Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- maximalniq
- Контакти:
Re: За изборите,за шампионската лига и за....още нещо
Още едно доказателство ,че в тази държава има фенове,левскари и антилевскари

maximalniq написа:Още едно доказателство ,че в тази държава има фенове,левскари и антилевскари![]()
ХХАхахаха

- maximalniq
- Контакти:
Виж си подбписа...Като си голям фен на любимия ти отбор сложи си нещо на отбора.

- slavia_forever
- Контакти:
[offtopic]
[/offtopic]

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Много ги е яд феновете на Цесека - Панчаревска комуна, че сдадоха титлата и сега ние ще се борим за влизане в ШЛ. И тайничко си мечтаят да повторим неуспеха си от миналата година, ама ще ги огрее колкото и в първенството ги огря. Яд ги е и сега оквичават света!
Само не мога да разбера защо си пускат темите в нашия форум, те форумна кочинка нямат ли си? Тук какво се надяват, да намерят единомишленици сред нас ли? Или си мислят, че ни дразнят? Истината е, че квиченето им породено от болката в гъза, която им нанесе славния Левски след като ги наплеска и излезна начело тъкмо накрая, поражда у нас само положителни емоции... за това продължавайте да квичите прасенца, не спирайте

Само не мога да разбера защо си пускат темите в нашия форум, те форумна кочинка нямат ли си? Тук какво се надяват, да намерят единомишленици сред нас ли? Или си мислят, че ни дразнят? Истината е, че квиченето им породено от болката в гъза, която им нанесе славния Левски след като ги наплеска и излезна начело тъкмо накрая, поражда у нас само положителни емоции... за това продължавайте да квичите прасенца, не спирайте

Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!!

-
- Контакти:
Re: КОГА СТАРТИРА ЛЕВСКИ В ЕКТ АКО СТАНЕ ШАМПИОН
plamak написа:За ужас на чорбарите тази година пак сме в групите на ШЛ. Ще видите,че съм прав.
Напълно съм солидарен с мнението ти колега

Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!!

Тази тема си е за ключ....
Аз не зададох ли скоро въпрос защо сме длъжни да търпим помиярски истории във форум"Левски"?Направете разлика между Делянски,Олд Дет и тая свинщина.Да не говорим,че е безсмислена...Аз ако пусна подобна тема в червения форум,ще ме качат на черешата.Модераторе,ще го махнеш ли това,или да почвам със зурлите и глигите?
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
maximalniq написа:Още едно доказателство ,че в тази държава има фенове,левскари и антилевскари![]()
Авторът на темата страда от типичният за ограничените умствено прослойки от българския народ комплекс,изразяващ се във веруюто:"я не сакам аз/ЦСКА/да съм добре,сакам Вуте/съседа,Левски,колегата,/да е зле!Мустакатият шаман на комунистическото творение на спорта е великолепен пример за това!
Re: Херо в Левски
Херо не може да помогне в момента.Трябва ни или опитен специалист от чужбина,или Кокала.Това е положението. 

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!