Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СВ.ТОДОРОВ ЗАМЕСТНИК НА ГОНЗО!!!!!
Аз също съм на мнение, че е по-добре да си налагаме Цачев и Табаков. Двамата има какво да покажат, ако им се даде шанс за изява(Цачев вече го показва), а Табаков определено е класа в дубъла. Не случайно имаше сериозен интерес от Шалке и Фенербахче и се радвам че не го изпуснахме, като Попето или Банадаловски, а да не забравяме и за Макриев 

Re: Мач на Левски записан под №1 в историята на УЕФА
:D:D:D:D:D алл не :D накефи ме 1 коментар ( няма да споменавам на кой е ) - една от многото спирки на евроидиотите

Да не забравяме и Курдов....много е добър и много ме е яд,че няма и един мач в първия състав!.......ако ще купуваме нови по-добре да вземем Курдов под наем....
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54
http://vbox7.com/play:44b6627e
Левски-55.......цска-54

http://vbox7.com/play:44b6627e
Прав си. Как можах да го пропусна, но не мисля, че е добре да го взимаме под наем. Нека се развива в Германия, това е неговия път за напред. Важното е да не допускаме да ни отмъкват таланти, както гореспоменатите. 

- Бижутера
- Контакти:
Martines написа:Да не забравяме и Курдов....много е добър и много ме е яд,че няма и един мач в първия състав!.......ако ще купуваме нови по-добре да вземем Курдов под наем....
Да бе страшна политика-продадахме го,за да го взимаме сега под наем...

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Тодоров в момента е по-зле и от Гонзо, т.е. абсолютно безполезен! Да го взимат Литекс или Морето и да му се радват.
Не оспорвам качествата му, но всичко е до време!!
Видя се, че и Здр. Лазаров и Манчев не направиха нищо. 1-2 мача и току разтегнат някоя жартиера...
Гонзо и Йовов са горе-долу в същото положение (а и Гошо Петков) - годинките си казват своето! Е-е, за тях е друго, но повече пенсионери да се взимат е БЕЗСМИСЛЕНО!!!
Не оспорвам качествата му, но всичко е до време!!
Видя се, че и Здр. Лазаров и Манчев не направиха нищо. 1-2 мача и току разтегнат някоя жартиера...
Гонзо и Йовов са горе-долу в същото положение (а и Гошо Петков) - годинките си казват своето! Е-е, за тях е друго, но повече пенсионери да се взимат е БЕЗСМИСЛЕНО!!!
- POPCORN
- Контакти:
Гонзо може да не е играл в Англия ама определено е по-добър и има дух.А тоя Тодоров освен да играе на сезон по 5 мача друго не прави!Ама вземете го де щом искате са 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Re: ДА СПАСИМ ДЕЦАТА НА БЬЛГАРИЯ
Както и медиите отбелязаха това е прецедент.Нз без думи просто.Бр на фен клуба на Левски за реакцията и все си мисля че в нормална страна това не е работа на фен клубовете но след безхаберието на вс органи викам вс столични фен клубове да се изсипят пред полското посолство поне да изразим някаква позиция.
Светльо Тодоров имаше шанс да дойде в Левски когато Мъри беше треньор и стягаше отбор за ШЛ преди мачовете с Тампере. Той тогава отказа, не че за две години му тръгна кариерата нагоре, но сега съвсем не ни трябва
Млади момчета, Цачев, Табаков - ето това е решението. Цачев го гледах и със Славия, влиза с желание, хъс и има чувство за пласиране. Топката не се удря е него като в дирек.
Млади момчета, Цачев, Табаков - ето това е решението. Цачев го гледах и със Славия, влиза с желание, хъс и има чувство за пласиране. Топката не се удря е него като в дирек.
Re: ДА СПАСИМ ДЕЦАТА НА БЬЛГАРИЯ
http://www.stopech.sacp.government.bg/?sid=professional_bg&pid=911000000
Аз подадох сигнал в ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО.
Направете го и ВИЕ
Аз подадох сигнал в ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО.
Направете го и ВИЕ
Бащата на Ники и Павел съди държавата
АСЕНОВГРАД, Грета ДЖЕНЕВА, 29 Май 2009; 09:00
Акцията за изпращането на момченцето му в Полша отложена за неизвестно време
Ще заведа дела срещу България и Полша в Страсбург, защото тези две държави допуснаха децата ми да бъдат жертви на малтретиране и насилствено отвличане от дома ми, заяви вчера бащата на Ники и Павел, Тодор Василев. Часове след срамната акция, при която дъщеря му бе насила отведена с бус на полското посолство от града, Василев пристигна в София и подаде жалба в Главна прокуратура. Той поиска да бъде възпрепятствано извеждането от страната на осемгодишното момиче. Николета заедно с майка си Барбара остава в посолството на Полша. Съдбата на шестгодишния Павел обаче е неясна. Момчето изчезна в суматохата около отвеждането на Ники. Тогава бащата се зарече, че не знае къде е детето му и то бе обявено за издирване. Късно миналия ден Василев и баща му са били викани и разпитвани в местното РПУ, а от вчера в полицейските бюлетини момчето се води „в известност".
Ще заведа дело и срещу частния съдебен изпълнител Кремена Демерджиева, която позволи да замъкнат дъщеря ми като куфар в дипломатическия микробус. Всички знаят, че майката е алкохоличка, това обстоятелство бе известно и на българските спецслужби, докато работех в посолството в Москва преди години, заяви вчера Тодор Василев.
Изненадващо след четиричасовия екшън при насилственото отвеждане на Николета от Отдела за закрила на детето заявиха, че няма да сезират прокуратурата за нарушени права на детето. На Николета й бе отказана два пъти лекарска помощ. Забраниха да излезе от микробуса въпреки писъците й, че иска да излезе навън. Представителят на кмета на общината д-р Христо Грудев като орган по закрила на детето - Диана Желязова, също обяви вчера, че не е видяла никакви смущаващи обстоятелства, заради които да се сезира прокуратурата.
Дали и кога точно ще има повторна процедура за изземването на братчето Павел, не е ясно.
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов