Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София)
Прогноза за мача 1"Х".
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Наистина Пламен е на вратата 

tevez написа:Наистина Пламен е на вратата
Глупаво решение на Сухия, изключително глупаво.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Пламен Илиев да ни е проблема...Много бързо забравихте как ни печелеше мачовете, аре малко с уважение. Тоя хърватски дългуч с нищо досега не е показал, че е с класи по-добър, както се опитвате да изкарвате. Мен ме хваща яд тия нещастници Бру и Милиев като са в групата, камо ли пък титуляри...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
bilyaletdinov написа:Пламен Илиев да ни е проблема...Много бързо забравихте как ни печелеше мачовете, аре малко с уважение. Тоя хърватски дългуч с нищо досега не е показал, че е с класи по-добър, както се опитвате да изкарвате. Мен ме хваща яд тия нещастници Бру и Милиев като са в групата, камо ли пък титуляри...
Ами това е вратаря на отбора, определено е сериозен проблем. А тва, че е печелил мачове преди сума ти време не го абонира за титулярно място.
- blue avalanche
- Контакти:
1.9.1.4 написа:bilyaletdinov написа:Пламен Илиев да ни е проблема...Много бързо забравихте как ни печелеше мачовете, аре малко с уважение. Тоя хърватски дългуч с нищо досега не е показал, че е с класи по-добър, както се опитвате да изкарвате. Мен ме хваща яд тия нещастници Бру и Милиев като са в групата, камо ли пък титуляри...
Ами това е вратаря на отбора, определено е сериозен проблем. А тва, че е печелил мачове преди сума ти време не го абонира за титулярно място.
Е,то ако опрем до вратаря да ни печели мача с Берое-къде сме тръгнали?
Повече ме притеснява "дървото" Димов като централен защитник...
- Stahlgewitter
- Контакти:
Хората са в зара на стадиона,а аз прецакан на работа в събота/за пореден път/ трябва да слушам идиотски коментари на Илиян Енев.А гостуването в зара си е приключение
.Няма значение важното е да се поздравим с победа и САМО ЛЕВСКИ!

- bilyaletdinov
- Контакти:
Тополота титуляр, Бру поне е пейка. 1от 2 не е зле все пак...Дано вкараме някой бърз гол и да ги разпорим на контра.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
blue avalanche написа:1.9.1.4 написа:bilyaletdinov написа:Пламен Илиев да ни е проблема...Много бързо забравихте как ни печелеше мачовете, аре малко с уважение. Тоя хърватски дългуч с нищо досега не е показал, че е с класи по-добър, както се опитвате да изкарвате. Мен ме хваща яд тия нещастници Бру и Милиев като са в групата, камо ли пък титуляри...
Е,то ако опрем до вратаря да ни печели мача с Берое-къде сме тръгнали?
Повече ме притеснява "дървото" Димов като централен защитник...
Ми към момента не сме особена сила, тъй че неминуемо ще има ситуации в нашето наказателно поле, тъй че си трябва сигурен вратар. А иначе сме излезли с уникално "офанзивен" състав - 3 чисти атакуващи футболисти - Вутов, Гари и Генков.
- modor
- Контакти:
11-те на Левски за мача с Берое:
Пламен Илиев, Дъстли Мюлдер, Даниел Димов, Йордан Милиев, Орлин Старокин, Владимир Гаджев, Станислав Ангелов, Пламен Димов, Антонио Вутов, Гари Родригес, Цветан Генков
Пламен Илиев, Дъстли Мюлдер, Даниел Димов, Йордан Милиев, Орлин Старокин, Владимир Гаджев, Станислав Ангелов, Пламен Димов, Антонио Вутов, Гари Родригес, Цветан Генков
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.