Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 юни 2011 12:19

Само аз ли си мисля, че тоя Мърдакович е ........... мърда ??
Не мисля, че тоя става за отбор, като Левски !
При това е почти на 30 !!

От месец насам текат всякви първенства, от 17 до 21 години ... Европейски, Световни, че и в Африка имаше нещо подобно ... също и Купа Конкакаф- първенството на Северна Америка ...
Абе, така ли не се гледат тия турнири, на които убеден съм, все ще се намери добър нападател за 400-500 хиляди !!!
И не е задължително да е от някоя футболна страна.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 юни 2011 12:45

THE G.A.M.E написа:От месец насам текат всякви първенства, от 17 до 21 години ... Европейски, Световни, че и в Африка имаше нещо подобно ... също и Купа Конкакаф- първенството на Северна Америка ...
Абе, така ли не се гледат тия турнири, на които убеден съм, все ще се намери добър нападател за 400-500 хиляди !!!
И не е задължително да е от някоя футболна страна.

Да, това същото го предложих когато започна Голд Къп. Направи ми впечатление, че даже и в не толкова популярни държави, има не лошо играещи футболисти, които могат да се превърнат в добри открития за нашите региони.
Вчера гледах Панама и Ел Салвадор. Там беше същата работа. И наистина едва ли ще излязат повече от 400-500 хиляди.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 20 юни 2011 12:46

Незнам мърда ли не е ли ама май ни извива ръцете за повече пари и сме се отказали от него.Жан Жак Мендриши май остава главната цел.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 20 юни 2011 12:51

Santiago Munezz написа:Незнам мърда ли не е ли ама май ни извива ръцете за повече пари и сме се отказали от него.Жан Жак Мендриши май остава главната цел.

От всички предложени точно тоя ли накрая ще вземем.., много сме смотани.
Само Левски!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 20 юни 2011 12:55

siniq_fen написа:
Santiago Munezz написа:Незнам мърда ли не е ли ама май ни извива ръцете за повече пари и сме се отказали от него.Жан Жак Мендриши май остава главната цел.

От всички предложени точно тоя ли накрая ще вземем.., много сме смотани.

Еми не съм сигурен де,но вчера четох,че ако трансфера на Мърдакович се провали сме щели да се насочим към Мендриши.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 юни 2011 12:56

А въобще кой е тоя Мендриши?

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 20 юни 2011 13:00

Голмайстора на Гренобъл,ако това те топли. :lol: 11 гола има във френската лига 2 за изминалия сезон,Бардон го е препоръчал.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 юни 2011 13:13

ehh написа:А въобще кой е тоя Мендриши?

Талантлив футболист и гениален пияница! :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юни 2011 13:20

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zlTxgdKLoLc[/youtube]
Добро клипче. След като си замина Топчо все едно нямаме защитата. Това ни изяде главата тоя сезон, а и миналият.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 юни 2011 13:20

Алиадиер предложен на Левски:
Бивш играч на Арсенал е един от вариантите за заместник на Гара Дембеле в “Левски”, разбра БЛИЦ. Става въпрос за Жереми Алиадиер, който от една година е без отбор. За последно френският нападател игра в английския Мидълзбро, но напусна през лятото на 2010 година. От тогава е свободен агент. Мениджъри го предложили преди известно време на спортния директор на “Левски” Георги Иванов за заместник на продадения на Фрайбург Дембеле.

Жереми Алиадиер е роден на 29 март 1983 година във Франция и започва кариерата си в прочутата школа Клерфонтен, където е тренирал и Дембеле. Още на 16 години е привлечен в академията на Арсенал, а през 2001 година е част от първия отбор, в който остава до 2007-а. Става шампион с “артилеристите” през сезон 2003/04. След това е преотстъпван на Селтик, Уест Хям и Уулвърхемптън, а през 2007-а преминава с трансфер в Мидълзбро, където остава до миналата година. През пролетта Жереми Алиадиер поддържа форма с втория отбор на Арсенал, но все още е без отбор, тъй като е изостанал сериозно с физическата подготовка.

“Сините” следят още няколко имена за нов нападател, сред които са други двама французи – Жан-Жак Мандриши, Уилфред Нифлор. Сърбинът Милян Мърдакович също беше вариант, но преговорите с него пропаднаха. Сънародникът му Александър Йевтич от Цървена звезда е другото име, което обсъждат в “Левски”, както и още няколко варианта./БЛИЦ

Върни се в “Архив”