АНКЕТА: За или против Петев ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За или против Петев ?

За Петев
102
63%
Против Петев
59
37%

Общо гласове: 161

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: АНКЕТА: За или против Петев ?

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 12:36

terata написа:
milen.hristov написа:
terata написа:
Soulen написа:Аз ли съм наркоман бе Милене или всички не на твоето мнение са наромани. Аз дори цигари не пуша :cry: :oops: :mrgreen: :mrgreen:

Да изказваш позиция лице в лице означава да си наркоман. Да дращиш по форумите и да стъпваш на Герена само за дербито с цесекарите означава да си истински фен! Жалка работа!

Така не се изказва мнение. Мнение се изказва като отидеш официално облечен а не като клошара на вън и покрай журналистите се изкажеш и ти. Въпрос на възпитание и мъжка чест

Бахти смеха :mrgreen: Кво значи официално облечен, бе момче? С костюм ли? Значи само костюмираните може да изказват мнение тъй ли? Ти верно си мноу тъп, братле. Ама нечовешки тъп. Че то дори твоя идол Раев не беше официален, ама феновете трябвало.

Добре може да не ес костюм но нормално облечен, не облечен като отрепка. Да съобразаят, че там има камери да не налитат на бой да не заплашват да не псуват. Но като цял живот си живял като отрепка на гърба на държава и кьорава данък да не си платил, няма как когато трябва да се държиш нормално да го направиш.

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 09 окт 2013 12:36

milen.hristov написа:
terata написа:
komandini написа:Мауриньо дали е фен на Реал Мадрид? А Гуардиола дали е фен на Байерн. Батков като е бил от Ботев Пловдив сигурно и той е виновен, да го махнеме тогава, въпреки че дава пари, а?

Батков давал пари :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Не се притеснявай, мустакатия е следващия.

Щом Батков не дава, от вечра хората на Тонев не дават, биячите ли ще дават. Ти да си ги виждаклтези да работят, в работно време бяха на Герена, да не би по спешност да са ситръгнали от работа или работят по тъмно както вече доста пъти ги хващаха необходимите органи и същият този Батков ги освобождаваше

За продажба на наркотици никой не води надник :lol:
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 12:38

liliputchica написа:
milen.hristov написа:
terata написа:
komandini написа:Мауриньо дали е фен на Реал Мадрид? А Гуардиола дали е фен на Байерн. Батков като е бил от Ботев Пловдив сигурно и той е виновен, да го махнеме тогава, въпреки че дава пари, а?

Батков давал пари :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Не се притеснявай, мустакатия е следващия.

Щом Батков не дава, от вечра хората на Тонев не дават, биячите ли ще дават. Ти да си ги виждаклтези да работят, в работно време бяха на Герена, да не би по спешност да са ситръгнали от работа или работят по тъмно както вече доста пъти ги хващаха необходимите органи и същият този Батков ги освобождаваше

За продажба на наркотици никой не води надник :lol:

Момчетата продават брашно, а клиентите по незнаен начин го превръщат в хероин

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 12:39

Soulen написа:
milen.hristov написа:
Soulen написа:
milen.hristov написа:
terata написа:
Soulen написа:Аз ли съм наркоман бе Милене или всички не на твоето мнение са наромани. Аз дори цигари не пуша :cry: :oops: :mrgreen: :mrgreen:

Да изказваш позиция лице в лице означава да си наркоман. Да дращиш по форумите и да стъпваш на Герена само за дербито с цесекарите означава да си истински фен! Жалка работа!

Така не се изказва мнение. Мнение се изказва като отидеш официално облечен а не като клошара на вън и покрай журналистите се изкажеш и ти. Въпрос на възпитание и мъжка чест

Само, че в България тези методи не работят. Кажи кога някой е бил свален от власт след мирни протести. КАЖИ ЕДИН ЕДИНСТВЕН СЛУЧАЙ В НАШАТА ИСТОРИЯ това да се е случило. В България законите са други ;)

Вече те посъветвах прочети Библията и ще си говорим пак

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Не мога, защо замесваш библията с Левски не мога да разбера ?

Прочети и ще разбереш, едва ли тя оправдава подобно поведение, не ме карай да ти вадя цитати

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 09 окт 2013 12:40

ГУГУТКА ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!!!!!!

Изображение

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 09 окт 2013 12:42

komandini написа:ГУГУТКА ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!!!!!!

