hajitsu написа:vaskonti написа:Да кажа за шумкаря, защото аз също гласувах за него. Знам, че е трол, но разликата между него и останалите тролове(като КНДР примерно) е от небето до земята. Има абсолютен талант в троленето, безспорен факт е, че много хора искрено се забавляват с темите му. Да - понякога преиграва, но кой не го прави? Не виждам защо потребител на годината трябва да е непременно някой по-сериозно държащ се човек. Може би от позицията на модератор не е редно да гласувам за такива като шумкаря, но аз гласувам за него от позиция на обикновен потребител в тоя форум. Този човек изобщо не ме дразни, напротив - с интерес чета всяка негова тема, например
тази определено се превърна в истинска класика. Това си е мое мнение и гледна точка. Ако някой смята нещо друго, това си е негова работа. Няма как всички да имаме еднакво мислене, а ине е редно.
И какъв колорит внася при положение, че половината му теми са заключени? Толкова са интересни, че чак не се позволява да се пише за тях. Айде стига с тия глупости. Май забравяте, че форумът е
спортен, а този индивид няма един коментар относно спорта като изключим абсурдната дискусия за "Балканиадата по спортно ходене". Нали знаеш, че с това си изказване стимулираш останалите "тролове" не просто да продължават, а да се засилват? На мен лично ми писна от такива шашави теми, в които главният спор е за комунистите, извънземните, антикомунистите и т.н.
Форумът е спортен, но има раздел "Свободна зона".
Както казах, всеки си има свое мнение и гледна точка. Аз просто отчитам таланта на шумкаря. Смятам, че темите му са много повече забавни, от колкото дразнещи, като на останалите тролове. Освен това подчертах, че това ми гласуване е от позиция на обикновен потребител, а не на модератор. Смятам, че от тази позиция е редно да гласува всеки модератор. Ако ти кажа пък кой е другия, който мислех да посоча за потребител на годината, сигурно съвсем ще решиш, че съм се побъркал(уточнение за другите модератори - не е този, за когото си мислите

). Но моята преценка не се ограничава с това кой е достатъчно сериозен и дали пише достатъчно за спорт. Аз отчитам, освен тази неща, още сума ти фактори. Няма човек тук, който да е идеален във всяко едно отношение, съответно всеки си преценява на какво да даде предимство. Тук е пълно с хора, които пишат предимно за спорт и са сериозни - как да отлича един от тях? Предпочитам да отлича някой, който не просто се отличава с нещо специфично, ами и очевидно въпросното нещо си му е талант - може да ти се струва абсурдна дискусията за спортното ходене, но самият начин на представянето й е уникален. Това по принцип е един изключително тъп и скучен спорт и ако темата не беше такава, а просто някакво съобщение в сух телеграфен стил, дали щеше да има 2 отговора? Точно за това смятам, че този човек си има талант, пък било то и в троленето. Троленето изобщо не е задължително да е само отрицателно явление.
Бъди сигурен, че няма да допусна другите тролове да се почувстват "насърчени" в дейностите си. Шумкаря също няма да се радва, както до сега, на особено отношение. Ако сметна, че се е поувлякъл с дадена тема, тя ще излети, както е ставало и преди.