Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕВСКИ ЩЕ СИ ВРЪЩА МАЦАТА ОГНЯНОВ
и гаринча е циганин нали само мария луиза лом и левски сф
-
- Контакти:
Re: Наистина ли е енигма?
левски е шампион стига търсихте под вола -прасе не можете да го приемете но това е по добрия побеждава а това бе левски затова чорбарчета от вас само тишина !!
Re: ЛЕВСКИ ЩЕ СИ ВРЪЩА МАЦАТА ОГНЯНОВ
Огнянов не лош футболист, но му трябва и сериозен треньор.
Мисля, че все още има място в Левски.
Мисля, че все още има място в Левски.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Red_champions
POPCORN написа:абе те не ги наказаха за мача с перничани ще ги накажат за тоя мач.не ставайте смешни бе.нали няма могат да си дигнат титлата в къщи ако ги накажат.всичко си е опечено![]()
Ееееее,сети се някой...много ясно!!!Нали е целта Левски,да си стане шампион "както трябва"-тоест в Подуене

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
-
- Контакти:
еми по добре в подуене от колкото на панчаревско езеро -там се ходи за риба и на плаж
Много ли ви е гадно прасета, целия свят отново е срещу вас. Колко ли трябва да си нагъл, за да продължаваш да цивриш, че са те наказали да играеш на националния. И на Юруков трябва да му счупят главата ли, за да ви накажат? Колко сте отчайващо жалки просто. И защо не отговорихте колко трябва да е вашето наказание след мача с Локомотив, след който пак имахте наглостта да протестирате от съдията?
- unist_gp
- Контакти:
щом е такава енигма и скрита тайно информация,дори и в БФС, може и да става само въпрос за уговорен мач (един от многото) на Сливен
Иначе на всички е ясно,че от два уговери мача, може да си осигуриш бюджета за целия сезон (така че абсолютно всички отбори от А и Б група са уреждали мачове през тази година, след януари)

Не става дума за Левски-Славия.Делегатът на Овча купел е описал"...единично грухтене към чернокож футболист,което не нарушава добрия тон на мача...".Май неописаното е удар на фен срещу противников футболист .На кой ли мач беше това?
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
-
- Контакти:
ЦСКарите е време да млъкват и да не се оплакват,защото стават още по-жалки и смешни,по-добре тишина,отколкото да се излагате,цяла България ви видя колко сте смешни с тези оплаквания от съдии,наказания,сини БФС-та,Батков и т.н.
-
- Контакти:
Мурад Хидиуед свободен!!
Абе хора, разбрахте ли, че Хидиуед е свободен. Какво ще кажете да дойде да играе в Левски, мен лично много ме кефи неговата игра...На Герена олеее/!!!