Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв
Ицко, като лицензирането е по нови правила, да те питам - как нивата, на която й викате стадион "Тича" взима лиценз за "А" група 
Леевски, оле
1982 написа:А аз искам богатата мутра да си строи сама стадиона с румънската трибуна, а не с моите пари.
Знам, че зеленият ви комплекс е голям, ама да доуточним, че мутрата не строи баш с твоите пари, защото те са общински и по никакъв начин няма как да достигнат до теб така или иначе. Дали ще е за трибуна, дали за велоалеи, дали за кръпки по улиците, парите остават в Разград, защото са от общинския бюджет.
То и аз не искам един отбор да ощетява държавата ни с 10-11 млн., ама ей го на, даже ще молят същата тази държава да им "помага". Ама кой ли ни пита с теб?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
1982 написа:snakebite написа:1982 написа:А аз искам богатата мутра да си строи сама стадиона с румънската трибуна, а не с моите пари.
Нямате оправия, комплексари !
Очаквам ви с нетърпение, абонатчета......
Я кажи как Антибиотик влезе в А група, как скандално по средата на сезона БФС промени регламента, за да ви набута в А, хайде, наглецо.
Както искат вас да набутат в А група, затова ни е на такова ниво държавицата!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
TristaNNN написа:1982 написа:А аз искам богатата мутра да си строи сама стадиона с румънската трибуна, а не с моите пари.
Знам, че зеленият ви комплекс е голям, ама да доуточним, че мутрата не строи баш с твоите пари, защото те са общински и по никакъв начин няма как да достигнат до теб така или иначе. Дали ще е за трибуна, дали за велоалеи, дали за кръпки по улиците, парите остават в Разград, защото са от общинския бюджет.
То и аз не искам един отбор да ощетява държавата ни с 10-11 млн., ама ей го на, даже ще молят същата тази държава да им "помага". Ама кой ли ни пита с теб?
А общинския бюджет от къде идва, бе, куме

Леевски, оле
1982 написа:snakebite написа:1982 написа:А аз искам богатата мутра да си строи сама стадиона с румънската трибуна, а не с моите пари.
Я кажи как Антибиотик влезе в А група, как скандално по средата на сезона БФС промени регламента, за да ви набута в А, хайде, наглецо.
Пълни глупости и ти го знаеш. Едни отбори просто напуснаха по ФИНАНСОВИ причини. Не са променяли никакъв регламент. А и да е така..сметни с колко точки разлика влязохме !. Прочети малко и се образовай..
Гледай си вашата къщичка..искам като гражданин някое ЦСКА да си плати борчовете...кое от всичките не ме интересува ....
Държавните пари за трибуната в Разград са толкова смешни като аргумент че се смея с пълен глас - сравнявате ми огромни законни дългове към НАП с пари отпуснати по програма и възползвали се от нея десетки градове ! Смешници..
TristaNNN написа:1982 написа:А аз искам богатата мутра да си строи сама стадиона с румънската трибуна, а не с моите пари.
Не са само общински, държавата също отпусна пари, стига си им правил дудуци на тея комплексирани селяни.
И ти не говори за ощетяване на държавата, че и вие дължите над 4 млн. на НАП, които с всеки месец се увеличават.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Red Warrior
- Контакти:
Нъц! Държавата още при Олигарски отпусна половината на общината като ЦЕЛЕНАСОЧЕНА субсидия за трибуна Мооооооооциииии. Бате ви Бойко даде другата половина сега с хеликоптера и олигофрена от бтв.
Последна промяна от Red Warrior на 10 юни 2015 16:39, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
И, подуенче, кога ще върнете 3-те млн. на Главболгарстрой, айде отговори, като си такъв моралист, дотук 1 стотинка Левски не е дал за сектор А, всичко на аванта се строи.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
W84me написа:1982 написа:snakebite написа:1982 написа:А аз искам богатата мутра да си строи сама стадиона с румънската трибуна, а не с моите пари.
Както искат вас да набутат в А група, затова ни е на такова ниво държавицата!
Или както Левски стана шампион през 2006-а, с нередовен играч, а БФС си затвори очите, нали ??!
boabbb написа:Ицко, като лицензирането е по нови правила, да те питам - как нивата, на която й викате стадион "Тича" взима лиценз за "А" група
Явно тоя термин -нива е само в твоята компетенция!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България