BOSS написа:Raid написа:BOSS написа:Raid написа:А ако не хванем съдията не е сигурна работата, така ли? Ами добре, вие принципно ги разбирате тия работи, да вземем пък да ви се доверим.
Пичове, хващайте и съдията.
BOSS, хвани и ти нещо.

Не се ядосвай ........ Просто като се сетя как най- голямата ви звезда от гол линията прехвърли вратата , си мисля че не е лоша идея да подкупите и съдията нищо че врачанките ще ви легнат.Добре де и да не хванете съдията пак си е сигурна работата , извинявам се !
Изобщо не се ядосвам

С вас винаги е забавно. На нас де.

Щото сте добронамерени и услужливи, пък и добре изглеждате отзад. В защита, искам да кажа.
А този, когото наричаш най-голямата ни звезда всъщност е резерва. Е, на вас може и да ви изглежда като звезда, в сравнение с гномчето и африканчетата. Само няма да се плашиш - ще се оправите. Ако не, ние ще ви оправим. Ама чак наесен.
Щом не се ядосваш да ти кажа , че съм хванал нещо и ако продължиш да скимтиш мога да ти го подам .
Защо ли не се изненадвам , че не казваш нищо за врачанките и съдията , а дрънкаш само безмислици за някакви гномчета, африканчета , как си щял да оправиш някой наесен и подобни безмилици които никой не го интересува.
Силва бил резерва . Нали го взехте за" перла " в селекцията , нали ви даде победата срещу Цска . Изглеждал ми като звезда !!! По скоро ми се стори като малоумно прасе което рие с нос в земята , вместо да си протегне протезата и да вкара на празната врата . Такъв пропуск и оня бижутер не съм виждал да прави

BOSS, нещо започваш да се изнервяш, а? Недей бе, човек, стресът най-много да ти докара някакво модерно заболяване...
Иначе разбирам, че си хванал нещо? Как е, харесва ли ти? Ако е така, няма проблем, дръж си го. Само не прави бързи възвратно-постъпателни движения с ръката, с която го държиш, че да не стане мазало
Какво искаш да кажа за врачанките? Хубавки са, кефят.
За съдията май вече си забравил... Както ти препоръча, ще го хващаме. Когато някой опитен в хващането даде откровен съвет, разумно е да се последва. Не бери грижа, ще те послушаме.
Що се отнася до наесен - прав си, наистина е безсмислено и спирам с обещанията. Дотогава има толкова много време, че може да ви разлюбим.
За "звездата" грешиш. Резерва е. Един бърз преглед на съставите, с които сме започвали мачовете си, ще те увери в това. Не си го направил, разбирам те - и аз не се интересувам от вашия състав. Просто ми повярвай - така е, честно. И за бижутера пак не си прав - правил е такъв пропуск. Оригиналното изпълнение обаче е на Спас Дървото - вероятно не си бил роден, когато го направи.
Бъде здрав и недей да се нервиш