Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Re: До привържениците на ''ЛЕВСКИ''!

Мнениеот killer » 28 май 2009 22:06

delqnski47 написа:
killer написа:Пич:

1. Футболът е игра на голове, не на положения.
2. С центрирания и мелета нищо не става, само се заблуждавате, че сте имали някаква игра. Вие пък след 60-тата минута доигравахте мача, а ние не се напъвахме за повече, щото и за 2 и за 5:0 3 точки дават. Пък и толкова си можем.
3. Това с БАТЕ беше елементи на теорията на вероятностите, много се надявам да ни се паднат втори път. Няма да е като лятото, бъди сигурен.
4. Ние се знаем цял сезон на какво ниво сме, вие цяла година се спукахте - то не беше "неправомерно" отнетия лиценз, то не беше заговор срещу ЦСКА (след мача в Сливен), то не бше армейската сила (10 поредни победи). 3 мача имате да изиграете тази пролет, до този момент имате един вкаран гол, и то автогол.

1.Точно това искам да кажа!че ако бяхме вкарали нашите положения(а не да ги бичиме само в Митрев и той да хи хваща) нямаше ни биете сигурен съм!Защото ние щяхме да се затвориме отзад и вие щяхте да вкарате ама друг път!
2. Никаква игра нямахме не го отричам!Тактиката на ЦСКА беше да бичи напред топката(щото халфове нямаме) и Муши ако може да я хване!И така си създадохме не малко положения!Вярно грозна игра но пак е тактика за победа!И ние имахме шансове за победа,а не като някои разбирачи да твърдят че ЦСКА еди какво си еди защо си!Аз се пак не го харесвам този начин но нямаме друг избор(за сега)!
Последната ти точка няма да коментирам!Само ще ти кажа че ако се случи нещо такова(не ви го пожелавам :!: ) ще ни намразите за цял живот!Мога да заложа 4 каси бира! ;)

Аз мога да ги изпия

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: За изборите,за шампионската лига и за....още нещо

Мнениеот slavia_forever » 28 май 2009 22:11

[offtopic]:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ЩЕ СИ ВРЪЩА МАЦАТА ОГНЯНОВ

Мнениеот Gateca » 28 май 2009 22:12

Мисля , че това ще е голяма грешка . Даде му се шанс и се видя , че не става . Един случаен гол в лигата не го прави голям футболист. По добре да се пробва Табаков или да се вземе един доказан нападател с опит. Крайно време е Батков да започне да дава пари , защото ако не се вземат поне 4 ма класни играчи и лига Европа няма да видим.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: До привържениците на ''ЛЕВСКИ''!

Мнениеот delqnski47 » 28 май 2009 22:15

killer написа:
delqnski47 написа:
killer написа:Пич:

1. Футболът е игра на голове, не на положения.
2. С центрирания и мелета нищо не става, само се заблуждавате, че сте имали някаква игра. Вие пък след 60-тата минута доигравахте мача, а ние не се напъвахме за повече, щото и за 2 и за 5:0 3 точки дават. Пък и толкова си можем.
3. Това с БАТЕ беше елементи на теорията на вероятностите, много се надявам да ни се паднат втори път. Няма да е като лятото, бъди сигурен.
4. Ние се знаем цял сезон на какво ниво сме, вие цяла година се спукахте - то не беше "неправомерно" отнетия лиценз, то не беше заговор срещу ЦСКА (след мача в Сливен), то не бше армейската сила (10 поредни победи). 3 мача имате да изиграете тази пролет, до този момент имате един вкаран гол, и то автогол.

1.Точно това искам да кажа!че ако бяхме вкарали нашите положения(а не да ги бичиме само в Митрев и той да хи хваща) нямаше ни биете сигурен съм!Защото ние щяхме да се затвориме отзад и вие щяхте да вкарате ама друг път!
2. Никаква игра нямахме не го отричам!Тактиката на ЦСКА беше да бичи напред топката(щото халфове нямаме) и Муши ако може да я хване!И така си създадохме не малко положения!Вярно грозна игра но пак е тактика за победа!И ние имахме шансове за победа,а не като някои разбирачи да твърдят че ЦСКА еди какво си еди защо си!Аз се пак не го харесвам този начин но нямаме друг избор(за сега)!
Последната ти точка няма да коментирам!Само ще ти кажа че ако се случи нещо такова(не ви го пожелавам :!: ) ще ни намразите за цял живот!Мога да заложа 4 каси бира! ;)

