КБ ЦСКА София - Левски FT 0:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: КБ ЦСКА София - Левски FT 0:0
Втори мач сме по-добри, с повече полужения и повече игра с топката, не мисля, че имаме спад от играта от последното дерби, може би те беха една идея по-адекватни тоя път, иначе полуженията си ги имахме и сега. Ако играем поне така на реванша със сигурност ще вкараме, а там всеки гол ще тежи. В следващите кръгова е хубаво да запишем и малко победи и натрупаме още самочуствие до реванша.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Втори мач сме по-добри, с повече полужения и повече игра с топката, не мисля, че имаме спад от играта от последното дерби, може би те беха една идея по-адекватни тоя път, иначе полуженията си ги имахме и сега. Ако играем поне така на реванша със сигурност ще вкараме, а там всеки гол ще тежи. В следващите кръгова е хубаво да запишем и малко победи и натрупаме още самочуствие до реванша.
Да, определено ни тежи серията от 3 поредни загуби, иначе вчера бяхме по-добри и ме радва това, че повече търсехме победата, рискувахме на моменти, особено накрая, докато лески си стояха чинно отзад от страх да няма втора поредна загуба.
- GA_ veliki
- Контакти:
onegavon написа:Аз също искам да обърна внимание на съдийските грешки.Пиша грешки защото смятам,че не бяха умишлени.Първо играта на Мулдер с ръка беше умишлена ,много ясно се вижда как се накланя към топката за да я блокира.Това не е за червен картон разбира се.Връщането на Пелето не беше насочено към Илиев според мен и може да не се свири.Друга грешка на която никой не обърна внимание е ,че след ситуацията с Вальо Гари налита на спринт срещу съдията крещейки , оня бяга назад вместо да му покаже картон за арогантното му поведение.За Бру също имам претенции.Като цяло статистиката показва повече нарушения на Левски.Което изравни везните .Това с нарушенията беше доста полезна тактика която не веднъж е носела успех на по- слабите отбори в техническо отношение.
Обратния фаул когато Попов влезе с бутоните на Старокин, което си е жълт картон за попов при нормална свирка.Но това са дреболии, важното е, че от няколко години дерби няма има 2 страхливи отбора,които се стремят да не загубят
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Аз съм доволен от мача. Надиграхме Левски за пореден път и съм сигурен, че на реванша ще ги отстраним, след което ще се оттеглим да празнуваме Коледните и Новогодишни празници с кеф!
-
- Контакти:
Турнирен мач с повече мисъл да не загубиш. И двата отбора играха здраво в защита и затова положенията бяха малко. Все пак по-сериозните бяха за ЦСКА и можем да съжаляваме, че не победихме с един гол. Обеден съм също, че митинга на БСП отказа доста хора, които не искаха да се бутат с хиляди хора по-улиците и със стотици полицаи пред стадиона. Изобщо доста слаба посещаемост и се надявам на реванша времето да е добро за сезона и да има приличен съпорт! До тогава има доста време и отборите могат да станат по-добри или още повече да затънат. Зада станем по-добър отбор, в ЦСКА ни трябва истински нападател. От сегашните нито един не заслужава да остане, освен Долапчиев, който да се развива постепенно. Томов говори за селекцията и се надявам, че Стойчо ще избере точните попълнения. Имаме прекалено много ветерани, на които им остават не повече от сезон или два. Подмяната е тежък период, особенно след, като не си ставал шампион пет години. Ако я извършат, както трябва, с точните футболисти можем да живнем сериозно. Не искам да подходим, като Лудогорец и вземем само чужденци, но ако няма достойни българи, просто треньорите нямат избор. Отбора ни беше най-балансиран при Феро и след това при Йешич. Най-добрите българи, плюс сериозни чужденци. Такава сплав се постига трудно, но при едно правилно селектиране ще стане!
Кировец написа:Аз съм доволен от мача. Надиграхме Левски за пореден път и съм сигурен, че на реванша ще ги отстраним, след което ще се оттеглим да празнуваме Коледните и Новогодишни празници с кеф!
Мача ще е баш пред коледа, а тогава прасето е доста превъзбудено

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oQ2UU3f0FeI[/youtube]

Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
727150 написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oQ2UU3f0FeI[/youtube]![]()
![]()
http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=105471&p=5394533#p5394533
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Red_Girl
- Контакти:
Поредния, който фантазира. Че вие един транспарант не можете да опънете, а тръгнали на нас да се смеят. Представям си, ако се наложи нещо по-сложно да измислите. Ама трябва и мозък, който определено ви липсва. Вместо да се занимавате с глупости, ходете на училище и се образовайте.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- DrAvalanche
- Контакти:
Red_Girl написа:Поредния, който фантазира. Че вие един транспарант не можете да опънете, а тръгнали на нас да се смеят. Представям си, ако се наложи нещо по-сложно да измислите. Ама трябва и мозък, който определено ви липсва. Вместо да се занимавате с глупости, ходете на училище и се образовайте.
Накъде отива образованието, щом вие образованите не можахте 2 минути да подредите правилно дума от 5 букви?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