Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Re: До пресслужбата на Лудогорец

Мнениеот joring » 08 окт 2012 19:53

percival написа:
PFC Litex написа:
OOP написа:Абе пич май си много назад с материала и пишеш ей така наизуст. Много преди мача Левски - Литекс мачове от първенството бяха предавани по интернет на клубните сайтове на други отбори. Как никой не ревна, че се нарушавала договорката ами сега ми се правите на интересни.......декларации, директиви, Бфс-та......айде марш обратно у В група........

Кой отбор си е предавал на официалният клубен сайт мачове, питам сериозно, тъй като съм пропуснал, а ровенето назад в темата да търся мнения по въпроса си мисия невъзможна сред редиците бла-бла-бла постове?

Лично аз гледах Ботевъ - Монтана с картина от сайта на Ботевъ.Мач от 4 -ти кръг ,не от 8 -ми .Ама тогава никой за нищо !Кой луд ще пикае срещу ураган !
Никаква глоба не могат да наложат !

Гледал си грънци, мачове на официалният сайт на "Ботев" не са излъчвани този сезон!
Една лъжа и да я повториш 1000 пъти няма да стане истина.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 08 окт 2012 19:56

joring написа:[
Гледал си грънци, мачове на официалният сайт на "Ботев" не са излъчвани този сезон!
Една лъжа и да я повториш 1000 пъти няма да стане истина.

На себе си ли да вярвам или на теб ,а ? Дори имаше и коментар !
И ще те помоля да изписваш правилно отборите ! В "А" група има БотевЪ Пловдив ,има и Ботев ,но е от Враца !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Лудогорец към Тодор Батков:Как Бай Ганьо стана Поп Кръстьo

Мнениеот BadBoy » 08 окт 2012 20:00

percival, бъркаш сайта на бултрасите с официалния
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 08 окт 2012 20:01

BadBoy написа:percival, бъркаш сайта на бултрасите с официалния

Ако това е сайта на "бултрасите" се извинявам . http://www.botevplovdiv.bg/
Първите няколко минути имаше само звук и черен екран ,след това тръгна и картината !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 08 окт 2012 20:11

@percival
Явно си единственият който е гледал този мач през сайта на "Ботев" :lol: :lol: :lol:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 08 окт 2012 20:29

joring написа:@percival
Явно си единственият който е гледал този мач през сайта на "Ботев" :lol: :lol: :lol:

Със сигурност не съм :) Колкото и случайно да попаднах на стрийма :)
Повярвай ми ,не гледам да защитавам отбора от Подуене ,а съм за правдата.
Последна промяна от percival на 08 окт 2012 20:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 08 окт 2012 20:33

1Neutralen написа:
Май пак се изказваш неподготвен! Да те питам нещо...На кой отбор се предават КОНТРОЛНИ срещи по ТВ7 и ТВ+? После ми говори за липса на зрителски интерес...Хората искат да гледат добър футбол, а Лудогорец им предлага точно това!
Запазвай добрия тон! Ти не си в позиция да казваш на хората какво да коментират...

Еее колега . ти пък как искаш да предават като Левски играят с Монтана контрола, а ЦСКА - със Сливнишки герой ;)
Контролите на Лудогорец са изпипани и пари се печелят, и реклама, това онова, само виж в Австрия, реклами едно друго...
Наистина европейска работа..и точно тука Петричев сгази лука...с това "Бай Ганьо", да декларацията е верна по същество, но изразните средства...са трагикомични и всички привърженици на Лудогорец се съгласихме тук.
Левскарите вместо да кажат едно "евала" за обективния ни тон, те продължават да о.ират пейзажа с клевети и лъжи, като например че нямало българи в Разград, а аз им извадих резултати от статистиката че българите в ГРАД Разград са 79 % !!
Нормално е да се чува доста турска реч защото околните села са предимно турски, а Разград е общински и областен център, ама кой да знае, явно са двойкаджии по география ;)
А че това дали сме анонимник питайте медиите в Хърватска, които говореха с възхищение за Лудогорец, както и отличните контакти с румънските грандове, да не говорим че ние като НОВАК в А група, играхме с Парма и Щутгарт ????
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 08 окт 2012 20:40

[quote="snakebite"]
.....Левскарите вместо да кажат едно "евала" ...

Още ли ще питаш,защо ви наричат с "онзи" епитет? :lol:
Правилно са казали:
"Когато човек е прост, то е завинаги!"
Обърнахте нашият форум на чат .
И това е ,защото искате да се мерите с големите.
Да блестите с отразена светлина.
Хайде :arrow:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 08 окт 2012 20:50

фифи перото написа:
snakebite написа:.....Левскарите вместо да кажат едно "евала" ...

Още ли ще питаш,защо ви наричат с "онзи" епитет? :lol:
Правилно са казали:
"Когато човек е прост, то е завинаги!"
Обърнахте нашият форум на чат .
И това е ,защото искате да се мерите с големите.
Да блестите с отразена светлина.
Хайде :arrow:

Що бе да не си нещо повече от нас, нито ни знаеш какви сме що сме, къде живеем, с какво се занимаваме..
Давам ти факти как се възприема Лудогорец, в Европа..и от само за една година...
Нашето няма как да го отнемеш, както и да го погледнеш, пък ти го наречи както искаш, ак оискаш и "северно сияние"
А пишем тука, защото доста от вас, бълват неистини, затова, мисля че форума на Гонг е свободен форум и всеки може да си пише всичко без разбира се да обижда, като искаш да плюеш специално ти, има Форум на Левски, където знам как се плюят и обиждат всякакви отбори
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 окт 2012 20:52

Вижте пичове, в тази връзка има и още нещо съвсем не лишено от логика. Към момента родното първенство се радва на парадоксален "интерес" и едни такива циркове привличат много или малко вниманието не зрителя. Без да се ровя в архива, съм почти сигурен че в тази тема има повече мнения отколкото коментари след срещата Левски - Пирин ГД. Явно такива балкански "скалндали" и изказвания събират повече погледи и събуждат по-голям зрителски интерес от самата игра :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”