Анкета за трансферите ни
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ексклузивно!Асен Караславов подписа с Ботев
Екслузивно!!! Извънредно!!! Сензационно!!! А то.... Асен Караславов. Абе, хора, във вашия отбор са играли такива великани на българския футбол, вие се превъзнасяте за Асен Караславов. Нито му знаете формата, нито сте го гледали последните 7 или 8 години.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Ботев подписа с Костадин Дяков

Ботев привлече втори футболист в редиците си. След като договор по-рано през деня подписа Асен Караславов, същото стори и полузащитникът на Черноморец Бургас Костадин Дяков. Полузащитникът ще се обвърже с клуба за срок от 1+1 години.
Костадин Дяков е роден на 22.08.1985г. в Пловдив. Основната част от годините си като юноша Дяков прекарва в школата на Марица. От пловдивския тим той е привлечен в Левски, където обаче не записва официален мач за първия отбор. В професионалния футбол халфът е играл във Вихрен (Сандански), Родопа (Смолян) и пет сезона в Черноморец.
„Много се радвам, че вече съм част от Ботев. Винаги съм знаел, че този ден ще дойде и сега съм щастлив. Клубът преживя много тежки години, но сега се изправя на крака и отново ще бъде фактор. Дори не исках да чета какво пише в договора ми, просто исках час по-скоро да го подпиша”, заяви Костадин Дяков, след като официално се присъедини към Ботев.
Едно ,две ... чакаме три ,четири ,пет ,шест ,седем ... и т.н. ... АЙ КАНАРИИИИИИИ!!!
Последна промяна от kanar4o на 19 юни 2012 15:21, променено общо 1 път.

Re: Ботев подписа с Костадин Дяков
[offtopic]ризата на кривия е уникална обаче :DD[/offtopic]
САМО ЛЕВСКИ!!!
dodo7271 написа:Екслузивно!!! Извънредно!!! Сензационно!!! А то.... Асен Караславов. Абе, хора, във вашия отбор са играли такива великани на българския футбол, вие се превъзнасяте за Асен Караславов. Нито му знаете формата, нито сте го гледали последните 7 или 8 години.
Каква според теб е формата на титуляр в новака в Бундеслигата Гройтер Фюрт? Няма начин човек играл през последните няколко години в Германия, пък било то и във Втора дивизия, да не е на топ ниво, въпреки своите 32 години. Всички виждаме какво правеха след завръщането си от чужбина Боримиров, Лазаров и Цветков, така че според мен Караславов ще бъде много полезен с опита си и едва ли ще е по-зле функционално от който и да е състезаващ се в България футболист. Не на последно място трябва да се спомене и най-важното - Асен винаги е бил ботевист и ще играе за отбора със сърцето си.
Hristos написа:[offtopic]ризата на кривия е уникална обаче :DD[/offtopic]
+1

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Djoko NeRosic написа:Боже, каква селекция, Боже. Карата - 32 години, Иван Цветков 33 години, Домакинов - 32 години. Защо зорлян "отказаха" тогава Кривото? Нищо, той може да се съблече след 8-ия кръг, когато специалиста Феро ще е яхнал метлата към Ловеч. А, да не забравя - една идея към ръководството: Краси Балъка е чудесен плеймейкър, свободен е и както е известно срещу известна сума мангизи ще се навие, сигурен съм. То верно че старческия дом е на пътя за Коматево, а не на Колежа, ама щом ръководството така е решило - шъ ги подкрепяме, кво да праим.
Домакинов няма да е в отбора догодина, а от опитни футболисти като Караславов и Цветков всеки има нужда и съвсем скоро ще разбереш колко далновидна е селекцията ни в това отношение.
GR190276 написа:Аз пък не мога да разбера, как така, plovdivnews научават преди официалния!?
По заповед на ръководството на клуба в официалния сайт се публикуват новини за нови играчи само след като се положат подписите под договора. В тази връзка не очаквайте там да излезе нещо от рода на: "до часове Цветков подписва с Ботев" или "Ботев води преговори с Дяков"
-
Много добър трансфер!
dodo7271 написа:Екслузивно!!! Извънредно!!! Сензационно!!! А то.... Асен Караславов. Абе, хора, във вашия отбор са играли такива великани на българския футбол, вие се превъзнасяте за Асен Караславов. Нито му знаете формата, нито сте го гледали последните 7 или 8 години.
мисля че човека е прав. нищо незнаем за Караславов , а пък и чак "сензационно"
Hristos написа:[offtopic]ризата на кривия е уникална обаче :DD[/offtopic]
На Кривия ризата символизира ,че съперниците ни ще пускат кръв по терена.
Просто ви подготвя !