Годишни класации на Gong.bg 2013 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hajitsu

Re: Дискусии и Резултати: Годишни класации на Gong.bg 2013 г.

Мнениеот hajitsu » 18 яну 2014 09:48

Всички знаем с какво пренебрежение беше подходено към тази "класация". За модератор Васконти и Мадридист бяха двамата фаворити и очаквано първият спечели. Честито! Но що се отнася до потребителите...

turbogena написа:Потребител на годината - shumkar_44Изображение

j0rka7aa написа:Честито на победителите, но избора на посочения господин за потребител на годината направо не ми се коментира...

Всички знаем, че моралните победители са други. ;)

Нека комунистическият боклук да се радва, че е спечелил и най-накрая ни лиши от присъствието си!
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 18 яну 2014 11:13

hajitsu написа:Всички знаем с какво пренебрежение беше подходено към тази "класация". За модератор Васконти и Мадридист бяха двамата фаворити и очаквано първият спечели. Честито! Но що се отнася до потребителите...

turbogena написа:Потребител на годината - shumkar_44Изображение

j0rka7aa написа:Честито на победителите, но избора на посочения господин за потребител на годината направо не ми се коментира...

Всички знаем, че моралните победители са други. ;)

Нека комунистическият боклук да се радва, че е спечелил и най-накрая ни лиши от присъствието си!

Шумкарят отдавна се е разграничил от политическите тролове. Той е трол на на едно друго ниво - темата за Балканиадата по спортно ходене, темата за съвкупление при човека, робосврък и т.н. Той внася колорит във форума и не един и двама потребители са се забавлявали с темите му. Лично според мен всички спечелили са заслужили. ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 яну 2014 11:22

Ха! Ти да видиш...
Ами...благодаря на гласувалите за мен, на родителите си, на жена ми, на приятелите, на неприятелите, на продуцентите и на всички останали! ;)

Да кажа за шумкаря, защото аз също гласувах за него. Знам, че е трол, но разликата между него и останалите тролове(като КНДР примерно) е от небето до земята. Има абсолютен талант в троленето, безспорен факт е, че много хора искрено се забавляват с темите му. Да - понякога преиграва, но кой не го прави? Не виждам защо потребител на годината трябва да е непременно някой по-сериозно държащ се човек. Може би от позицията на модератор не е редно да гласувам за такива като шумкаря, но аз гласувам за него от позиция на обикновен потребител в тоя форум. Този човек изобщо не ме дразни, напротив - с интерес чета всяка негова тема, например тази определено се превърна в истинска класика. Това си е мое мнение и гледна точка. Ако някой смята нещо друго, това си е негова работа. Няма как всички да имаме еднакво мислене, а ине е редно.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 18 яну 2014 12:03

vaskonti написа:Ха! Ти да видиш...
Ами...благодаря на гласувалите за мен, на родителите си, на жена ми, на приятелите, на неприятелите, на продуцентите и на всички останали! ;)

В такива случаи се завършва с фразата "... и на всички, които ме изтърпяха" :lol: Иначе заслужено първо място, честито!

Сега няма да е зле да се спретне и една анти-класацийка. Модът, "спечелил" първото място в нея, получава като "награда" отнемане на модераторските права :mrgreen:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 18 яну 2014 12:41

vaskonti написа:Да кажа за шумкаря, защото аз също гласувах за него. Знам, че е трол, но разликата между него и останалите тролове(като КНДР примерно) е от небето до земята. Има абсолютен талант в троленето, безспорен факт е, че много хора искрено се забавляват с темите му. Да - понякога преиграва, но кой не го прави? Не виждам защо потребител на годината трябва да е непременно някой по-сериозно държащ се човек. Може би от позицията на модератор не е редно да гласувам за такива като шумкаря, но аз гласувам за него от позиция на обикновен потребител в тоя форум. Този човек изобщо не ме дразни, напротив - с интерес чета всяка негова тема, например тази определено се превърна в истинска класика. Това си е мое мнение и гледна точка. Ако някой смята нещо друго, това си е негова работа. Няма как всички да имаме еднакво мислене, а ине е редно.

И какъв колорит внася при положение, че половината му теми са заключени? Толкова са интересни, че чак не се позволява да се пише за тях. Айде стига с тия глупости. Май забравяте, че форумът е спортен, а този индивид няма един коментар относно спорта като изключим абсурдната дискусия за "Балканиадата по спортно ходене". Нали знаеш, че с това си изказване стимулираш останалите "тролове" не просто да продължават, а да се засилват? На мен лично ми писна от такива шашави теми, в които главният спор е за комунистите, извънземните, антикомунистите и т.н.
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 18 яну 2014 13:23

hajitsu написа:
vaskonti написа:Да кажа за шумкаря, защото аз също гласувах за него. Знам, че е трол, но разликата между него и останалите тролове(като КНДР примерно) е от небето до земята. Има абсолютен талант в троленето, безспорен факт е, че много хора искрено се забавляват с темите му. Да - понякога преиграва, но кой не го прави? Не виждам защо потребител на годината трябва да е непременно някой по-сериозно държащ се човек. Може би от позицията на модератор не е редно да гласувам за такива като шумкаря, но аз гласувам за него от позиция на обикновен потребител в тоя форум. Този човек изобщо не ме дразни, напротив - с интерес чета всяка негова тема, например тази определено се превърна в истинска класика. Това си е мое мнение и гледна точка. Ако някой смята нещо друго, това си е негова работа. Няма как всички да имаме еднакво мислене, а ине е редно.

И какъв колорит внася при положение, че половината му теми са заключени? Толкова са интересни, че чак не се позволява да се пише за тях. Айде стига с тия глупости. Май забравяте, че форумът е спортен, а този индивид няма един коментар относно спорта като изключим абсурдната дискусия за "Балканиадата по спортно ходене". Нали знаеш, че с това си изказване стимулираш останалите "тролове" не просто да продължават, а да се засилват? На мен лично ми писна от такива шашави теми, в които главният спор е за комунистите, извънземните, антикомунистите и т.н.

Със сигурност са по-интересни от твоите мнения.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 яну 2014 13:37

Въпреки , че не гласувах за Васконти му честитя първото място и мисля че е заслужено .

Кога ще го направите Васконти със зелен никнейм ? :mrgreen:

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 18 яну 2014 13:47

Не мога да разбера какво ви харесва в шумкаря. Трол, който пише само безсмислици. Клоун.
Да, съгласен съм, че неговите теми са култови, но само ги погледнете за какво става въпрос....та там всеки си прави ебавки с него! И нищо чудно- твърденията му са лишени от всякаква обективност.
Аз все си мисля, че в такива класации трябва да се подхожда по-сериозно, не да се иронизират. Защото е срамно, в който и да е форум, ТРОЛ да стане потребител на годината.....

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 яну 2014 15:24

hajitsu написа:

Форумът е спортен, но има раздел "Свободна зона".
Както казах, всеки си има свое мнение и гледна точка. Аз просто отчитам таланта на шумкаря. Смятам, че темите му са много повече забавни, от колкото дразнещи, като на останалите тролове. Освен това подчертах, че това ми гласуване е от позиция на обикновен потребител, а не на модератор. Смятам, че от тази позиция е редно да гласува всеки модератор. Ако ти кажа пък кой е другия, който мислех да посоча за потребител на годината, сигурно съвсем ще решиш, че съм се побъркал(уточнение за другите модератори - не е този, за когото си мислите :) ). Но моята преценка не се ограничава с това кой е достатъчно сериозен и дали пише достатъчно за спорт. Аз отчитам, освен тази неща, още сума ти фактори. Няма човек тук, който да е идеален във всяко едно отношение, съответно всеки си преценява на какво да даде предимство. Тук е пълно с хора, които пишат предимно за спорт и са сериозни - как да отлича един от тях? Предпочитам да отлича някой, който не просто се отличава с нещо специфично, ами и очевидно въпросното нещо си му е талант - може да ти се струва абсурдна дискусията за спортното ходене, но самият начин на представянето й е уникален. Това по принцип е един изключително тъп и скучен спорт и ако темата не беше такава, а просто някакво съобщение в сух телеграфен стил, дали щеше да има 2 отговора? Точно за това смятам, че този човек си има талант, пък било то и в троленето. Троленето изобщо не е задължително да е само отрицателно явление.
Бъди сигурен, че няма да допусна другите тролове да се почувстват "насърчени" в дейностите си. Шумкаря също няма да се радва, както до сега, на особено отношение. Ако сметна, че се е поувлякъл с дадена тема, тя ще излети, както е ставало и преди.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”