Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Разум и страст...

Мнениеот botev_1912 » 22 фев 2010 23:28

botev forever написа:
rump_shaker написа:Форевър спираме да се карама става ли. Смао ми кажи но ясно. В една война трябва да си на нечиа страна. В момента сме във война. Избери си и кажи.

Неискам да се конфронтираме повече. Просто кажи ясно. Аз искам Салерно или Аз искам еди какво си....

Искам всеки фен да има право на избор и право на информация възоснова на която да си изгради мнение,а не да му се налага.Толкова ли е сложно?

ха ха ха ха - казах ли Ви че е шизофреник!!!!!!

и ако искаш да действаме по твойта схема, ще трябва да разделим Колежа на 500 малки стадиончета и там ще си играят Ботев на Салерно, Ботев който е започнал от Б окръжна, Ботев който е взел лиценз на отбор от Б група, Ботев Който е взел лиценз на отбор от В група, Ботев който възражда традициите на сегашният Ботев и Ботев на Форевъра!

Виждаш ли колко смешно и наивно е твоето желание!

А ако искаш нещата които искаме да ги направим да ги оформим в един документ и да ги изпратим на селският за да е подготвен с контрадействие на всичко?

Ето заради такива като теб селяка е тук 11 години! В Стара Загора го изгониха тихомълком, мислиш ли че ако там знаеха всички предварителни какво са намислили изобщо щяха да махнат Банев?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

1912BOTEV
Контакти:

Re: Заслужаваме си сеслкия!!!

Мнениеот 1912BOTEV » 22 фев 2010 23:31

rump_shaker написа:Пиша с голяма доза тъга и с още повече гняв. Последните събития в клуба ни показаха защо си засложаваме селтака. 10 години търпим селската подигравка. последните няколко години прекарахме в неистова борба, бойкоти, протести и порчие.

Преди няколко седмици се случи нещо което не се бе случвало досега във тази Война. Събрахме се фенове и легенди и решихме какъв ще е пътят за възраждането на Ботев. Дали е бил най-правилният никой неможе да каже. И да, неможе да се каже, не защото някой знае, ами защото не е извървян, а никой от нас не вижда в Бъдещето. За първи път от години почуствах гордост, че ние феновете се сплотихме и решихме да започнем нещо което ние щяхме да извървим.

Засъжаление тази гордост изтрая точно 2 седмици. Появи се субекат Салерно. Някои хора се уплашиха от пътя който поехме и порпищяха "неискам Ботев във В група". Други се подведаха по сладките думи на Салерно и започнаха с "Нека видим какво ще предложи". трети пък тотално заклеймиха идеята зародена в Империал и открито започнаха да воюват срещу "Барекова завера" и прочие, забравяйки че още не са спечелили борбата със Селския!!

Това което се случва последните часове, е трагично. Част от феновете се отрекоха от обединението на "фенове и легенди" и започнаха да вярват на същият този човек който ни лъга в продължение на няколко месеца. Салерно и Христолов са си чиста проба измамници.

Само искам да споделя, че ако ще и Абрамович да дойде в тоз момент, аз не бих се отрекъл от това което се започна. Нека веднъж покажем че сме мъже! Нека си възродим НИЕ нашият си БОТЕВ.
[center]
Нека след време с чувство за гордост да кажем това е МОЯТ БОТЕВ!
[/center]

+1000000000000000000000000000000000
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

botev forever

Мнениеот botev forever » 22 фев 2010 23:34

1912BOTEV написа:
botev forever написа:
rump_shaker написа:Форевър спираме да се карама става ли. Смао ми кажи но ясно. В една война трябва да си на нечиа страна. В момента сме във война. Избери си и кажи.

Неискам да се конфронтираме повече. Просто кажи ясно. Аз искам Салерно или Аз искам еди какво си....

Искам всеки фен да има право на избор и право на информация възоснова на която да си изгради мнение,а не да му се налага.Толкова ли е сложно?

И откъде да го вземе това мнение, а? От тебе ли? Или от платените предавания? Форевър, досега съм те защитавал, но вече чашата преля! Точно сега, когато са поставени христолов и италианските му приятелчета до стената, ние да започнем да умуваме! Защо?! УБЕДЕН СЪМ, че всяко забавяне от предварителния план ни отдалечава с минимум четворна сила от желанието ни да имаме нормален отбор, отбор, който да не се управлява само от търгаши! Ако го допуснем, не знам кога ще стигнем отново до нулата! Аз лично, няма да подкрепям отбора на христолов! ДА, ТОВА Е ОТБОРЪТ НА ХРИСТОЛОВ! Какво, Салерно му е много мило за Ботев?!!! Я си помислете по въпроса!!!

Ти чуждо мнение ли взимаш или си изграждаш свое?Я помисли..

Потребителски аватар
doctora_1912
Контакти:

Мнениеот doctora_1912 » 22 фев 2010 23:37

1912BOTEV написа:
rump_shaker написа:Пиша с голяма доза тъга и с още повече гняв. Последните събития в клуба ни показаха защо си засложаваме селтака. 10 години търпим селската подигравка. последните няколко години прекарахме в неистова борба, бойкоти, протести и порчие.

Преди няколко седмици се случи нещо което не се бе случвало досега във тази Война. Събрахме се фенове и легенди и решихме какъв ще е пътят за възраждането на Ботев. Дали е бил най-правилният никой неможе да каже. И да, неможе да се каже, не защото някой знае, ами защото не е извървян, а никой от нас не вижда в Бъдещето. За първи път от години почуствах гордост, че ние феновете се сплотихме и решихме да започнем нещо което ние щяхме да извървим.

Засъжаление тази гордост изтрая точно 2 седмици. Появи се субекат Салерно. Някои хора се уплашиха от пътя който поехме и порпищяха "неискам Ботев във В група". Други се подведаха по сладките думи на Салерно и започнаха с "Нека видим какво ще предложи". трети пък тотално заклеймиха идеята зародена в Империал и открито започнаха да воюват срещу "Барекова завера" и прочие, забравяйки че още не са спечелили борбата със Селския!!

Това което се случва последните часове, е трагично. Част от феновете се отрекоха от обединението на "фенове и легенди" и започнаха да вярват на същият този човек който ни лъга в продължение на няколко месеца. Салерно и Христолов са си чиста проба измамници.

Само искам да споделя, че ако ще и Абрамович да дойде в тоз момент, аз не бих се отрекъл от това което се започна. Нека веднъж покажем че сме мъже! Нека си възродим НИЕ нашият си БОТЕВ.
[center]
[/center]

+1000000000000000000000000000000000

Кой е твоя БОТЕВ?? ТОЯ ДЕТО СИ СЪЗДАЛ ПРЕЗ 2010 ГОДИНА ,ЗАЩОТОТО НЕ ТИ СЕ ЗАНИМАВА СЪС СЕЛЯКА ИЛИ ИСТИНСКИЯТ БОТЕВ С ИСТОРИЯТА И ТРАДИЦИИТЕ СИ ОТ 1912г ..... ????????????
ИзображениеИзображение

botev forever

Мнениеот botev forever » 22 фев 2010 23:37

botev_1912 написа:
botev forever написа:

ха ха ха ха - казах ли Ви че е шизофреник!!!!!!

и ако искаш да действаме по твойта схема, ще трябва да разделим Колежа на 500 малки стадиончета и там ще си играят Ботев на Салерно, Ботев който е започнал от Б окръжна, Ботев който е взел лиценз на отбор от Б група, Ботев Който е взел лиценз на отбор от В група, Ботев който възражда традициите на сегашният Ботев и Ботев на Форевъра!

Виждаш ли колко смешно и наивно е твоето желание!

А ако искаш нещата които искаме да ги направим да ги оформим в един документ и да ги изпратим на селският за да е подготвен с контрадействие на всичко?

Ето заради такива като теб селяка е тук 11 години! В Стара Загора го изгониха тихомълком, мислиш ли че ако там знаеха всички предварителни какво са намислили изобщо щяха да махнат Банев?

Колкото и да се мъча да намеря хубава черта у теб,освен тази която разделя задните ти части на две друга не виждам...

Потребителски аватар
batistuta25
Контакти:

Мнениеот batistuta25 » 22 фев 2010 23:37

Само искам да споделя, че ако ще и Абрамович да дойде в тоз момент, аз не бих се отрекъл от това което се започна. Нека веднъж покажем че сме мъже! Нека си взъродим НИЕ нашият си БОТЕВ.
[center]
[/center]

едно хубаво мнение в тоя форум,искам да кажа само че повечто хота които наистина обичат Ботев,всяка седмица са на стадиона и всеки ден преглеждат пресата с надеждата ония да се махне знаят за какво става въпрос и са против лъжите на салерно и христолофф.

П.С. нямаме нищо притив италианските играчи които също бяха в тоя цирк и както нас бяха разачаровани.
Любовта на хората прави един отбор голям!!!

botev forever

Мнениеот botev forever » 22 фев 2010 23:40

bixxol написа:
botev forever написа:
bixxol написа:Преди да са започнали безкрайни расъждения на тема кой е по-голям БОТЕВИСТ,и кой има право да взема решения,Ви подавам малко инфо.На тази среща бе решено в четвъртък -късният след обед да се свика обща среща на абсолютно всички фенове и симпатизанти ,на която ВСЕКИ ще изкаже своето мнение и виждане какво трябва да се прави и какви стъпки ще се предприемат при едно евентуално начало на футболният сезон за нас.Защо в късният следобед - задамогат да пресъстват повече хора , защо в четвъртък - защото до тогава ще са се провели доста срещи и ше имаме отговори на много въпроси , къде - ще го решим допълнително ( но най вероятно на стадиона за да се съберем всичките) Ще се радвам ако съм внесъл малко яснота в жадните ви за деиствия души.по точно на лумпена Forever.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/144297.html#ixzz0gIPiVFbC

Г-н Фюрер,ако ни разясниш значението на думата лумпен,която използваш спрямо моя милост ще сме ти благодарни....

Думата е специално за теб , не е нужно да разяснявам на други .Ако не ти е ясно питай Карл Маркс.

Типичен отговор на един мисир,който не знае значението на думите които използва.

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 22 фев 2010 23:47

Докторе, кой е моят Ботев ли? във всеки случай, не и този, на който "президента" му се крие от феновете и лъже! Ако на теб ти харесват така, плюс последните 10 години - подкрепяй го!
Като чета, не още 10, ами още 100 години няма да се отървем от Селския! И ще са прави всички, които ни се подиграват!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 22 фев 2010 23:48

А някой теб в скоро време ще те напсува много грозно

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 22 фев 2010 23:49

BultraStyle написа:А някой теб в скоро време ще те напсува много грозно

Колко съм го пустосвал, ти го плюеш - то си мисли че дъжд вали!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”