100 ГОДИНИ БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Re: Ботев пуска юбилейни фланелки на цена 8лв.

Мнениеот dagger1912 » 01 фев 2012 11:20

Yellow blood написа:Прочетох съобщение, че всички 200 фланелки са вече разпродадени. За по-малко от един ден! Очакваме партида номер 2.

Така е, не случайно спряха да е предлагат във онлайн магазина!

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Юбилейни календарчета - 100 години Ботев Пд

Мнениеот Tribune East 1912 » 02 фев 2012 22:53

Изображение

От днес в продажба се пускат джобни календари посветени на 100 годишнината от създаването на БОТЕВ ПЛОВДИВ. Цената на календарите е 0,50лв., като цялата сума отива в касата за 100 годишнината. За поръчка на календарчета - изпратете лично съобщение на stayproud (http://bultras.com/forum/profile.php?mo ... e&u=106479) в бултрас форума. Календарите няма да се продават във фен-шопа.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Re: Юбилейни календарчета - 100 години Ботев Пд

Мнениеот liverpool96 » 02 фев 2012 23:04

Определено заинтригуващо, а и ще влязат свежи пари в касата на клуба. Може и да си купя, все пак страшно много уважавам Ботев Пловдив. :)

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 03 фев 2012 08:57

Според мене тоя път малко издребнявате, човекът ни поздравява (надявам се е искрен) за календарчетата, а вие почвате да го плюете.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 03 фев 2012 10:08

Календарите са чудесни и отразяват гордостта на БОТЕВИСТИТЕ от тази славна история.Честванията на годишнините в "Ботев"-Пловдив винаги са следвали хронологично времето съгласно календара.Ние никога не сме прилагали комунистическия почин "една петилетка за три".
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 03 фев 2012 14:23

Разочарован съм от куриерската фирма, която разнася фланелките. Нито са опаковани, хвърлени са в една чанта на топка намачкани и вади и рови какъв размер си е поръчал клиента. Другите пратки така ли ги разнасят?? Срамота. И за такова обслужване искат 5 лева??? А иначе тениските са готинки (ай да не е само жлъч:)))) Взех на мен и на жената да сме компле кат излизаме ;)

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 03 фев 2012 17:05

Добре де, някой може ли да обясни, кой малоумник измисли схемата с куриерската фирма и наложения платеж????

Тва, 100% съм сигурен, че някой е взел комисионна, поредната.
Не може да си купиш фланела за 8 лв., от които 3.50 да отидат за 100-годишнината, и същевременно да дадеш 5 лв. на някакъв куриер, тва е дебилно.
Толкова ли не можеше, тези фланели да се разпространяват от две - три места в града, да отиде човек лично до там и да си ги вземe? Като е затворен фенмагазинът, студиото нали работи, канцелариите на клуба, заведения, магазини...
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
cookiemonsta
Контакти:

Мнениеот cookiemonsta » 03 фев 2012 18:14

bulgaro написа:Добре де, някой може ли да обясни, кой малоумник измисли схемата с куриерската фирма и наложения платеж????

Не може да си купиш фланела за 8 лв., от които 3.50 да отидат за 100-годишнината, и същевременно да дадеш 5 лв. на някакъв куриер, тва е дебилно.
Толкова ли не можеше, тези фланели да се разпространяват от две - три места в града, да отиде човек лично до там и да си ги вземe? Като е затворен фенмагазинът, студиото нали работи, канцелариите на клуба, заведения, магазини...

Темата в Независимия - http://bultras.com/forum/viewtopic.php?t=6588
Пишеш на tokobg и се разбирате за фланелата. Аз съм поръчвал на няколко пъти от него и винаги сме си уговаряли среща пред стадиона и съм честно казано учуден, че си плащал за куриер - не сте ли си уговорили среща?

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 03 фев 2012 18:34

bulgaro написа:Добре де, някой може ли да обясни, кой малоумник измисли схемата с куриерската фирма и наложения платеж????

Ей от такива откровено глупави мнения излиза после циганския фолклор за поредните комисионни.

За 5 кинта няма кой да ти донесе документна пратка, ти искаш цяла фланелка че и за лапачница да остане - ходи се лекувай някъде!!!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 03 фев 2012 19:00

botev_1912 написа:
За 5 кинта няма кой да ти донесе документна пратка, ти искаш цяла фланелка че и за лапачница да остане - ходи се лекувай някъде!!!

Защо изобщо някой трябва да ти я носи? Това е въпросът.
Не е ли по-логично, тези фланелки да стоят някъде, има подходящи за целта места, и от там който има желание, да отиде и да си я вземе. Така си спестяваме 5 лева, които иначе могат да отидат към 3.50 за 100-годишнината. А какво излиза, че за да дам 3.50 за честванията, аз трябва да напълня гушата на някакъв куриер с 5 лв! Безумие! Да се регистрира една банкова сметка и там да се превежат парите, ще дам 8.50, не ми трябва тениска :x
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Върни се в “Архив”