Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

itelim
Контакти:

Re: Херо в Левски

Мнениеот itelim » 28 май 2009 14:58

""При положение,че го уволнят (което е много вероятно),мисля,че той е много подходящ вариянт за тренъор на Левски и със сигурност е по-добър от Кокала,а и е истински левскар.

Не съм съгласен с теб, че Херо е решението, но няма и да те убеждавам в противното.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: До привържениците на ''ЛЕВСКИ''!

Мнениеот TheClub » 28 май 2009 15:03

Делянски какво печелиш като си обективен??? Пак ще ти се изсмеят и ще ти кажат как са ни били.. Все едно от умрял писмо да чакаш.... НЕ се занимавай с глупости...

ЦСКА тази година повече заслужаваше да спечели титлата от Лефски. Мое мнение! Знам, че противниковите фенове няма се съгласите, но това е факт ;)

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 28 май 2009 15:04

valio_av написа:Всички мачове да загубите и да се завърнете както винаги с увиснали носове,защото както миналата така и тази година не заслужавате.САМО ЦСКА-ЦСКА ЗАВИНАГИ !!!

Браво бе момче, и какво като ги загубиме? Но теб пишката ли ще ти порасне или акъл ще ти дойде? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 28 май 2009 15:06

Чорбариии пак осрахте темата! Не рабрахте ли, тази тема е за левскари и за цска-ри, а не за чорбари и говеда. Така че - марш обратно в кочината!

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 28 май 2009 15:12

valio_av написа:Всички мачове да загубите и да се завърнете както винаги с увиснали носове,защото както миналата така и тази година не заслужавате.САМО ЦСКА-ЦСКА ЗАВИНАГИ !!!

Що бре пак ли ви отнехме лиценза!:)

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: "Купата да се връчи на Герена"

Мнениеот gorg » 28 май 2009 15:15

Yasso написа:Значи БФС и Баждеков се били договорили шампионската титла да е на "Герена" и да е стенбай в очакване на грешка на ЦСКА в Ловеч за да можело евентуално сините да празнуват пред собствена публика, игнорирайки безсрамно факта, че завоюването на титлата още в този кръг не зависи еднолично от нито един от борещите се за отличието отбори...

Хубаво, ама на подобно искане от страна на ръководството на "Черно море" ( да си получат бронзовите медали веднага след мача срещу Славия с в събота, и то при положение че ако Морето бие няма никакво значение как ще завършат мачовете на конкурентите) е бил даден отрицателен отговор и им било обяснено, че ще се наложи да чакат завършването и на последния кръг...

http://www.***.eu/news51092.html

Дал съм този линк, но аз лично първо прочетох инфото в днешния брой на "тема Спорт"...

Абе то и в случая сега с "левски" няма досега подобна практика да се праща титлата някъде, преди абсолютно всичко да е ясно и на теория, ама щом е за отбора на Баткоф - колко му е да се появи прецедента...
Не сме забравили как в късни доби един син член на изпълкома ги събираше за да отменя наказание на син футболист....

Е, не я разбирам аз така футболната демокрация :lol:
За едни майка - за други мащеха.... :evil:

Искам да бием Литекс не за друго, ами да им гледам гузните действия по прибирането на титлата на тези от БФс след мача на "Герена"....

Жалки наведени канцеларийни плъхове :twisted:

И какво лошо има ако ни дадат Купата още на Герена при положение, че наистина сме и на теория шампиони?!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 28 май 2009 15:18

bojiTHEmaster написа:Чорбариии пак осрахте темата! Не рабрахте ли, тази тема е за левскари и за цска-ри, а не за чорбари и говеда. Така че - марш обратно в кочината!

.. за това говоря..

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 май 2009 15:19

TheClub написа:Делянски какво печелиш като си обективен??? Пак ще ти се изсмеят и ще ти кажат как са ни били.. Все едно от умрял писмо да чакаш.... НЕ се занимавай с глупости...

ЦСКА тази година повече заслужаваше да спечели титлата от Лефски. Мое мнение! Знам, че противниковите фенове няма се съгласите, но това е факт ;)

Подкрепи си твърдението с факти! За мен пък Левски заслужават повече! По-добри футболисти имат! Взеха директният двубой! Срещу първите 5 отбора им е по-добър баланс-а от вас.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: КОГА СТАРТИРА ЛЕВСКИ В ЕКТ АКО СТАНЕ ШАМПИОН

Мнениеот gorg » 28 май 2009 15:20

golasimo написа:Е дано дано . Имаме сили за групите на шл . Трябва ни малко късмет и сме там . Зависи и от селекцията която ще направим . Само ЛЕВСКИ !!!!!

Абе аз да ти кажа не вярвам да направим кой знае каква селекция! До колкото се върти из медиите новите ще са някои преотстъпени миналия сезон плюс стари пушки играли в Левски! Въпреки всичко ако се запази ядрото от добре представящите се играчи мисля, че имаме доста големи шансове да чуем пак химна на ШЛ на Васил Левски!:)

koi4i

Мнениеот koi4i » 28 май 2009 15:21

Делянски не искам да се заяждам щото си пич,ама какви положения сте имали?3 фала и един удар на удоджи от 30 метра.Е това са ви положенията за целия мач.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Върни се в “Архив”