modor написа:PFC Litex написа:modor написа:И с половин отбор, ще бием Доктор хонорис кауза
За това, че Пелето беше изгонен и Мюлдер е натрупал картони отново ли Стоичков е виновен?
Някъде да съм написал, че той е виновен

Нищо лично

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
modor написа:PFC Litex написа:modor написа:И с половин отбор, ще бием Доктор хонорис кауза
За това, че Пелето беше изгонен и Мюлдер е натрупал картони отново ли Стоичков е виновен?
Някъде да съм написал, че той е виновен
ralka_levskarka написа:Bartolomej написа:пак мъка в синьо ...
кого го топли едно отстраняване на юношеския литекс, като левски немогат вържат два паса, няма дисциплина , всеки играе за себи си . после шампиони искали да стават и идва мура и до там и пак смяна на треньора, купуваме 10 нови звезди и наново борба
ясно е ,че няма стратегия
Как ще няма? Не виждаш ли, че повечето играчи в отбора варират от 22 до 27 годишна възраст? С леки изключения.
Bartolomej написа:кого го топли едно отстраняване на юношеския литекс, като левски немогат вържат два паса, няма дисциплина , всеки играе за себи си .
tevez написа:Левски (4-2-3-1): Пламен Илиев, Роман Прохазка, Димитър Везалов, Даниел Димов, Нуно Пинто, Стефан Велев, Владимир Гаджев, Гари Родригес, Илиян Йорданов, Рене Михелич, Базил де Карвальо
Отдъхнах си, Милиев го няма. Можем да спечелим значи. Дано Прохазка се справи като бек.
ralka_levskarka написа:Състава ми харесва с едно изключение - защо Д. Димов, а не Пламен
siniq_fen написа:ralka_levskarka написа:Състава ми харесва с едно изключение - защо Д. Димов, а не Пламен
Защото Дани гази като валяк
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта