Какво се случва във форум Ботев????

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Какво се случва във форум Ботев????

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 юли 2012 21:56

vaskonti написа:Достатъчно ми е да съм запознат с правилата на форума. Досегашната действителност не ме вълнува, защото е минало. Но, ако на вас ви е харесвала, кажете - ще ходатайствам да върнем старото положение?

Не искам да ме разбираш погрешно - нямам нищо против теб и твоето назначаване за мод тук... Виждам, имаш мнения много, стар потребител си, но просто е нетърпимо това, което се случва.

ОСНОВНИЯ проблем тук е, че някой наказва отговорите на провокации, но не и самите провокатори. Погледни мненията на "кубик" назад в темата и ми кажи КАК ТОЧНО ези мнения помагат за темата, и не са ли откровена провокация. Но! На кубик никой нищо не му прави, а един мод, който има претенции да насочва дискусиите и те да са разумни, не банва отговорите на провокациите, а премахва провокатора и неговите мнения.

Ето ти проблемът, заради който съществува тази тема.

Ако сега ти избабаниш кубик, както е правилно и редно, слависта ще му вдигне бана, а може и теб да накаже, защото чернобелите модове ще ревнат за произвол и прочее.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 юли 2012 21:58

@vasconti: И за да не звуча "въздушно", ще ти кажа, че към момента съм собственик на един форум, "суперадмин" на друг, бил съм модератор тук, в друг форум, както и в клубовете на дир-а Ботев, Пловдив, Политика, Македония, История и още сума други.
Не натискайте ТУК!

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 14 юли 2012 21:58

Каспър за кое да не вярвам?Питай го дали е той или не.Питай го и на колко години е.И кажи тук дали е той или не.Нали сте колеги.Ако не признае ще ти покажа друга снимка.Но нека погледаме сеир :)Да видим дали освен всичко дали модераторите лъжат.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 14 юли 2012 21:58

greenandwhite написа:Пичове понеже виждам тука коментирате работата на модовете да питам. Къде мога да дам оплакване за лична обида от модедатора катарго?

Загубена кауза!

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 14 юли 2012 21:59

greenandwhite написа:Пичове понеже виждам тука коментирате работата на модовете да питам. Къде мога да дам оплакване за лична обида от модедатора катарго?

това е като да подадеш оплакване от Бойко борисов :) обикновено при арменския поп се приемат

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 юли 2012 21:59

Stealth написа:vaskonti , кой реши , че в нашия подфорум има проблем ?
(потребителите на еди-кой си подфорум например )
И можеш ли да изложиш тук пред всички в какво се състои проблема ?

Масовото оплакване от модераторите във вашия форум говори само едно - има проблем. Аз ти казвам, че нито в подфорума на ЦСКА, нито в подфорума на Левски има такъв проблем. А ти е ясно, че и на двете места има да не ти обяснявам какви индивиди. Поради някакво причина тук има проблем. Пак казвам - всеки е прав за себе си, но не е редно да търсите вината само в едната страна. Приемаме, че вината е взаимна и това е, приключва се въпроса.
Аз все още не разбирам какво ви вълнува - бъдещето модериране или миналото такова?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 14 юли 2012 22:01

vaskonti написа:
Stealth написа:vaskonti , кой реши , че в нашия подфорум има проблем ?
(потребителите на еди-кой си подфорум например )
И можеш ли да изложиш тук пред всички в какво се състои проблема ?

Масовото оплакване от модераторите във вашия форум говори само едно - има проблем. Аз ти казвам, че нито в подфорума на ЦСКА, нито в подфорума на Левски има такъв проблем. А ти е ясно, че и на двете места има да не ти обяснявам какви индивиди. Поради някакво причина тук има проблем. Пак казвам - всеки е прав за себе си, но не е редно да търсите вината само в едната страна. Приемаме, че вината е взаимна и това е, приключва се въпроса.
Аз все още не разбирам какво ви вълнува - бъдещето модериране или миналото такова?

За какво бъдещо модериране ми говориш, след като имам БАН за подаден сигнал за лична обида към мен! ВЧЕРА!

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 14 юли 2012 22:03

vaskonti как да нямаме оплаквания към Irish Stout (който призовава за унищожението ни),Пловдив 1926 бивш модератор с 4000 мнения против жълтите ,Модератор Локомотив-сипещ закани от втория си ник и Славия Форевър ,който пуска тема за Ботев в подфорум Славия.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 14 юли 2012 22:03

Шврнц Тпрунков написа:
vaskonti написа:Достатъчно ми е да съм запознат с правилата на форума. Досегашната действителност не ме вълнува, защото е минало. Но, ако на вас ви е харесвала, кажете - ще ходатайствам да върнем старото положение?

Не искам да ме разбираш погрешно - нямам нищо против теб и твоето назначаване за мод тук... Виждам, имаш мнения много, стар потребител си, но просто е нетърпимо това, което се случва.

ОСНОВНИЯ проблем тук е, че някой наказва отговорите на провокации, но не и самите провокатори. Погледни мненията на "кубик" назад в темата и ми кажи КАК ТОЧНО ези мнения помагат за темата, и не са ли откровена провокация. Но! На кубик никой нищо не му прави, а един мод, който има претенции да насочва дискусиите и те да са разумни, не банва отговорите на провокациите, а премахва провокатора и неговите мнения.

Ето ти проблемът, заради който съществува тази тема.

Ако сега ти избабаниш кубик, както е правилно и редно, слависта ще му вдигне бана, а може и теб да накаже, защото чернобелите модове ще ревнат за произвол и прочее.

Добре е да доказваш думите си , а не да пишиш празни приказки . Банове съм получавал за ''сдружение'' за ''жълтите'' нима не сте сдружение Ботев или не сте със жълт цвят и се гордеете с това , обаче като го напише ,някой друг ,аре бан .така ,че бановете от вашите модератори ги ''ям'' на поразия . :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 юли 2012 22:04

Шврнц Тпрунков написа:ОСНОВНИЯ проблем тук е, че някой наказва отговорите на провокации, но не и самите провокатори. .

Идея си нямаш как уцели десетката с това изказване.
Този въпрос можеш да го зададеш на последния ви модератор - sorcererals и да разбереш неговото мнение по въпроса.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”