grasiani написа:Не знам,но Александров разби брутално главата на Старокин ,а даже и жълт картон няма,какво ще кажат червените келеши за тази ситуация.
Това че си прост личи отвсякъде,въпреки че явно си изнервен по леко с квалификациите.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
grasiani написа:Не знам,но Александров разби брутално главата на Старокин ,а даже и жълт картон няма,какво ще кажат червените келеши за тази ситуация.
Жоро Бекъма написа:kempesmario написа:какъв вратар преодолява бе , умчо ?? гледай че даже не играе с топката !!! какво трябва да направи илиев да му даде път ли ? като ви гледам какви разбирачи сте , ...... я ходете да правите салата вместо жена ви. Футбола не е за вас.
Недей така де! Всички са големи "специалисти" тук. Включително и тоя мизерник Милен Христов
Red Warrior написа:При нарушение се гледа къде е топката и къде са краката. Погледнете Пламен Илиев дали играе за топката, или се е съсредоточил в краката на противника. Беше заел една поза от каратето, дето и аз съм го тренирал навремето.
AN71 написа:Red Warrior написа:При нарушение се гледа къде е топката и къде са краката. Погледнете Пламен Илиев дали играе за топката, или се е съсредоточил в краката на противника. Беше заел една поза от каратето, дето и аз съм го тренирал навремето.
А ти погледни и дали Бакари играе с топката като си такъв разбирач.
Red Warrior написа:AN71 написа:Red Warrior написа:При нарушение се гледа къде е топката и къде са краката. Погледнете Пламен Илиев дали играе за топката, или се е съсредоточил в краката на противника. Беше заел една поза от каратето, дето и аз съм го тренирал навремето.
А ти погледни и дали Бакари играе с топката като си такъв разбирач.
Играе!
Red Warrior написа:Пламен Илиев да се пробва в американския футбол, там се блъскат и дърпат по този начин. Мързи ме да му вадя положенията на тоя, но само се сетете какво направи срещу Сидибе последното дерби и срещу Карачанаков преди година и половина.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост