Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levskar_90
Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Кое му е доброто на Карвалю и Арс беше вкарал към 8 гола на селските отбори. Карвалю вкара повече от половината си голове срещу селяндурските отбори и такива дето изпадат. Срещу панчаревци, Лудогорец и другите по-стойностни отбори никакъв го нямаше.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- ralka_levskarka
- Контакти:
Пък, ако не беше вкарал на Черноморец майко, майко..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- bojo0o0o94
- Контакти:
Не знам ама Ибрахимович как се смее като му направиха четалката. 

Levskar_90 написа:Кое му е доброто на Карвалю и Арс беше вкарал към 8 гола на селските отбори. Карвалю вкара повече от половината си голове срещу селяндурските отбори и такива дето изпадат. Срещу панчаревци, Лудогорец и другите по-стойностни отбори никакъв го нямаше.
Карвальо 15 мача, 13 гола, 3 асистенции .. бе прав си пълен слабак, за нищо не става. Па Арс дупчеше яко мрежите и на ЦСКА и на Лудогорец и другите "стойностни" отбори.
Карвальо
1 срещу Черноморец (победен гол)
1 срещу Монтана
2 срещу Черно море
1 срещу Берое (победен)
1 срещу Литекс
1 срещу Миньор
4 на Етър
1 на Пирин ГД
1 на Локо Сф
Арс 14 мача (6 гола) демек, с един мач по-малко от Карвальо но с два пъти по-малко голове!!!
1 на Монтана
1 на Ботев Враца
1 на Локо Сф
2 на Локо Пд
1 на Видима
.... коментара ще го оставя на теб

- metodito
- Контакти:
Чакай сега. Арш и Локо Пд - два гола и невроятен обрат. Ами Спартак Търнава? Без него щяхме да сме капо.
metodito написа:Чакай сега. Арш и Локо Пд - два гола и невроятен обрат. Ами Спартак Търнава? Без него щяхме да сме капо.
С него без него все тая. Е на тия два гола срещу Локо ли ще се крепи цял живот? Има си статистика, кой иска да гледа. Факти му се викат на това. По твоята логика ако не бе Карвальо нямаше да бием Черноморец и щехме да паднем от Локо Сф. Глей как ме карате да защитавам футболист, който не мога да го понасям по принцип:)) Ама да изкарвате Арс едва ли не класи над Карвальо... е нема да стане
- Levskar_90
С класи си е Карвалю срещу Сараево топката не пипна и в тая контрола пълен фигурант, да си ходи в Африка да бере банани тоя смешко и е на 32 btw 

Levskar_90 написа:С класи си е Карвалю срещу Сараево топката не пипна и в тая контрола пълен фигурант, да си ходи в Африка да бере банани тоя смешко и е на 32 btw
Пускам нещо последно от теб и ако обичаш не ми отговаряй повече. Ясен си на всички кво представляваш:
Levskar_90 написа:
хахаха кво защитаваш Арс вкара два случайни гола и една дузпа, не е дърво,ами направо ПЪН. Срещу Литекс цял мач нямаше едно точно подаване, дори и на 2 метра, той и Калвито са абсолютни провали.
Levskar_90 написа:....а разкараме дървото Арс и на негово място да играе истинската девятка Сър Гарра Дембеле Велики
"Не знам за вас, но от времето на Дениран Ортега не съм гледал по - трагичен играч в Левски. На 2 метра не може да даде пас, абсолютно неорентиран, бавен, тромав, никакъв пас и липса на техника, дано зимата го изритаме и да почнем да налагаме някой юноша или Цветков, а може и някой нов таран да закупим. Просто тоя е трагедия"
"Гледах по телевизията, абсолютна трагедия. Може би най - слабия играч в А група. Батков бая се набута с него ..."
- Levskar_90
Ами и Карвалю не се отличава много от Арс, и никъде не съм казал че искам Арс в Левски ! По добре е да се налага Силва, които успя и гол да вкара днес, за разлика от Карвалю.
Яд ме е че анонимниците Тоньо, Доньо и Илиев казваха имаме си Карвалю и Силва и затова и не привлякоха Домо или Дембеле, а ще ни мъчат със тоя бананчо и недоказания Силва :X
Яд ме е че анонимниците Тоньо, Доньо и Илиев казваха имаме си Карвалю и Силва и затова и не привлякоха Домо или Дембеле, а ще ни мъчат със тоя бананчо и недоказания Силва :X
Levskar_90 написа:Ами и Карвалю не се отличава много от Арс, и никъде не съм казал че искам Арс в Левски ! По добре е да се налага Силва, които успя и гол да вкара днес, за разлика от Карвалю.
За Домо и Дембеле не само теб те е яд