Иво Тонев е парашутист в Левски, който си мисли, че разбира от футбол.Илиан ми беше много симпатичен като футболист, но и той е с манталитет на треньор, който се бори отбора му да не изпадне. Добре поне, че не е лайно, а е мъжко момче.
А бе да попитам, че нямах възможност да го гледам- това момче португалчето, централния ни нападател, вярно ли е толкова зле колкото си пише, или просто още не е свикнал с отбора?
11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/ - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: 11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/
Не знам дали има някакво значение, още ме държи от мачовете със Сараево , и ми е малко безразлично.Победа 2:1.
сини богове написа:Иво Тонев е парашутист в Левски, който си мисли, че разбира от футбол.Илиан ми беше много симпатичен като футболист, но и той е с манталитет на треньор, който се бори отбора му да не изпадне. Добре поне, че не е лайно, а е мъжко момче.
А бе да попитам, че нямах възможност да го гледам- това момче португалчето, централния ни нападател, вярно ли е толкова зле колкото си пише, или просто още не е свикнал с отбора?
Засега е малко под нивото на Миро -Пантофката , а какъв чеп дири в Левски , попитайте тези дето го докараха .
Едно е сигурно , Илиан е принуден да играе по чужда свирка , а ако някой си мисли че и тази година Левски ще участва в нещо по различно от "черно тото" значи съвсем сериозно се е заблудил .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Малко преди началото на сезона искам да предупредя всички фенове , да очакват всякакви резултати от отбора . Такива мачове като с Миньор (0-1) вече трябва да се приемат напълно нормално . И ако на някой още не му е ясно , че тара и лай*ото от надежда нямат потенциал за нищо друго освен за уредени мачове , нека гледа предстоящото първенство .
Само Левски въпреки всички тия нещастници !
Само Левски въпреки всички тия нещастници !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
-
- Контакти:
Много трудна победа очаквам.Колкото до Иво Тонев,той успешно ни превърна във втори Локомотив СФ,да се чуди човек как хора с пари преди Гигов сега и ВТБ,са се доверили на такъв некадърник да им управлява инвестициите

DaNi_mLaDeNoV написа:
Що пък да не бием с едно 2-0 поне (не се знае как ще стоят бургазлии)
Дани...Момче. Ти вече играеш в Черноморец.

[offtopic]Бургазлии ще стоят на плажа.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Levski4Ever
- Контакти:
Тези наще велики управници вместо да чакат оферти от телевизии, да вкарат една камера и да го излъчват директно в официалния сайт. Ние ще сме доволни, те ще трупат посещения и те така.

Тук вината е изцяло на ръководните органи и грешната клубна политика, да се дават огромни заплати за футболисти, които не притежават нужната класа. И на мен може да ми дават 25 000 евро, ама като не мога да си спра топката какъв е смисъла.
Е, как бе Камба ? Как, какъв е смисъла ?

[offtopic]Другари и другарки. Осъзнавате ли, какви пари взимат сульовци, за които името Левски им е нещо, като...някой си Али Сами Йен за нас. Кощунстват с името, с отбора и с феновете...Това е.[/offtopic]
Много вяло настроение бе момчета. Ние идваме за мач с Левски все пак.
ПС: И ние сме с притеснения и според мен ще излезем в състав - загадка за нас. Объркани сме. Поне 20 човека преминаха покрай отбора и, когато трябваше вече да сглобяваме отбор научаваме, че две "сигурни" попълнения са отпратени от Херо и други са дошли...Това се случи миналата седмица. Ние, като фенове вярваме на Херо ( имаме и основание и нищо друго не ни остава де) и все си мислим, че "хитрува" нейде. Може да ни изненада, а като пристрастен ми се ще да е приятно за нас и по-неприятно вас,
но...Божа работа. Бъдете и вие поне малко оптимисти.
ПС: И ние сме с притеснения и според мен ще излезем в състав - загадка за нас. Объркани сме. Поне 20 човека преминаха покрай отбора и, когато трябваше вече да сглобяваме отбор научаваме, че две "сигурни" попълнения са отпратени от Херо и други са дошли...Това се случи миналата седмица. Ние, като фенове вярваме на Херо ( имаме и основание и нищо друго не ни остава де) и все си мислим, че "хитрува" нейде. Може да ни изненада, а като пристрастен ми се ще да е приятно за нас и по-неприятно вас,

- Levskar_90
del
Последна промяна от Levskar_90 на 09 авг 2012 23:38, променено общо 1 път.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА