miro_rz написа:Офф не ми се гледа тръпъл-дабъла !![]()
Дръпни си от rutracker някой по-стар мач. Онзи ден си издърпах Булс - Хийт от плейофите на 2011-та. Гледах как Дъ Кинг ги размазва...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
miro_rz написа:Офф не ми се гледа тръпъл-дабъла !![]()
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
pill написа:А надърви ли го![]()
Дръпни си сега 2011 файнълс да видиш как Джейсън Тери ги размазва.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Larsenn написа:Пистънс губят 4-ти мач поред и аз вдигам кръвноАко продължат в този дух и загубят последните 2 срещи, айде пак плейофи през крив макарон. Шарлът дадоха много газ накрая, да видим накрая кой ще вземе последното място на Изток.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта