Rivaldo10 написа:У.Б.А. са купили Шейн Лонг?Какво правим с прогнозите голмайстор?
Горите!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Rivaldo10 написа:У.Б.А. са купили Шейн Лонг?Какво правим с прогнозите голмайстор?
Frankie Lampard написа:Таман и аз от това щях да пиша.. Ако може да го сменя - Лирой Лита. Ако не, здраве да е.
MagicMoments написа:Ок,давам ти следната ситуация.Сега е 2ри кръг,Лято е никой няма да ти се разсърди ако си смениш прогнозата.
Но ако през зимата продадат Карлтън Коул и знам кой е начело при голмайсторите и ако заложа на него всеки ще ме обвини че са минали 20 кръга.Така че трябвало е да сметнете тази възможност при даването на прогнози...
MagicMoments написа:Rivaldo10 написа:У.Б.А. са купили Шейн Лонг?Какво правим с прогнозите голмайстор?
Ок,давам ти следната ситуация.Сега е 2ри кръг,Лято е никой няма да ти се разсърди ако си смениш прогнозата.
Но ако през зимата продадат Карлтън Коул и знам кой е начело при голмайсторите и ако заложа на него всеки ще ме обвини че са минали 20 кръга.Така че трябвало е да сметнете тази възможност при даването на прогнози...
Rivaldo10 написа:Frankie Lampard написа:Таман и аз от това щях да пиша.. Ако може да го сменя - Лирой Лита. Ако не, здраве да е.
Лита не е ли в Суонзи?
Frankie Lampard написа:Rivaldo10 написа:Frankie Lampard написа:Таман и аз от това щях да пиша.. Ако може да го сменя - Лирой Лита. Ако не, здраве да е.
Лита не е ли в Суонзи?
Не знаех... Мислех, че си е в Боро още.. Майкъл Чопра тогава...
П.П Някой знае ли каква е ситуацията с Кени Милър? В Кардиф ли ще играе или не?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта