски" София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Фиорентина е вторият вариант за юбилея на Левски

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 апр 2014 13:42

milen.hristov написа:Честно искаше ми се да е Милан като фен на отбора, но съм доволен и на Фиорентина, определено отбор който ми е по-приятен от Лацио

Важното е шоу да има.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 апр 2014 13:43

tzvetan_tee написа:Ако ще сборен отбор на Месина и Анкона да дойде вместо Лацио, на мен ми е все едно!!! "Левски" има юбилей и аз ще съм там!!! Да се оправят псевдофеновете!!!

Точно. Ако ще да си цъкат Ветерани срещу Юноши пак си е юбилей, че и то стогодишен.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 апр 2014 23:26

Фиорентина :!: :?: :( ...може :lol: ,но с третия състав или юношите им да разцъкат за контрола,макар,че и това е доста съмнително :mrgreen:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 апр 2014 23:28

Betchualeng Arnaikem написа:
milen.hristov написа:Честно искаше ми се да е Милан като фен на отбора, но съм доволен и на Фиорентина, определено отбор който ми е по-приятен от Лацио

Важното е шоу да има.

Ше има,ше има... :lol: не бой се :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 13 апр 2014 00:23

olympic teteven написа:
tzvetan_tee написа:Добре, а за числото 8,000 лв. от смс-и какво ще кажеш? Това ли са феновете на "Левски"? 8,000...

Не е приятно, наистина. Аз лично съм изпратил 5 досега. Още по-лошото е, че тези 8000 лева не са от 8000 човека, а от далеч по-малко. Имайте предвид обаче, че много хора са без доходи или със скромни такива от 300-400 лева. Особено в малките градове... :|

Хайде стига бе.Фенове милиони,пари ...8000.Нали тези милиони фенове/все пак се кичите с титлата отбор на народа/ дори и на социални помощи да са,пак могат да отделят по 1 лев за отбора.Но лъсва поредният развенчан мит.Левскари около 3-4000,останалите gloryhunters!Май ще излезе истина че чорбетата са повече от вас.За Ботев да не говорим.Да ви кажа,искрено се учудих,когато червените продадоха такова количество акции.Очаквах да са поне на 1/4.Но и вашата не е лесна като гледам.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

viroglav
Контакти:

Защо точно Тити Папазов?

Мнениеот viroglav » 14 апр 2014 15:55

Дълго време се чудих в кой подфорум да пусна темата ... И защото ми се видя , че съвсем не е футболна реших да я пусна в Свободната зона . Та на въпроса : Защо точно Тити Папазов е главния изявяващ се говорител за организацията на 100 годишния юбилей на ПФК Левски . Да , Професионален ФУТБОЛЕН Клуб Левски ?!? Треньорът на БК Левски / БАСКЕТБОЛЕН Клуб Левски / Тити Папазов ?!? Всички знаем чия фирма закупи зала Универсиада и е спонсор и собственик на баскетболния тим ... Да , това е фирма на Делян Пеевски ?!? Някъде наскоро четох мнения на фенове на ПФК Левски , че футболния отбор няма нищо общо със СК Левски /Спортен Клуб Левски / , а е самостоятелна единица и на практика би трябвало да е точно така , но не съвсем разбира се . Опитва ли се чрез Тити Папазов ДПС да влезе и в ПФК Левски , както влезе и в БК Левски . Темата не е конспиративна предвид всекидневните изказвания на Тити за футболния отбор и в частност за футболния мач за 100 годишнината . Разбирам да се говореше за баскетболен мач за юбилея , ама не ... мача е футболен ?!? Толкова ли не останаха лица и ръководители във футболния отбор да говорят по темата ?!? За мен лично ще е жалко , ако ДПС се намеси и в управлението на Футболния ПФК Левски ...

Venko123
Контакти:

Re: Защо точно Тити ?!?

Мнениеот Venko123 » 14 апр 2014 15:59

Тити го събличайте. Преди 15-20 години беше чорбарче и ходеше в "Г" сектор. :lol:

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 14 апр 2014 16:04

Тити ми е най - антипатичния слуга, който за жалост ръководи отбор на Левски пък било то и по баскетбол. Изключително голям бояджия, преди беше от Лукоил, за цска не съм сигурен, може и така да е. Жалко, че този човек си иззе функциите на говорител или там какъвто е.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 апр 2014 16:05

Venko123 написа:Преди 15-20 години беше чорбарче и ходеше в "Г" сектор. :lol:

Как не?! Той е шампион със Славия! ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 апр 2014 16:06

Аз досега не съм чул Тити да се противопоставя на Батков. В някой интервюта дори го защитаваше.
Последна промяна от Eminem на 14 апр 2014 16:12, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”