Изображение

НЕ ВЪН, А ДИРЕКТО ВЪВ...ЗАТВОРА
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 окт 2013 12:44

Тера, от библията трябва да си направиш едно фундаментално заключение. Ако имаш 2 ризи дай едната на Петев :lol: :lol: :lol:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 окт 2013 12:47

А бе тая анкета, че сте я пуснали, не е лошо, ама истината е, че на Петев му "таковахте" майката . Където и да стане треньор от тук насетне публиката на съперника ще го посреща със: " Съблечи се бе, съблечи се бе...". 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

adv_petrov
Контакти:

Мнениеот adv_petrov » 09 окт 2013 12:55

Като гледах извращенията на групата привърженици, не можех да повярвам, че тоя пред микрофоните, надянал сините фланелки, не е Ицо Стоичков. Не исках да приема реалността, че не седи той на това място, ехидно гледайки сините фенове пред него - такава бе реакцията им.
Ивайло Петев снощи говори пред журналисти човека, каза си че не симпатизирал на друг столичен отбор. Което значи че симпатизира на някой провинциален. И какво лошо има, при положение че явно не е чорбар? Сега, пристрастия - пристрастия, ама има граница на човешкото достойнство и от унижение никой не е спечелил, нито е превзел света, нито е станал милионер. Камо ли с анцуг, качулка, принудителни събличания на пресконференция и т.н. До момента нямаме данни Апостола едно време да е събличал българи, след като е чел "пристрастията" им в сайтове.... Значи за Гочето може да е водил чорбата, Моуриньо може да се е клел във вярност на Барса (гледал съм го в ютуб) и да ги напада под път и над път, но за Ивайло Петев дето официално отрече да е чорбар - на нож? Жал ми е за групата фенове, че прочели нещо в някоя "престижна" медия и веднага скачат. Сигурно и те живеят в каузата на отбора да е шампион и им е болно, ама за съжаление поради безпаричие никой фен не издържа отбор в А-група в България и няма как да определя политиката му. Сърбинът шапка му свалям задето се хвана на хорото и беше прям човека, но трезвеността изисква да признаем че никога нищо нямаше да постигне с Левски. Неадекватна постройка на отбора, неадекватни смени (особено последния мач), никакво наливане на мотивация във футболистите от негова страна. Цял мач да грешиш пасове с по 20-30 метра и в 90-тата минута ти да биеш сватбарски шутове при 0-0 с Локо СФ, трябва да си крайно немотивиран за столично дерби, или да бойкотираш треньора, който очевидно не те е научил на нищо ново. Е за какво да се мъчи Йоканович още? Какво ще промени за една година, ще научи 25-30 годишни играчи на "А" и "Б" във футболната игра? Или ще доведе 10 нечувани таланти? (Признавам, че Блажевич е добро негово попадение и поне 3 пъти по-добър вратар от Пацо Тигъра). Сираков верно, че писа във фейсбука докато беше отвън, пропя друга песен като се върна в Левски, но на негово място и аз щях да сменя треньора, да опитам с друг.
И има нещо друго покрай анкетата - е кой друг да застане като треньор на Левски, като зор да не е Петев? Всеки друг би бил просто поредния пожарен вариант от типа "Ники Митов", който вариант да изгори после. Впрочем Ники Митов не беше виновен, че Везалов си вкара автогол и че половината състав за нищо не ставаше ни с Иртиш, ни с Берое. Та те Берое и с новия треньор пак удариха хикс на Герена и то с 10 човека. И за това ли е виновен Митов?
В заключение, не трябва да се доверяваме на писания по сайтове и по медии, а трябва да мислим реално - кой би могъл да се хване да направи Левски шампион в 100-годишнината на клуба и кой има реални шансове за това.

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 09 окт 2013 13:03

аз мисля, че трябваше да подкарат футболистите да събличат фанелките,не Петев.Ефекта щеше да е доста по-голям.....специално пък Пацо тигъра с тоя надменен поглед си мисли че е Буфон.Не знам има ли вратар в историята на Левски който да е бил по-трагичен от тоя и да е търпян толкова..........имахме един анонимник Киш ама той завлията ако беше изиграл мачове колкото Илиев щеше да е станал 2 класи отгоре...,,,,.и дузпа още няма спасена Тигърчето ако не се лъжа...........ебати вратара честно
Последна промяна от ministur на 09 окт 2013 13:06, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”