Ботев Враца - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dimitar59
Контакти:

Re: Ботев Враца - Левски

Мнениеот dimitar59 » 08 май 2013 22:18

BadBoy написа:Пинто ще пропусне мача, не зная Гаджев с колко картона стана и той.
Мюлдер трябва да внимава, че си виси с 8 жълти картона и да не изгори за Берое и Лудогорец.

Най-радостното е че и Гаджев ще е аут и отбора ще играе в пълен състав от 11 души.Лошото е че наказанието му е само за този мач и има голяма вероятност Митов да го пусне с Лудогорец.Ако това стане нищо добро не очаква отбора и означава,че и Митов не става за треньор.Още е рано да се говори за селекция за новия сезон,но задължително тя трябва да започне с изгонването на кокетката и повлекана,интриганта - Гаджев.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 май 2013 22:19

blue avalanche написа:Що не си гледаш Челсито с Тотенхямите,ми си тръгнал да обясняваш на красноармейците разни работи... :) :) :)

Защото този е безсрамник, но по някаква причина оценявам наглостта и комедийните му изяви. Направо си го представям как се поти пред клавиатурата и напъва да снесе яйцето, което лично на мен ми действа като страхотна разпускаща терапия след тегавия работен ден :lol: Много пъти сме го опозорявали в този форум, както и рабира се другите му себеподобни, ама тоя цесекист е чепат и упорит. Честно казано, направо му се радвам, в смилъл такъв, че шутът като професия/талант открай време е даденост на слабите, за да радват си(л)ните, природни закони братче-нямат оспорване. Пускаме му тука въдички с правилните примамки и си го държим да ни играе и забавлява :)

Ама много се отклонихме от темата, ще ни дърпат ушите, а в крайна сметка си има и правила в този форум ;)
Очаквам победа срещу Ботев, всичко друго ще е провал. Гледам много спокойно към този мач, единствената енигма е с колко ще ги резнем, но на този въпрос се надявам да ми отговорят Карвальо или Силва, защо не и Вутов :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 май 2013 22:23

Твърдо едно :idea: Шампионски цирк :mrgreen: Три гола на Карвальо, двата в стил "сам срещу всички" :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 май 2013 22:30

Teo написа:
Да не би троянския кон да е бил Иланчо в Левски, как изведнъж помощник-треньора става месията на отбора :shock: Между двамата изплува на повърхността истината, а тя е че нито Илианчо, нито Никито Митов е месията на отбора, а тоест наречената синя окупация около БФС. Миньорите там до такава степен са направили схемите при вас, че тръбите към другите отбори са ги запушили, а тече вода само към подуяне, ти това не го забелязваш :? .Тони Здравков ще падне в очите на много хора, ако от този трагичен Левски не вземе поне точка, защото могат и имат реалния шанс да ви препънат за титлата, но това няма да се хареса на хора който движат нещата от високо. Жертваха се прекалено много средства, за да може синьото семейство от герена да прегърне титлата и купата.

Умишлено подчертавам ключови моменти от съжденията ти. Не, разбира се няма да ти отговоря, та да не развалям момента, за да може сините колеги да ти се посмеят от сърце, не искам да съм егоист и да пазя сеира само за себе си :)

Прогноза за мача: 0-2
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 май 2013 22:33

шивача написа:Твърдо едно :idea: Шампионски цирк :mrgreen: Три гола на Карвальо, двата в стил "сам срещу всички" :mrgreen:

Е как така твърдо едно и три гола на водещия голмайстор в А ПФГ, я корегирай малко. Или всъщност недей, стани част от борбата по присмех в синия форум :lol:
[offtopic]

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 08 май 2013 22:35

Teo написа: но това няма да се хареса на хора който движат нещата от високо....

Ко рече.
Абе, то Ботев ако не лягаше на тоя и ония, щяха да са шампиони, а не да се борят за оцеляване.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 08 май 2013 22:36

Явно са непобедими според сръбските подлоги.Само да ви питам, вие как ги бихте, или и на вас полегнаха.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 08 май 2013 23:16

Левски има по-класните играчи! И ако Ботев са в подем, то какво да кажем за ЛЕВСКИ тогава ?! Момчета и момичета, гледайте малко реално на нещата. Левски играе с Ботев Враца, а не с Арсенал, за да кажете, че една победа във Враца ще е случайна. Недейте да се вкарвате в някакви филми как всеки мач на ЛЕВСКИ е уреден. Ако пък сте толкова сигурни, че ЛЕВСКИ ще е шампион идете заложете една солидна сума в букмейкърска къща, спечелете солидна сума пари и със здраве си ги харчете! Ама така всяка една победа на сините да под съмнение.... дай сега да се заяждаме, че случайно и незаслужено сте били Ботев онзи ден. Смешно е и се излагате! Пак го казвам: Левски се бори за титла, има по-класните играчи и е нормално да вземе победата във Враца! Още повече, че май Цветелин Тонев няма да играе и Ботев съвсем остават без крила. Всичко друго освен победа за ЛЕВСКИ ще е изненада!!! ;)

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 08 май 2013 23:22

BOSS написа:
Raid написа:
BOSS написа:
Raid написа:А ако не хванем съдията не е сигурна работата, така ли? Ами добре, вие принципно ги разбирате тия работи, да вземем пък да ви се доверим.
Пичове, хващайте и съдията.
BOSS, хвани и ти нещо.

