Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Разум и страст...

Мнениеот rump_shaker » 23 фев 2010 00:50

botev forever написа:
rump_shaker написа:форевър ако ще не само неговата фамилия да го е мислила, ама и целия град да е помагал в мислите му.... СА СИ ИСТИНА БРАТЛЕ!!!

Ти си на опакото опако, харабия. Вечно с обратното на всички. Кеф ли ти прави да разединяваш да провокираш и да всяваш радори тука!!

Симпатичен си ми поради твоята прямост и искрена любов към клуба ни,но мисля вече да не ти пускам аванти когато отправяш обиди към мен!!!

Не те обиждам. Казах че си опако. Ако е така сори. Няма да се конфронтирам повече с теб. Предпочитам да дискутираме! Става ли
ИзображениеИзображение

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 фев 2010 00:53

rump_shaker написа:
botev forever написа:
rump_shaker написа:Форевър. Питах във ВОЙНАТА между ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ и Селско-италянската клика ти на Чия страна си... а ти ми отговори с педреското..."Всеки трябва да има избор".... междудругото по време когато се иска масово обединение да влезнеш и да ми кажеш тази глупсот си е чиста доза провокативност!!

Зададохме ти 100000 пати този вапрос ОТ ЧИЯ СТРАНА ЗАСТАВАШ и нито веднъж не даде конкретен и точен отговр.

Ти постоянно вадиш мои думи от контекста на случващото се във форума и ги нагласяш както ти е угодно.Аз съм твърдо на страната на воюващите срещу Селяка!!!!!Естествено,че всеки трябва да има право на избор в бъдещото управление на клуба свободен от изрода.

Благодаря!!

Сега след като зае официално позиция, мисля че ти е ясно следното. Взимаме 1000 човека фенове на Ботев. Това са 1000 различни мнения. Нито едно не е миродавно само за себе си. Приемаме че дори не е и право. Но когато болшенството от мнения съвпадат, е време да се вземе решение. Не всеки е сългасен но решенията се взимат на база общите възлгеди! Всеки който противоричи на тези възгледи се нарича Бунтар. Може да е прав, НО може и да не е!

И за да ти конкретизирам, ще ти кажа че и аз съм против полвината закони в БГ но ГИ СПАЗВАМ. Защото съм част от Българското общество

ТИ ЧАСТ ЛИ СИ ОТ КАНАРСКОТО ОБЩЕСТВО????

Знаеш ли аз наистина съм болен Ботевист,без да преувеличавам!!!Но нека те попитам как ще коментираш импровизираната анкета при Любо Мисира по ПОТ в която болшенството дадоха своята подкрепа за Салерно?

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 23 фев 2010 01:07

Сега ще ти кажа. Първо болшенството което ти викаш сигурно се е състояло от обикновенни хора които дори нямат и компютър след като гледат някво предаване на мисира по няква телевизия която не съм си я пуснкал в последните 7-8 години

Има прекалено много хора които източниците им на информация са Новините по канал1. Те слушат по БНР или БНТ някакви откъслечни новини за Ботев веднъж месечно и дочули че имало нов собственик. И само толкоз. Никоя медия не си направи труда да направи анализ на това койе слаерно и кой го докара тука а именно селския! И как тези хора да придобият представа какво се случва с БОТЕВ.

Гарантирам ти че повечето действащи фенове дори не са гледали това предаване. Забога аз дори нямам ПОТВ или поне не съм си го търсил по антената!!! Както и да е!
ИзображениеИзображение

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 фев 2010 01:12

rump_shaker написа:Сега ще ти кажа. Първо болшенството което ти викаш сигурно се е състояло от обикновенни хора които дори нямат и компютър след като гледат някво предаване на мисира по няква телевизия която не съм си я пуснкал в последните 7-8 години

Има прекалено много хора които източниците им на информация са Новините по канал1. Те слушат по БНР или БНТ някакви откъслечни новини за Ботев веднъж месечно и дочули че имало нов собственик. И само толкоз. Никоя медия не си направи труда да направи анализ на това койе слаерно и кой го докара тука а именно селския! И как тези хора да придобият представа какво се случва с БОТЕВ.

Гарантирам ти че повечето действащи фенове дори не са гледали това предаване. Забога аз дори нямам ПОТВ или поне не съм си го търсил по антената!!! Както и да е!

Един форумник в началото на дискусията призова спешно да пуснем ПОТ, та и аз изпълних повелята и от там чух когато Мисира обяви резултата от анкетата.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 23 фев 2010 01:28

А дали си даваш сметка колко е истинска тази анкета. И дори да не е нагласена, колко е представителна?

Журналист лесно се купува? Що не направим една анкета в интернет пространството да видм кви ще са отговорите тогава?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Заслужаваме си селския!!!

Мнениеот TristaNNN » 23 фев 2010 01:30

Жълти момчета,
Евала за духа и за любовта която показвате към любимия си отбор!!! 8-)
Искам само нещо да ви попитам - да чуя мнението ви: Добре, ...маха се селския, маха се италианеца, идва синдик...обявява несъстоятелност. После какво става? Искате да има ново АД - ок. Правите ново АД, а пари откъде ще дойдат. Пари за отбора (поддръжка на стадиона, заплати, премии... ако искате и пари за нафта на автобуса за гостуванията) кой ще дава...?
И още нещо, всеки отбор си има управа, хора които решават, кое къде е как...кои ще са тези хора после? Щото нали се сещате че "двама капитани потапят кораба" - да не говорим за много "капитани". .. :?:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

los77
Контакти:

Мнениеот los77 » 23 фев 2010 01:31

То ващо на нищо не прилича за толкова години да не направите нищо да ги махнете оттам всичките глупаци и христоловци и жабари и лайнари. Завържете се 100 души с белезници за главния вход на стадиона и обявете гладна стачка или отидете и ги потрошете от бой всичките палячовци. Кво ви има 10 години си правят гавра с вас, не само в България ами и на Балканиете и Европа всички разбраха колко ви е зле положението. Само седите и си чоплите семките - Селския, Италянския, тоя - оня ...

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 23 фев 2010 06:02

Пътя е начертан.Трябва да го извървим.Без селяни и прасета.....

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 23 фев 2010 08:54

rump_shaker написа:А дали си даваш сметка колко е истинска тази анкета. И дори да не е нагласена, колко е представителна?

Журналист лесно се купува? Що не направим една анкета в интернет пространството да видм кви ще са отговорите тогава?

знаеш ли според мен каква е причината така да се гласува ако е реална тази анкета макар че аз се съмнявам в достоврноста и но няма как да го докажа,просто хората който са гласували сигурно и те не искат селския но пък просто много малко са информирани за идеята да се смени селското ад с ново ад и пред угрозта да няма ботев предпочитат селско-италианската клика да продължи.незнам дали е уместно но пък следващото събиране което е като това в империал ако има повече отзиви в смисъл какво че се прави как ще се прави може да се убедят и тези хора да мислят по друг начин а ние който сме по форуми или на стадиона да спрем поредния опит за тренировка сме малко по информирани и по сигурни че това е начина да го няма селския тарикат
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Мнениеот djordano » 23 фев 2010 08:56

PLOVDIV PEE 1912 написа:Пътя е начертан.Трябва да го извървим.Без селяни и прасета.....

+100........защо някой хора още не могат да разберат че Салерно=Христолов=Салерно=Христолов :!: :!: :!: един от нашите фенове беше написал че жена му е работила в авиотехника и е виждала дебелака и преди години да идва тук при Митьо :!: забравихте ли че преди няколко месеца дебелия каза че не той е човека с парите :?: как изведнъж забогатя с няколко милиона с който ще оправи отбора :?: това са постановки от селски вечеринки :!:

Върни се в “Архив”