Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivanjuve

Re: Димитър Христолов остава собственик на Ботев Пд

Мнениеот ivanjuve » 18 дек 2008 09:42

hypodil написа:Димитър Христолов остава собственик на Ботев Пд

Димитър Христолов, който приближените му наричат Бат Митко, а враговете – Митю Селския, остава собственик на Ботев Пд. Това е горещата новина, която plovdiv-online разбра първи, часове преди общото събрание на акционерите на клуба, насрочено за 18 декември.
Ирена Кръстева и синът и Дилян Пеев, зам.-министър на бедствията и авариите, са се отказали от сделката и са принудили Христолов да им върне броените пари срещу акциите на клуба. Както съобщихме, Кръстева & Пеев се интересуват не от футбола, а от приватизацията на спортния комплекс край Бирената. Там са ударили на камък, а тандемът майка-син няма и лице, което да извади за президент на Ботев Пд. Ситуацията се усложнила неимоверно и след самоубийството на личния мъжки секретар на Ахмед Доган – Ахмед Емин, в резиденцията на Беловодски път. Доган отрязал всякакви идеи за влизане във футбола на обръчите от фирми около ДПС. Моментът изобщо не бил подходящ.
Дълговете на Ботев Пд преди събранието на акционерите надхвърлят сумата от 150 хиляди лева, сума, която не е проблем за Кръстева & Пеев – с малката разлика, че вече не виждат изгода от сделката.

Димитър Христолов остава собственик на Ботев Пд

АФД оле, "нищо" общо с ДПС :lol:

БРАВО НА МОМЧЕТАТА ОТ ТРИБУНА ИСТАНБУЛ , УСПЯХА ДА ИЗГОНЯТ ТУРЦИТЕ .
ВЪВ ВСИЧКИТЕ СИ ТЕМИ СЕ ВЪЗМУЩАВАХА ОТ ТЯХ , ПРЕДПРИЕХА ЕНЕРГИЧНИ ДЕЙСТВИЯ , НЕ ГИ ИСКАХА ,НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ НЕ БЕШЕ СЪГЛАСЕН КЛУБА ДА Е СОБСТВЕНОСТ НА ФИРМИ ОТ ОБРЪЧА НА ДПС И ПОСТИГНАХА ТОЗИ ГОЛЯМ УСПЕХ.
Последна промяна от ivanjuve на 18 дек 2008 09:48, променено общо 2 пъти.
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

Изображение

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 18 дек 2008 09:43

Иска ви се ,но уви ситуацията е друга.Но пък виж Галка се е бетонирала,бавно ви води към мястото което си заслужавате Б група,за първата тренировка през 2009 ще има интересна изненада за всички вас буферчета,отново ще ви оправи а*ално,но понеже на вас ви харесва ще продължите да си е търпите !
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 18 дек 2008 09:44

Локомотив се мести в Кърджали

както пръв научи екипът на вестник "Кърджалийски глас" Локомотив Пловдив се мести в Кърджали, за да бъде по-близо до Родината на президента си, а също така за да съответства фенската му маса на етническата карта на града, в който се подвизава. Зеки Байрям е успокоил клубната легенда Зума, че ще може да продължи да цоцка от клуба под всякакви форми, с оглед на което не се очаква да има съшротива от тази част от феновете на Докоспор. евентуални бунтове от фракциите "Анадоляни" или "Алах Акбар" ще бъдат потушени чрез безплатни превози за мачовете с автобусите на Галка-Аналка!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 18 дек 2008 09:51

хах Абиати къв Докомотив брат,заглавиието е Велбъжд се връща в родния си град,нали не си забравил тази хубава 2001 г,как едно отборче го закриха :lol: .

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 18 дек 2008 09:52

Canaries front написа:Иска ви се ,но уви ситуацията е друга.Но пък виж Галка се е бетонирала,бавно ви води към мястото което си заслужавате Б група,за първата тренировка през 2009 ще има интересна изненада за всички вас буферчета,отново ще ви оправи а*ално,но понеже на вас ви харесва ще продължите да си е търпите !

