XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./
Щом още и сините приятелки не са дошли да се присмиват на ЦСКА, значи и те виждат как свири съдията. 

Пастата си свърши работата! Дерзайте!
HardWork написа:Не съм фен на ЦСКА и не съм пристрастен, но ме е срам да го гледам тоя мач! При фала и двамата футболиста играха за топката с високо вдигнати крака, колкото има фал за Черно Море толкова и за ЦСКА, това си е спорна топка! Дузпата е абсолютен подарък, жълтия картон за Сидибе беше абсолютно измислен, а отменения гол на Апостол Попов беше чист! До тук съдията подари 2 гола на Моряците и отмени чист на ЦСКА, да видим до къде ще се стигне ...
Остана само да ни даде червен, а това ще е скоро...

vpnikolov написа:BadBoy написа:100% засада, в засада беше горната част на тялото на Янчев.
А Станислав Тодоров ли трябва да го прецени това или страничния съдия, който не си беше вдигнал флага?
Станичния съдия беше на 2 метра назад от линията на засадата!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
j0rka7aa написа:BadBoy написа:100% засада, в засада беше горната част на тялото на Янчев.
ПАЛЕЦА НА ЛЕВИЯ МУ КРАК БЕШЕ 1 СМ ПРЕД ФУТБОЛИСТА НА ЧЕРНО МОРЕ И ЗАТОВА ИМА ЗАСАДА, 100%
Вземи научи правилото за засадата и тогава реви, като заклещен.
Ники Александров голям плач по радиото и яко се опитва да налага мнение.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Леле щом левскаря Деян Веселинов отбелязва, че при спорните положения се свири все в една посока значи положението е страшно!
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
- Red Warrior
- Контакти:
Ако смешния индженер рита бутилки, Стойчо не знам какво трябва да направи. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Ако имаше засада, тя беше при самото центриране, естествено че не при връщането към Попов. Тия тъпаци да дадат свястно повторение.

Какъв е тоя рев не ми е ясно. Засада има, от повторението се видя доста ясно. Също толкова ясно се видя, че страничния си вдигна влага на време, когато играча играе с топката.
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Ако имаше засада, тя беше при самото центриране, естествено че не при връщането към Попов. Тия тъпаци да дадат свястно повторение.
Пак като не са дали още колоната на козирката ...