Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Заслужаваме си сеслкия!!!

Мнениеот botev_1912 » 22 фев 2010 23:53

Докторе, то вярваш ли на салерно?
Ако да - как ще обясниш, че миналата седмица разправяше, че договора е подписан и селяка официално няма нищо общо с Ботев Пловдив, а днес излиза инфо, че "подписват" в сряда?
Това не е ли мотаене до последният момент за да се започне първенството?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

botev forever

Re: Разум и страст...

Мнениеот botev forever » 22 фев 2010 23:56

botev_1912 написа:
BultraStyle написа:А някой теб в скоро време ще те напсува много грозно

Колко съм го пустосвал, ти го плюеш - то си мисли че дъжд вали!

Толкова си ограничен,че се съмнявам дали пишеш или диктуваш на себеподобен неграмотник.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 22 фев 2010 23:59

botev forever написа:
botev_1912 написа:Колко съм го пустосвал, ти го плюеш - то си мисли че дъжд вали!

Толкова си ограничен,че се съмнявам дали пишеш или диктуваш на себеподобен неграмотник.

А сега де, май ти станах по интересен от твоя салерно?
Кажи сега да му вярваме ли на салерно или не - каквото кажеш ти правоверни - това ще направим!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Заслужаваме си селския!!!

Мнениеот rump_shaker » 23 фев 2010 00:00

Докторе, за това съм на същото мнение. Аз несикам Ботев 2010. Това съм го дъвкал 100 пати. Аз искам да не се подвеждаме по лъжите на митьо запореден път!!! Как може още да вярваме че има Салерновци и порчие. ТОя е същата помия като селю.

Аз искам Борба за нашият си Ботев. И ако не ти е ясно, няма да се прави нов клуб. ИСКАМЕ И ЩЕ СЕ БОРИМ ЗА ОБЯВЯВАНЕ В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ ДРУЖЕСТВОТО. ДА ДОЙДЕ СИНДИК И ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА. НО ЗА ДА СТАНЕ ТОВЕ НЕИМУВЕРНО ЩЕ СИ ЗАГУБИМ НАСТОЯЩИЯТ ЛИЦЕНЦ И ЩЕ МИНЕМ ПРЕЗ В. ЕТО ТОВА ИСКАМ СЕГА ЯСНО ЛИ ТИ Е!
ИзображениеИзображение

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 фев 2010 00:01

Този някой сигурно се упражнява в къщи с родителката си в този момент!!!

Потребителски аватар
doctora_1912
Контакти:

Re: Заслужаваме си сеслкия!!!

Мнениеот doctora_1912 » 23 фев 2010 00:02

botev_1912 написа:Докторе, то вярваш ли на салерно?
Ако да - как ще обясниш, че миналата седмица разправяше, че договора е подписан и селяка официално няма нищо общо с Ботев Пловдив, а днес излиза инфо, че "подписват" в сряда?
Това не е ли мотаене до последният момент за да се започне първенството?

Никой не защитавам... естествено ,че и на мен не ми харесва всичко това... но за мен Ботев е един..и ако ще правим нещо ,за да си го върнем, то трява да е именно този клуб...нашия...не на христолов... Ако италианците са тези,които ще ни избавят от селския ги подкрепям ...да !!! Който ще да е! Аз искам МОЯ БОТЕВ !
ИзображениеИзображение

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 23 фев 2010 00:03

botev forever написа:Ти чуждо мнение ли взимаш или си изграждаш свое?Я помисли..

Чужди мнения не вземам! Но и акъл от теб не искам! Я помисли малко трезво, а?! Ей, сега ще дойде Салерно и ще оправи всичко във клуба, нали?! И ще направи игрища за децата и ще имаме най-добрата ДЮШ?! Да, ама не! А ние трябва да тръгнем точно от тук! Защото има много ботевисти и искат децата им да тренират (само че при нормални условия)! А не да си плащат от джоба за нафта, за да ги закарат да си изиграят мача! Или това някой ми го подсказа??????? Аха, сигурно Любо Апостолов ще да е бил?!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 23 фев 2010 00:04

botev forever написа:

Този някой сигурно се упражнява в къщи с родителката си в този момент!!!

Не знам кой с какво се упражнява ,ама в скоро време на някой няма да му издържат неврите и ще отнесе бан заради тебе !

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 фев 2010 00:06

1912BOTEV написа:
botev forever написа:Ти чуждо мнение ли взимаш или си изграждаш свое?Я помисли..

Чужди мнения не вземам! Но и акъл от теб не искам! Я помисли малко трезво, а?! Ей, сега ще дойде Салерно и ще оправи всичко във клуба, нали?! И ще направи игрища за децата и ще имаме най-добрата ДЮШ?! Да, ама не! А ние трябва да тръгнем точно от тук! Защото има много ботевисти и искат децата им да тренират (само че при нормални условия)! А не да си плащат от джоба за нафта, за да ги закарат да си изиграят мача! Или това някой ми го подсказа??????? Аха, сигурно Любо Апостолов ще да е бил?!

А сега кажи кой е месията който идва и оправя всичко в клуба и прави игрища за децата?

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Заслужаваме си селския!!!

Мнениеот rump_shaker » 23 фев 2010 00:06

Прав си. Ще се борим за нашият Ботев. Но ти гарантирам че Италянската клика е селска комбина!!!!

Одеве го написах сега пак. Това което се започна в Империал не е създаването на нов КЛУБ. Сега се подготвя почвата за свалянето на Митьо от власт. Това става чрез вкарването на Синдик в дружеството. И тогава ще си вземем същият наш си Ботев. Просто се събраха фенове и легенди и започнаха да задействат институциите. Това е начина!!!
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”