Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

miro_k
Контакти:

Re: Арестуваха Гара Дембеле пиян

Мнениеот miro_k » 04 дек 2010 11:23

Reckless написа:Майната на футбола в този случай ! Този чужденец е престъпник. Според законите на България е престъпление да шофираш употребил алкохол.
Престъпление е да ползваш фалшиви документи. За тези престъпления си има законни наказания, които бяха цитирани тук.
Не пука за гонзовци, батковци, шматковци... Искам отношението на България да е еднакво към всички. Никъде в закона не пише, че африкански футболисти могат да шофират под въздействието на алкохол и имат право да ползват фалшиви документи. Ако има такава точка в закона на България, нека се размине без наказанията, съответстващи на тези престъпления.
Хайде, сега ще се разбере, дали не е по-добре да си африканец в България !

Абсолютно си прав и съм съгласен с мнението ти.

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Re: Реакция на клубното ръководство по случая "Дембеле"

Мнениеот ЦСКА-83 » 04 дек 2010 11:24

Нарушения правя всеки ден като карам,но пиян съм сезаклел да не се качвам.Който кара пиян да скача от некой мост,а не да е заплаха за другите.
Иначе Дембеле според мен е доста добър футболист и дотам.

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 04 дек 2010 11:28

zlatan написа:абе хора знаете ли на ден колко книжки се вземат заради употреба на алкохол-много.След това има НПК и там е записано,след това има работодател който сигурно и той глобява и това е.На тези във форума червени розови ,зелени и оранжеви да ви е ясно=Гонзо нема да го отстрани от отбора.Икони ние си имаме,а Гаррата е един обичан от нас футболист.

+1.Дано го накаже да не играе срещу Берое,че при жълт картон пропуска 1 мач,а това е първия кръг на пролет.Ако греша ме поправете,но ако не,картона вече е вдигнат!!!!
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 04 дек 2010 11:33

ЦСКА-83 написа:Нарушения правя всеки ден като карам,но пиян съм сезаклел да не се качвам.Който кара пиян да скача от некой мост,а не да е заплаха за другите.
Иначе Дембеле според мен е доста добър футболист и дотам.

Да разбирам ли че караш със 100 по пешеходна пътека или минаваш на червено?Пияния шофьор по какво се различава от теб?...може и да е по-внимателен.
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

miro_k
Контакти:

Мнениеот miro_k » 04 дек 2010 11:33

Реакция на клубното ръковоство ако чакаме, то е ясно - ще бъде обявена глоба , последни предупреждения и т.н.
Аз чакам Държавата да представи реакцията си, защото както доста се изписа във форумите това си е:
П Р Е С Т Ъ П Л Е Н И Е.
В случай на престъпление, гражданите си наемат адвокат, а Гара спокойно трябва да си наеме своя шеф (г-н Батков ).
В противен случай - Е Г А Т И ДЪРЖАВАТА!!!!

le6oqda
Контакти:

Мнениеот le6oqda » 04 дек 2010 11:54

до автора - абе брат, нерде Гарра, нерде Джерард и Стоичков? като почнете да ми давате едни такива сравнения ... голяма мъка настава.
иначе темата е хубава. от ръководството правилно го защитиха. инвестицията е прекалено голяма, за да се правят на моралисти, а който тръгва да упреква Гонзо първо да си помисли за 1000 лева/не 1 или 2 мил. евро/ на какви компромиси със собствения си морал е готов.
лошото е, че вече за трансфер и дума не може да става, а ще си имате ядове с него.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 дек 2010 11:59

le6oqda написа:до автора - абе брат, нерде Гарра, нерде Джерард и Стоичков? като почнете да ми давате едни такива сравнения ... голяма мъка настава.
иначе темата е хубава. от ръководството правилно го защитиха. инвестицията е прекалено голяма, за да се правят на моралисти, а който тръгва да упреква Гонзо първо да си помисли за 1000 лева/не 1 или 2 мил. евро/ на какви компромиси със собствения си морал е готов.
лошото е, че вече за трансфер и дума не може да става, а ще си имате ядове с него.

Че какво му е на сравнението?Значи за Стоичков и Джерард може,за Гара-не!Така ли?Къде остана морала с главно М?Впрочем,единственото провинение пред клуба е "уронване на престижа"!За това-ще си понесе наказанието.Иначе-за шофиране в нетрезво състояние не съм чувал да уволняват от работа!За това провинение си има полиция и съдебни органи!Колко от вас са участвували в ПТП?Да не би да са ги уволнили?

NWO

Мнениеот NWO » 04 дек 2010 11:59

бих казал и ЕГАТИ ФЕНОВЕТЕ. Какви хора сте вие не знам, но всеки който защитава своя пийнал идол да се замисли как ще се чувства ако някой негов близък стане жертва на пиян шофьор. Няма значение далие е Дембеле, дали е друг футболист или обществена фигура. Замислете се и тогава вкарвайте лафове от сорта " Който не е сгрешил той да хвърли камък пръв".....

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 дек 2010 12:02

NWO написа:бих казал и ЕГАТИ ФЕНОВЕТЕ. Какви хора сте вие не знам, но всеки който защитава своя пийнал идол да се замисли как ще се чувства ако някой негов близък стане жертва на пиян шофьор. Няма значение далие е Дембеле, дали е друг футболист или обществена фигура. Замислете се и тогава вкарвайте лафове от сорта " Който не е сгрешил той да хвърли камък пръв".....

И какво предлагаш да направим ние(ЕГАТИ ФЕНОВЕТЕ)?Да го линчуваме?Да му сложим белезници и да го вкараме в ареста?Само кажи...

le6oqda
Контакти:

Мнениеот le6oqda » 04 дек 2010 12:08

blue avalanche написа:
le6oqda написа:до автора - абе брат, нерде Гарра, нерде Джерард и Стоичков? като почнете да ми давате едни такива сравнения ... голяма мъка настава.

Че какво му е на сравнението?Значи за Стоичков и Джерард може,за Гара-не!Така ли?Къде остана морала с главно М?Впрочем,единственото провинение пред клуба е "уронване на престижа"!За това-ще си понесе наказанието.Иначе-за шофиране в нетрезво състояние не съм чувал да уволняват от работа!За това провинение си има полиция и съдебни органи!Колко от вас са участвували в ПТП?Да не би да са ги уволнили?

щом се сочат футболисти, няма как да не се изходи от чисто футболните им качества и чак след това от моралните. а разлика в класите и от земята до небето. ако искаше да не предизвика тази полемика не трябваше да сравнява футболисти, а примерно да посочи депутати, министри, лица от шоубизнеса и т.н.
иначе си прав щом за Гарра и забранено да кара пиян и с фалшива книжка, трябва да е забранено и за Стоичков и за Джерард и за дядо поп.

Върни се в “Архив”