Скивай ся. Тия статии ме забавляват, което си е в реда на нещата ;) Дали са вярни, дали не са - ще видим. Божа работа. Дет' се вика всичко все още в сферата на слуховете /някои от тях може и да се окажат верни/. Обаче едно нещо със сигурност не е слух. И то е, че ти не си обикновен фен като повечето тук/без значение от клубната принадлежност/. Имахме един икземпляр като теб в нашия форум. Имаше вездесъщия ник-нейм Ултрас1936 :lol: Признай си пич. Или ти плащат, или си Бобъра :lol:

Потребителски аватар
ivanjuve

Мнениеот ivanjuve » 18 дек 2008 10:01

hypodil написа:
Canaries front написа:Иска ви се ,но уви ситуацията е друга.Но пък виж Галка се е бетонирала,бавно ви води към мястото което си заслужавате Б група,за първата тренировка през 2009 ще има интересна изненада за всички вас буферчета,отново ще ви оправи а*ално,но понеже на вас ви харесва ще продължите да си е търпите !

Скивай ся. Тия статии ме забавляват, което си е в реда на нещата ;) Дали са вярни, дали не са - ще видим. Божа работа. Дет' се вика всичко все още в сферата на слуховете /някои от тях може и да се окажат верни/. Обаче едно нещо със сигурност не е слух. И то е, че ти не си обикновен фен като повечето тук/без значение от клубната принадлежност/. Имахме един икземпляр като теб в нашия форум. Имаше вездесъщия ник-нейм Ултрас1936 :lol: Признай си пич. Или ти плащат, или си Бобъра :lol:

ВЕРНО , БЯХ ЗАБРАВИЛ ЗА НЕГО .

Изображение

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 18 дек 2008 10:02

Прав си ,имам малко повече информация от другите,и това което знам е че батко Митко ще си замине днес ,може да се проверява от утре на едно място до което всеки гражданин има достъп.Интересно как се забавлявате с нещо което не е вярно,трябва да си много прост за да се забавляваш на слухове.Единствените точни пичове между вас са Лаута хулс и Бирата,а вие сте просто едни пъпчасали пуберчета с приятеля ти иван неосъзналия се -Юве,доко,наполи велбъжд .Невиждам защо трябва да се опсъжда изобщо нещо с вас

Потребителски аватар
ivanjuve

Мнениеот ivanjuve » 18 дек 2008 10:07

Canaries front написа:Прав си ,имам малко повече информация от другите,и това което знам е че батко Митко ще си замине днес ,може да се проверява от утре на едно място до което всеки гражданин има достъп.Интересно как се забавлявате с нещо което не е вярно,трябва да си много прост за да се забавляваш на слухове.Единствените точни пичове между вас са Лаута хулс и Бирата,а вие сте просто едни пъпчасали пуберчета с приятеля ти иван неосъзналия се -Юве,доко,наполи велбъжд .Невиждам защо трябва да се опсъжда изобщо нещо с вас

ОТИВАЙ ДА УЧИШ , СТИГА СИ СТОЯЛ ПО ФОРУМИТЕ !

Изображение

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 18 дек 2008 10:11

Ти ако учиш все още, аз отдавна съм завършил дечко.

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 18 дек 2008 10:13

Canaries front написа:Прав си ,имам малко повече информация от другите,и това което знам е че батко Митко ще си замине днес ,може да се проверява от утре на едно място до което всеки гражданин има достъп.Интересно как се забавлявате с нещо което не е вярно,трябва да си много прост за да се забавляваш на слухове.Единствените точни пичове между вас са Лаута хулс и Бирата,а вие сте просто едни пъпчасали пуберчета с приятеля ти иван неосъзналия се -Юве,доко,наполи велбъжд .Невиждам защо трябва да се опсъжда изобщо нещо с вас

Бобър/или близък до него/, що си редактира предния пост? И като си толкова запознат, ще отречеш ли слуховете за МОЛ-а? А? Отговори де :mrgreen:

п.п. прав си за свестните. Само двама са от нашите. И аз не съм от тях. Обаче, знаеш ли кое е същественото? Че при вас свестните са НУЛА ;) Гледам постовете на всичките папагали. Пропити са с омраза и комплексарщина ;) Ето ся редактирания ти пост се превърна в "велбъжд, мелбъжд" и други такива. За да заприличаш на обикновен папагал. Което е доказателство за омразата и комплексарщината у редовия жълт фен ;)

Върни се в “Архив”