Аз мога да ги изпия

Добре! 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Re: Херо в Левски

Мнениеот Gateca » 28 май 2009 22:27

Не смятам , че точно в този момент Херо може да е полезен с нещо ако дойде. Трябва да е човек от чужбина и с висока заплата , а и да е доказал , че има качества да води отбор като Левски. Много ме е яд , че не осводиха Кокала зимата или след разгрома от ЛокоСф.Преди мача с ЦСКА повечето от нас бяха отчаяни от бездушната и некадърна игра и от глупавите смени на Велев.ЦСКА ги бихме с дух не с тактика. Нима не помните само седмица по рано как Сливен ни изпусна на Герена . Как се мъчихме с Пирин и отправихме един удар към вратата им за 90 мин. Да не би да поумнее за един месец. Как може изобщо да пуска Миро Иванов в игра , защо взехме Да Коща и Милиев след като не им се дава шанс , къде е Табаков? Единственото положително нещо е , че налага Цачев. Ако остане ще трябват солидна сума пари за селекция . Всички знаем , че Борат няма да отпусне и ще привлечем някакви анонимци и бездарници на кило и като ни друсне някой от рода на Стабек ,Интер Турку т.н. Какво правим след това??? :roll:
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
ЛевскиШампион
Контакти:

До всички привърженици!

Мнениеот ЛевскиШампион » 28 май 2009 22:35

Първо да кажа че съм изключително ядосан по повод това клипче:http://www.vbox7.com/play:dab7d60b
Как ще го коментирате!? Докога питам, докога ще ТЪРПИМ тази България и тея политици!??? КОГА ЩЕ СЕ ДИГНЕМ, НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ЗА НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ!?!?
Моля модератора да не премества темата, просто така ще бъде коментирана и видяна повече! И тия мръсни гадни ушеви чий интереси ЗАЩИТАВАТ!? Полските?!?! ПОЖЕЛАВАМ НА ТИЯ МАСТИЙ ДЕТО ВАРДИХА ТАЯ ДА ГИ СПОЛЕТИ СЪЩО ЧЕ ДАЖЕ И ПОВЕЧЕ!!! Коментирайте и по какъв начин можем да ги подкрепим!?!

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: До всички привърженици!

Мнениеот PFC Litex » 28 май 2009 22:37

Какво общо има това с форум Левски?
Изображение

Потребителски аватар
ЛевскиШампион
Контакти:

Мнениеот ЛевскиШампион » 28 май 2009 22:42

ЧОВЕК, ТЕЗИ ХОРА ОТВЕЖДАТ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА ТИ МИ СЕ ПРИТЕСНЯВАШ ЗА ТОВА "КАКВО ОБЩО С ФОРУМА НА ЛЕВСКИ". АМИ ПАК ЩЕ ТИ ОТГОВАРЯ, ПОНЕЖЕ МИСЛЯ ЧЕ ТАКА ЩЕ БЪДЕ ПОВЕЧЕ ДИСКУСИРАНА И АКО НЯКОЙ СЕ НАВИЕ ДА Я ПУСНЕ В ФОРУМА НА ЦСКА, ЛЕВСКИ И Т.Н, ЩЕ Е ПРЕКРАСНО!!!
Последна промяна от ЛевскиШампион на 28 май 2009 22:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 28 май 2009 22:42

PFC Litex написа:Какво общо има това с форум Левски?

Абе,готин,ти гледа ли клипчето бе,да му е.а майката?!?Ти гледай какво става в странат пък пиши за спорт.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
ЛевскиШампион
Контакти:

Мнениеот ЛевскиШампион » 28 май 2009 22:46

Потресен съм... просто незнам как ще се оправим... Днес загинаха и 16 души... Бавно, бавно българската раса изчезва! Пък вие още се чудете как да се сдърпате с привърженик на друг клуб и т.н... Давайте идей как да ги подкрепим???

Върни се в “Архив”