Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот aisogludingfioler » 16 фев 2010 17:37

Нищо чудно. Ако става въпрос ЦСКА продължава да дължи неква сума пари на Вихрен за трансфера на Удоджи. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 16 фев 2010 17:53

ZARAA написа:Ами то не знам доколко щеше да е пробутване,все пак Иван Стоянов направи много силен полусезон,същото се отнася и за Костадин Стоянов,дори до националния стигна,а пък Здравко Чавдаров нямаше късмет,контузи се нелепо в началото,след това Караджов правеше силни мачове и нямаше как да влезе,а в последните мачове,когато играеше редовно,не мисля че се представи слабо,така че можеха да са от полза на Левски тези четиримата..

Никой не спори дали въпросните футболисти са силни или слаби.Дори и да са свестни-това значи ли,че трябва да ги вземем всичките?На принципа на ЦСКА:"взимане заради самото взимане."И,може би,за да спрем по тази тема:
"„Нямам интерес към играчи на ЦСКА”, отговори Иванов на последния му зададен въпрос."
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 16 фев 2010 18:18

deepblue1963 написа:
ZARAA написа:Ами то не знам доколко щеше да е пробутване,все пак Иван Стоянов направи много силен полусезон,същото се отнася и за Костадин Стоянов,дори до националния стигна,а пък Здравко Чавдаров нямаше късмет,контузи се нелепо в началото,след това Караджов правеше силни мачове и нямаше как да влезе,а в последните мачове,когато играеше редовно,не мисля че се представи слабо,така че можеха да са от полза на Левски тези четиримата..

Никой не спори дали въпросните футболисти са силни или слаби.Дори и да са свестни-това значи ли,че трябва да ги вземем всичките?На принципа на ЦСКА:"взимане заради самото взимане."И,може би,за да спрем по тази тема:
"„Нямам интерес към играчи на ЦСКА”, отговори Иванов на последния му зададен въпрос."

Сега вече е ясно че няма как да ги вземе,но замисли се дали нямаше да помогнат.И на вратата имаше проблеми,когато Петков и Митрев не бяха здрави и Йовов се налагаше да играе нападател,пък и в защита имаше проблеми.Като нищо можеха да се наложат в Левски със същия успех както в ЦСКА ,но както и да е минало свършено.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 16 фев 2010 18:39

gorg написа:Аз пък се надявам да вземем Данчо Тодоров, макар че е доста илюзорно! Има все още хляб в това момче! Не знам защо цесекарчетата го нарочиха за черната овца! А и сега кагато спешно ни трябва десен бек ще ни свърши доста работа!

Аз също смятам, че Данчо Тодоров, ще ни бъде нужен.
Обаче се съмнявам, да го вземем.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 16 фев 2010 19:29

Може би трябва да спрем със спекулациите по въпроса с играчите на ЦСКА.Те НЕ СА ОСВОБОДЕНИ.Това,че треньора няма да разчита на тях,означава,според Караиванов:
Стъпка 1:Опит да бъдат продадени(НЕ на Левски,предполагам)
Стъпка 2:Опит да бъдат дадени под наем(НЕ на Левски,предполагам)
Стъпка 3:Едва тогава-разтрогване с клуба и-"свободен агент"
АКО някой стане свободен агент,ЕВЕНТУАЛНО можем да дискутираме.Дотогава-само си чешем езиците.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 17 фев 2010 09:47

Често сме безмилостни към Батков за трансферната му политика в Левски.В някои случаи-с право.Какво ли са си мислели,обаче,феновете на Милан за трансферната политика на Берлускони,гледайки вчера как "феодалните му старци" едвам се влачат по терена?Хем Берслукони не е Батков.Уж...Искам да кажа,че не сме само ние,ако това може да е утешение.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 17 фев 2010 14:51

ZARAA написа:
deepblue1963 написа:

Сега вече е ясно че няма как да ги вземе,но замисли се дали нямаше да помогнат.И на вратата имаше проблеми,когато Петков и Митрев не бяха здрави и Йовов се налагаше да играе нападател,пък и в защита имаше проблеми.Като нищо можеха да се наложат в Левски със същия успех както в ЦСКА ,но както и да е минало свършено.

Още преди Иван Стоянов да отиде в цска, когато тръгна слух (доколко верен беше е друг въпрос), че имаме интерес към него, се зарадвах и се надявах да дойде при нас. Но не се получи. Единствено за него ме е яд, че не е при нас. Наистина качествен футболист. Коста Янев винаги ми е бил противен, а и какво толкова го хвалят - не знам. Костадин Стоянов ми прави добро впечатление, но едва когато отиде на Българска Армия. Преди това някой знаеше ли го? Не. Не е лош футболист, само за няколко месеца си вдигна класата. Единствено Иван и Костадин Стоянови бих искал да са в Левски.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Пирин върна Цачев в Левски

Мнениеот Cesc Fabregas » 18 фев 2010 17:02

Ръководството на Пирин няма да разчита на Иван Цачев през пролетния полусезон. Той ще се завърне на "Герена", след като игра като преотстъпен през зимата при орлетата.

Припомняме ви, че в началото на зимната подготовка от отбора си тръгна и Стефан Станчев, който е смятан за заместник на Живко Миланов.
Това не ми звучи добре! Щом в Пирин не го искат и не може да се наложи, представете си как играе... :roll: Сега ще се почнат епопеи на радостта, едва ли не Цачев е новия Рууни, но истината май е друга... :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Re: Пирин върна Цачев в Левски

Мнениеот Gonzo0009 » 18 фев 2010 17:10

Аз не съм с лоши впечатления от него,но знам ли как е играл в Пирин.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Пирин върна Цачев в Левски

Мнениеот ЕМИЛ » 18 фев 2010 17:11

Прекрасна новина.

Може ли автора да ни каже инфото на тази новина?

Върни се в “Архив”