Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

гражданин от село

Re: Мислите ли, че в ЦСКА има управленческа криза?

Мнениеот гражданин от село » 11 фев 2012 16:03

[quote="toffees"]Много ясно , тия престъпници са допуснали да се срути и балона на армията
Имаме не само титани на боклуците,но и титани на мисълта!

nikogapak
Контакти:

И Мартин Петров нападна Титан!

Мнениеот nikogapak » 12 фев 2012 14:56

Още една бивша звезда на ЦСКА се изказа критично за управлението на клуба в момента. Малко след като Димитър Бербатов каза, че Димитър Пенев е използван за параван от собствениците, критики към тях отправи и Мартин Петров.
Звездата на Болтън е недоволен от случващото се в любимия му отбор. Той говори пред предаването "Зона Спорт" по "Би Ти Ви Екшън".
"ЦСКА е отборът на сърцето ми и винаги ще следя какво се случва в него. Каквото и да стане, винаги ще бъда фен и ще искам тимът да е шампион. Но за съжаление напоследък нещата не вървят никак добре.

Толкова много футболисти минават през отбора, не мога да разбера политиката на ръководството. Не мога да коментирам детайлно, но това не отговаря на името и амбициите на ЦСКА.

За мен лично ръководителите нямат елементарна организация, както за трансфери, така въобще за всичко в клуба. Някой път с мои приятели се питаме дали отборът ще събере въобще 11 играчи за полусезона. Казвам го това с огромна мъка", сподели Петров.

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Re: И Мартин Петров нападна Титан!

Мнениеот Messinho » 12 фев 2012 14:57

Нормално, Марто игра в ЦСКА, логично да му е болно.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Мислите ли, че в ЦСКА има управленческа криза?

Мнениеот Искам си Акаунта » 12 фев 2012 15:02

toffees написа:Много ясно , тия престъпници са допуснали да се срути и балона на армията където тренират децата , добре че не е имало деца иначе ставаше страшно.

[offtopic]http://www.winner.bg/bulgarian-football/read56437.html[/offtopic]

Не адвокатствам на Титанците , ама откакто този балон е направен , никой не го е поддържал . Титанците са просто поредните в списъка .

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 12 фев 2012 15:09

То всеки който не е на хранилка при Титан вижда за какво става въпрос :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 12 фев 2012 15:26

Нормално е. Като си видял как се работи в Германия, Испания и Англия, тук всичко ще ти се струва хаос. А то наистина е хаос, и то не само в ЦСКА!

гражданин от село

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА

Мнениеот гражданин от село » 12 фев 2012 15:29

Те искаха да го махат,ама не им разрешиха.И сега кой трябва да носи отговорността?

NAKEV
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА

Мнениеот NAKEV » 12 фев 2012 16:02

гражданин от село написа:Те искаха да го махат,ама не им разрешиха.И сега кой трябва да носи отговорността?

То като се замисля по твойта логика би требвало Титаните сами да са гъгнали тоз балон/баш па през ноща/.......ами сега Цеци да ги разследва.....ама нейсе.

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 12 фев 2012 16:42

Red Warrior написа:То всеки който не е на хранилка при Титан вижда за какво става въпрос :roll:

Точно който не е вътре в нещата -нищо не знае.Затова най-много ме е яд на хора които сигурно не знаят кой работи в този клуб в момента ,но ми говорят за организация.Ами да дойдат да я оправят, ама не им се мърда от добре уреденото местенце в Англия ,нали.То от страни най-лесно се плещи -липса на организация -а да видим какво толкова фатално за клуба се е случило напоследък--аз не виждам нищо подобно ,ама и не плещя щом не зная как стават нещата ,а виждам само крайния резултат и мен като фен това ме вълнува -нищо повече.Това трябва да вълнува и всички фенове ,а не да се опитват да държат сметка и да дават акъли за неща ,които изобщо не са им ясни

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 12 фев 2012 17:01

fen0212 написа:
Red Warrior написа:То всеки който не е на хранилка при Титан вижда за какво става въпрос :roll:

Точно който не е вътре в нещата -нищо не знае.Затова най-много ме е яд на хора които сигурно не знаят кой работи в този клуб в момента ,но ми говорят за организация.Ами да дойдат да я оправят, ама не им се мърда от добре уреденото местенце в Англия ,нали.То от страни най-лесно се плещи -липса на организация -а да видим какво толкова фатално за клуба се е случило напоследък--аз не виждам нищо подобно ,ама и не плещя щом не зная как стават нещата ,а виждам само крайния резултат и мен като фен това ме вълнува -нищо повече.Това трябва да вълнува и всички фенове ,а не да се опитват да държат сметка и да дават акъли за неща ,които изобщо не са им ясни

И какъв е крайния резултат? Че ни съсипаха? Ти верно тряя прогледнеш, щото си тотално заслепен. Споко.. и ние също сме фенове и това няма да остане така. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Върни се в “Архив”