ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Линкове за мачовете на Левски с АИК
Крайно време е вече да почнат да се дават линкове за мачовете .Все пак така се казва темата. 

Re: ЛЕ плейоф: 19.08.|20:00ч. АИК-ЛЕВСКИ
Маалеее!... Щели да играят с "Джабулани"?!... Гошо Вратарчето миналата година, при удар над 20 м, не виждаше медицинска топка, а тая "Джабулани" ще му е направо невидима?!...
Дано да бъркам!!! 

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Загубата с Черноморец би трябвало да е поохладила страстите . Нашите трябва да постигнат добър резултат като голово равенство или минимална победа . От там нещата стават доста по лесни , а аз мисля , че точно такъв резултат ще постигнем .
Само ЛЕВСКИ!!!
Само ЛЕВСКИ!!!
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
АИК-ЛЕВСКИ
ВРЕМЕ Е!
Давайте да разцъкаме темата...за начало-някой гледал ли го е този отбор,какво представляват,защо миналата година са били първи ,а сега пред изпадане,какви са ни шансовете,дали трябва да играем по-затворено,или пак да се опитваме ние да диктуваме играта...ей такива работи:)
Давайте да разцъкаме темата...за начало-някой гледал ли го е този отбор,какво представляват,защо миналата година са били първи ,а сега пред изпадане,какви са ни шансовете,дали трябва да играем по-затворено,или пак да се опитваме ние да диктуваме играта...ей такива работи:)
Re: АИК-ЛЕВСКИ
Те вече са десети в класирането след две поредни победи.Публиката им е впечатляваща! Като отбор не съм ги гледал...все пак са шампиони и носители на купата за миналата година. Фактът че няма да се излъчва мача по шведската ТВ,предполага пълен стадион. Мисля че ще изкарате един равен мач 0:0 или 1:1.
-
- Контакти:
olfix написа:ВРЕМЕ Е!
shte ima li linkove?! Signala e ot Shveciq i mislq che trqbva da ima vse pak tova e mach za pleiofite za LE!
1914
- ЛокоМотив Пловдив
- Контакти:
Ами първо на първо трябва да оближете тестесите на тези от ТВ+! После да направите 68 с тези от Про Бг (68 това означава, че вие ще им свирите, а те ще имат 1 да ви връщат), понеже ще излъчват супердербито Левски - Калиакра, но не и Локомотив и Литекс, които са 2 от 3-те отбора, които имат по 7 точки (но товане ме учудва... вашата публика е супер разглезена и ако не станете първи не можете да съберете 2 000 човека на мач и всички са свикнали да гледат по телевизията!) Като за финал ще ви се наложи да направите статуя на Коко Динев как ви дава Дембеле, а вие на него пари.
А шведското първенство е 300 пъти добро от нашия кървав секс с всичко футболно, което наричаме шампионат! Не може 60 години да са станали общо 7 отбора шампиони. 5 отбора по 1 път, а другите 2 всяка година си менкат първенството и играят смешно дерби, а феновете им са 8-ми клас, пушат трева, мислят си, че са хулигани и си гледат мача вкъщи докато играят на компа!
За мача не знам, дано да гледам хубава игра, пък ако не... няма да е разочарование, понеже съм свикнал дълги години с "А" групата ни!
А шведското първенство е 300 пъти добро от нашия кървав секс с всичко футболно, което наричаме шампионат! Не може 60 години да са станали общо 7 отбора шампиони. 5 отбора по 1 път, а другите 2 всяка година си менкат първенството и играят смешно дерби, а феновете им са 8-ми клас, пушат трева, мислят си, че са хулигани и си гледат мача вкъщи докато играят на компа!
За мача не знам, дано да гледам хубава игра, пък ако не... няма да е разочарование, понеже съм свикнал дълги години с "А" групата ни!
- santiliana
АИК е сериозен тим, така и не разбрах защо 99% от сините фенове си помислиха още след жребия, че едва ли не сме ударили джакпота с него. Ако има някой, ударил "кьоравото", то това е отбора с червената петолъчката...Тези шведи играят доста добре, с повече подавания по земята, скоростно, технично и същевременно разчитат и на здрава физика. Различават се доста от Калмар и то към по- сериозна опасност за нас...Умеят да владеят играта, а като прибавим и фанатичната им публика- мога само да кажа, че голям зор ще видим. Мнооого голям. Лошото е, че продължаваме да бъдем зле в средата на терена и най- вече в защита. Като прибавим и факта, че когато се неутрализира Гарра-та, "увисваме" и в нападение- направо пулса ми отива на 120 удара в минута. Дано да измъкнем един добър турнирен резултат и най- вече да покажем игра, от която да не се срамуваме. Дори и ако загубим- да е с високо вдигната глава и най- вече- да загубим с бой и яка битка. Да се раздадат момчетата до последната си капчица сила и да знаят, че всички ние сме с тях...А другото- дано Господ да е с Левски!
Re: Ще дават пряко АИК – Левски, засега
alk0x0l1ka написа:би трябвало да е по филм + ,защото 21:30 запо4ва ма4а на 4орбарите
Те са по ФИЛМ + и там, ако искате, мое да гледаме трилъра : ЦСКА Загива

[offtopic]Не се заяждам. Просто базик, както си правите и вие (чорбарчета)

Re: Ще дават Левски - АИК
Ermac** написа:biva 6te davat LEVSKI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[offtopic] Пиши на кирилица и Само Левски! [/offtopic]