delqnski47 написа:killer написа:Пич:
1. Футболът е игра на голове, не на положения.
2. С центрирания и мелета нищо не става, само се заблуждавате, че сте имали някаква игра. Вие пък след 60-тата минута доигравахте мача, а ние не се напъвахме за повече, щото и за 2 и за 5:0 3 точки дават. Пък и толкова си можем.
3. Това с БАТЕ беше елементи на теорията на вероятностите, много се надявам да ни се паднат втори път. Няма да е като лятото, бъди сигурен.
4. Ние се знаем цял сезон на какво ниво сме, вие цяла година се спукахте - то не беше "неправомерно" отнетия лиценз, то не беше заговор срещу ЦСКА (след мача в Сливен), то не бше армейската сила (10 поредни победи). 3 мача имате да изиграете тази пролет, до този момент имате един вкаран гол, и то автогол.
1.Точно това искам да кажа!че ако бяхме вкарали нашите положения(а не да ги бичиме само в Митрев и той да хи хваща) нямаше ни биете сигурен съм!Защото ние щяхме да се затвориме отзад и вие щяхте да вкарате ама друг път!
2. Никаква игра нямахме не го отричам!Тактиката на ЦСКА беше да бичи напред топката(щото халфове нямаме) и Муши ако може да я хване!И така си създадохме не малко положения!Вярно грозна игра но пак е тактика за победа!И ние имахме шансове за победа,а не като някои разбирачи да твърдят че ЦСКА еди какво си еди защо си!Аз се пак не го харесвам този начин но нямаме друг избор(за сега)!
Последната ти точка няма да коментирам!Само ще ти кажа че ако се случи нещо такова(не ви го пожелавам) ще ни намразите за цял живот!Мога да заложа 4 каси бира!
Аз мога да ги изпия