Шампионска лига 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Re: Шампионска лига 2015/2016

Мнениеот ICAKOV_FCB » 24 фев 2016 13:55

boabbb написа:Комерсиализирахте се и почнахте да си купувате наготово играчите - така отборите ви губят идентичност, пък били те и класни :| Къде е новия Касияс :?: МесО прави 30 догодина, къде е новия от Ла Масия :?: Неймар и Хамес - двама цигани за общо над 150 млн. - това ли е идентичността на Испанската лига :?: В Англия е същото и Венгер е един от малкото, който налага млади играчи от школата ... Имаме отбори производители на играчи и големите само купуват и препродават :| Резултатът знаеш ли какъв е :?: Циклите в Шампионската лига ... Около 2004-2009 доминираха англичаните, после станаха Барса и Байерн, Реал влезе 2012-2013, сега ПСЖ и последните няколко години имаме полуфинал в ШЛ във формат - Барса, Реал, Байерн и едно свободно място за цвят :? Това е всичко друго, но не и интересно. Тоя турнир си губи чара, щом се стигна и аз да не гледам миналогодишния финал ... Време е да се върне стария формат - играят само шампионите и се почва от 1/32 финал с директна елиминация, тамън няма да се трупат мачове ...

Пич, десният ви бек на кой е юноша? Фабрегас на кой беше юноша? Арсенал постоянно пазарува играчи от Ла Масия. Сега ме караш да се ровя за всичките... Наскоро една БГ медия пусна статия, в която пишеше, че в момента във ВЛ играе цял отбор от Барселона...
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 24 фев 2016 13:57

boabbb написа:Комерсиализирахте се и почнахте да си купувате наготово играчите - така отборите ви губят идентичност, пък били те и класни :| Къде е новия Касияс :?: МесО прави 30 догодина, къде е новия от Ла Масия :?: Неймар и Хамес - двама цигани за общо над 150 млн. - това ли е идентичността на Испанската лига :?: В Англия е същото и Венгер е един от малкото, който налага млади играчи от школата ... Имаме отбори производители на играчи и големите само купуват и препродават :| Резултатът знаеш ли какъв е :?: Циклите в Шампионската лига ... Около 2004-2009 доминираха англичаните, после станаха Барса и Байерн, Реал влезе 2012-2013, сега ПСЖ и последните няколко години имаме полуфинал в ШЛ във формат - Барса, Реал, Байерн и едно свободно място за цвят :? Това е всичко друго, но не и интересно. Тоя турнир си губи чара, щом се стигна и аз да не гледам миналогодишния финал ... Време е да се върне стария формат - играят само шампионите и се почва от 1/32 финал с директна елиминация, тамън няма да се трупат мачове ...

Ти тука съвсем го обърна на друга тема. То футболът като цяло си загуби идентичността, каква ШЛ, каква Ла Лига. :lol: И определено не е интересно да гледаш едни и същи отбори на 1/2 финалите, за сметка на едни Милан и Интер, пък и колкото и да не ги харесвам Юнайтед и Ливърпул да речем, но това е положението в момента. Колелото се върти в крайна сметка. След 10 години може пък италианските отбори да се вдигнат.

Обаче за комерса, не знам кои са по-зле. Англетата дето дават луди пари за Бентеке и Лалана или нашите дето купиха един Хамес за 80-так. Колумбиецът я има играта, но начинът по-който пристигна в отбора е смехотворен. Перес вероятно не го бе чувал преди Световното и изведнъж го прави един от най-скъпите трансфери в историята. Ми Йодегаард и космическата му заплата? :lol:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 фев 2016 14:00

ICAKOV_FCB написа:

Пич, десният ви бек на кой е юноша? Фабрегас на кой беше юноша? Арсенал постоянно пазарува играчи от Ла Масия. Сега ме караш да се ровя за всичките... Наскоро една БГ медия пусна статия, в която пишеше, че в момента във ВЛ играе цял отбор от Барселона...

Пич, десният ни бек нямаше да помирише "Ноу Камп" , за сметка на Алейш Видал или друг подобен мангал - това е проблема в Барса в момента. Тея играчи не получават шанс, а само се пазарува и то за безумни суми ... Къде е Бартра сега, например :?: Защо напусна Тиаго ?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 24 фев 2016 14:02

Снощи пък някакъв младок от школата на Реал направил Сити за смях... Нали става въпрос за Ла Лига vs ВЛ... :mrgreen: Момчето се казва Борха Майорал. Като фен на Барса не му пожелавам късмет, като фен на испанския футбол и като цяло на футбола му пожелавам. :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 24 фев 2016 14:05

ICAKOV_FCB написа:Снощи пък някакъв младок от школата на Реал направил Сити за смях... Нали става въпрос за Ла Лига vs ВЛ... :mrgreen: Момчето се казва Борха Майорал. Като фен на Барса не му пожелавам късмет, като фен на испанския футбол и като цяло на футбола му пожелавам. :mrgreen:

Ще се развие ако иде някъде по Аякс, ПСВ или нещо такова...остане ли там ще го погребат - ако като Мората се сети навреме и напусне може да излезе играч от него, ама с предприемача президент ще цъка в Сегунда Б2 или там където играе Б отбора на Реал :roll: :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 24 фев 2016 14:07

JackPackage написа:
ICAKOV_FCB написа:Снощи пък някакъв младок от школата на Реал направил Сити за смях... Нали става въпрос за Ла Лига vs ВЛ... :mrgreen: Момчето се казва Борха Майорал. Като фен на Барса не му пожелавам късмет, като фен на испанския футбол и като цяло на футбола му пожелавам. :mrgreen:

Ще се развие ако иде някъде по Аякс, ПСВ или нещо такова...остане ли там ще го погребат - ако като Мората се сети навреме и напусне може да излезе играч от него, ама с предприемача президент ще цъка в Сегунда Б2 или там където играе Б отбора на Реал :roll: :?

Айде сега.. Мората колко е голям всъщност? В Атлети да не мислиш, че щеше да цъка момчето? Така като гледам дори Манджукич му изяжда мястото. Иначе за Майорал съм съгласен.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 фев 2016 14:09

Уелският ръгбист Бейл трябва ли да играе за сметка на Хесе :?: Мнения ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 24 фев 2016 14:10

boabbb написа:
ICAKOV_FCB написа:

Пич, десният ни бек нямаше да помирише "Ноу Камп" , за сметка на Алейш Видал или друг подобен мангал - това е проблема в Барса в момента. Тея играчи не получават шанс, а само се пазарува и то за безумни суми ... Къде е Бартра сега, например :?: Защо напусна Тиаго ?

Ами мога да ти кажа само, че Барселона е отбор с школа и отбор с пари. Те 1-во поглеждат школата, ако там няма търсения играч, излизат на пазара. Въпреки многото трансфери, Барселона последните 10 години е отборът с най-много използвани юноши, като 2013 при покойният Тито излязоха с цял отбор юноши в един мач.
Няма как да пробие при положение наличието на Алвеш и Алейш... Той може да пробие, обаче трябва да е нещо особено като способности, а той е просто поредният десен бек, който бяга като муха без глава напред...(Монтоя) За да пробиеш в Барса трябва наистина да си различен от другите, иначе просто ти посочват вратата. Така се прави голям отбор. За Бартра има място, Вермален ще го разкарваме, а Матийо е дъртичък вече.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 24 фев 2016 14:12

sapio0o написа:
JackPackage написа:

Айде сега.. Мората колко е голям всъщност? В Атлети да не мислиш, че щеше да цъка момчето? Така като гледам дори Манджукич му изяжда мястото. Иначе за Майорал съм съгласен.

Е ние в момента имаме бая юноши в състава (6 мисля в първия отбор) - Коке, Саул са титуляри и са такива от 18-19 годишни, така че точно нас не е добре да даваш за пример, че в момента сме с най-много наши, които играят, не само попълват списъка от топ 3 в Испания :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 24 фев 2016 14:12

boabbb написа:Уелският ръгбист Бейл трябва ли да играе за сметка на Хесе :?: Мнения ...

Уелското недоразумение и на резервната скамейка няма място, ако ме питаш мен разбира се. 8-) Пък вече дали точно Хесе е човекът за крилото, не знам. По-скоро да акостира нещо от Кастия се надявам. Смисъл той и Хесе е оттам, но контузията го удари. :oops: Майорал и сега да влезе, пак ще е по-деен от Бензема. За мен всъщност момчето е бъдещето на Реал, при все че Перес го няма обаче.

Я ти кажи дали Венгер има място в Арсенал. Колко по-слаб отбор трябва да се падне от Монако, за да се мине 1/8 финал? Без оправдания..

Върни се в “Архив”