:) :) :) Не се ядосвай ........ Просто като се сетя как най- голямата ви звезда от гол линията прехвърли вратата , си мисля че не е лоша идея да подкупите и съдията нищо че врачанките ще ви легнат.Добре де и да не хванете съдията пак си е сигурна работата , извинявам се !

Изобщо не се ядосвам :) С вас винаги е забавно. На нас де. :) Щото сте добронамерени и услужливи, пък и добре изглеждате отзад. В защита, искам да кажа. ;)
А този, когото наричаш най-голямата ни звезда всъщност е резерва. Е, на вас може и да ви изглежда като звезда, в сравнение с гномчето и африканчетата. Само няма да се плашиш - ще се оправите. Ако не, ние ще ви оправим. Ама чак наесен.

Щом не се ядосваш да ти кажа , че съм хванал нещо и ако продължиш да скимтиш мога да ти го подам .
Защо ли не се изненадвам , че не казваш нищо за врачанките и съдията , а дрънкаш само безмислици за някакви гномчета, африканчета , как си щял да оправиш някой наесен и подобни безмилици които никой не го интересува.
Силва бил резерва . Нали го взехте за" перла " в селекцията , нали ви даде победата срещу Цска . Изглеждал ми като звезда !!! По скоро ми се стори като малоумно прасе което рие с нос в земята , вместо да си протегне протезата и да вкара на празната врата . Такъв пропуск и оня бижутер не съм виждал да прави :)

:)
BOSS, нещо започваш да се изнервяш, а? Недей бе, човек, стресът най-много да ти докара някакво модерно заболяване...
Иначе разбирам, че си хванал нещо? Как е, харесва ли ти? Ако е така, няма проблем, дръж си го. Само не прави бързи възвратно-постъпателни движения с ръката, с която го държиш, че да не стане мазало :mrgreen:

Какво искаш да кажа за врачанките? Хубавки са, кефят.

За съдията май вече си забравил... Както ти препоръча, ще го хващаме. Когато някой опитен в хващането даде откровен съвет, разумно е да се последва. Не бери грижа, ще те послушаме.

Що се отнася до наесен - прав си, наистина е безсмислено и спирам с обещанията. Дотогава има толкова много време, че може да ви разлюбим.

За "звездата" грешиш. Резерва е. Един бърз преглед на съставите, с които сме започвали мачовете си, ще те увери в това. Не си го направил, разбирам те - и аз не се интересувам от вашия състав. Просто ми повярвай - така е, честно. И за бижутера пак не си прав - правил е такъв пропуск. Оригиналното изпълнение обаче е на Спас Дървото - вероятно не си бил роден, когато го направи.

Бъде здрав и недей да се нервиш ;)
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 май 2013 23:26

TodorT написа:Левски има по-класните играчи! И ако Ботев са в подем, то какво да кажем за ЛЕВСКИ тогава ?! Момчета и момичета, гледайте малко реално на нещата. Левски играе с Ботев Враца, а не с Арсенал, за да кажете, че една победа във Враца ще е случайна. Недейте да се вкарвате в някакви филми как всеки мач на ЛЕВСКИ е уреден. Ако пък сте толкова сигурни, че ЛЕВСКИ ще е шампион идете заложете една солидна сума в букмейкърска къща, спечелете солидна сума пари и със здраве си ги харчете! Ама така всяка една победа на сините да под съмнение.... дай сега да се заяждаме, че случайно и незаслужено сте били Ботев онзи ден. Смешно е и се излагате! Пак го казвам: Левски се бори за титла, има по-класните играчи и е нормално да вземе победата във Враца! Още повече, че май Цветелин Тонев няма да играе и Ботев съвсем остават без крила. Всичко друго освен победа за ЛЕВСКИ ще е изненада!!! ;)

Тодоре веднага един пресен пример ти давам --> Борусия срещу Реал, колектива срещу мултимилионната селекция! Ботев трябва да бъде подреден правилно и мотивиран на 120% да вземе поне точка от тоя мач, какво като е Ботев Враца. Мотивацията и колективен дух няма кой да спре такова нещо, дори и единственият футболист от вашите който може да се нарече класа - Родригес няма да може да ви спаси. Имат реалния шанс да останат в групата, но ако Здравков не ги мотивира, за мен това ще бъде полягане от тяхна страна.

Върни се в “Архив”