Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Re: Разум и страст...

Мнениеот BPFC1912 » 22 фев 2010 19:49

Yellow major написа:Кой е казал до сега ,че не иска Митьо вън? Това е главната цел на всички Ботевисти!
Съгласен съм да се изслуша Салерно, да видим какво ще каже.
Да се подготвят 20 хубави въпроса и да се търсят конкретни отговори.
След това всеки да си решава какво да прави и кой да подкрепя.
Ако Пичони се съгласи да води отбора, което е много вероятно си правете изводите...

Не си ли си задавал въпроса салерно , пичоне , реки , малу и ко не са от една трупа , която разиграва добре заучена пиеса с няколко действия според ситуацията , на такива лапнишарани като нас ?

ISTINSKI_LEVSKAR
Контакти:

Мнениеот ISTINSKI_LEVSKAR » 22 фев 2010 19:50

Абе отдавна ви следя историята и като човек който гледа неутрално и отстрани мога да ви кажа, че този botev forever и другия дето защитават салерно са приближени на христолов и целят да ви скарат! Аре изгонете ги тия италиански циркаджии дето се подиграват с това свято име!

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 22 фев 2010 20:00

ISTINSKI_LEVSKAR написа:Абе отдавна ви следя историята и като човек който гледа неутрално и отстрани мога да ви кажа, че този botev forever и другия дето защитават салерно са приближени на христолов и целят да ви скарат! Аре изгонете ги тия италиански циркаджии дето се подиграват с това свято име!

Аман от неутрални. Форевър-а е първия, който каза, че сделка няма да има, освен това, едва ли форума е пътя към това да разединиш хиляди. ;)

botev forever

Мнениеот botev forever » 22 фев 2010 20:04

ISTINSKI_LEVSKAR написа:Абе отдавна ви следя историята и като човек който гледа неутрално и отстрани мога да ви кажа, че този botev forever и другия дето защитават салерно са приближени на христолов и целят да ви скарат! Аре изгонете ги тия италиански циркаджии дето се подиграват с това свято име!

Всеки на когото му липсва доста от "сивото вещество" обвинява без нужните аргументи.Виж какво умньо погледни темите и мненията ми от есента,когато повечето бяха яхнали италианската идея и тогава давай мнения!

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 22 фев 2010 20:09

Пуснете си ПОТВ ! Бързо !

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 22 фев 2010 20:16

Yellow major написа:Съгласен съм да се изслуша Салерно, да видим какво ще каже.
Ако Пичони се съгласи да води отбора, което е много вероятно си правете изводите...

Какъв е смисъла да го питаме? Ми да зададем 20 въпроса и на митито, да видим кво ще каже, да помислим 1-2 седмици и да решим "всеки за себе си"? А ако Пичони се съгласи да води отбора след всичко което се случи ще се окаже, че и той е в цирка, колкото и да му се кефехме по едно време...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

botev forever

Мнениеот botev forever » 22 фев 2010 20:26

veseo написа:
Yellow major написа:Съгласен съм да се изслуша Салерно, да видим какво ще каже.

Какъв е смисъла да го питаме? Ми да зададем 20 въпроса и на митито, да видим кво ще каже, да помислим 1-2 седмици и да решим "всеки за себе си"? А ако Пичони се съгласи да води отбора след всичко което се случи ще се окаже, че и той е в цирка, колкото и да му се кефехме по едно време...

Потребителски аватар
norim
Контакти:

Мнениеот norim » 22 фев 2010 20:27

Аз съм съгласен с Форевър-а. нека се изслуша италианеца.да отидат на срещата някой от тарторите на агитката,също така и хора от инициативния комитет. да му се зададат конкретни въпроси за бъдещето на отбора, както и да представи доказателства за това което ще прави и по-важното за сделка. като едновременно му се каже,че нещата не са както преди три месеца, и сега феновете на Ботев не му вярват.и само конкретни факти и документи могат ДОНЯКЪДЕ да премахнат съмненията ни.и ако такива факти няма- открито да му се заяви, че, МЕКО КАЗАНО, той не е добре дошъл на стадион Христо Ботев. сега прочетох и че селяка щял да подпише в сряда.АЗ НЕ МУ ВЯРВАМ, но година и половина мъки "има сделка- няма сделка". два дена не са нищо. основното е срещата с италианеца. не задоволи ли с отоговорите си- ВЪН ЗАВИНАГИ ОТ ПЛОВДИВ

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 22 фев 2010 20:29

Два дена, ама тия два дена могат да бъдат фатални за 6месечно (поне) забавяне на плана с алтернативното дружество... И за какво - да се "изслуша" италианското копие на сельо?!
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

lud
Контакти:

Мнениеот lud » 22 фев 2010 20:29

ВСИ4КИ КОИТО СТОЯТ ЗАД САЛЕРНО СА СТРАХЛИВЦИ>ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ 4Е СТЕ ЕДНИ ГОЛЕМИ СТРАХЛИВЦИ И ЕДНИ ХОРА БЕЗ НИКАВО ДОСТОИНСВО>ВИЕ СТЕ ХОРА НАИВНИЦИ КОИТО ЦЯЛ ЖИВОТ СА ЛАГАНИ И ПРОДАЛЙАВАТЕ ДА БАДЕТЕ ТАКИВА.УТРЕ КОИТО СЕ РАЗПРОТИВИ И ЗАСТАНЕ ЗАД ТЕЗИ ИЗ4АДИЯ НЕКА ДА НОСИ ГРЕХА СИ ДО КРАЯ НА .........НЕ БАДЕТЕ ПОДЛОГИ ХОРА ВРАЗУМЕТЕ СЕ ЕДИН ПАТ БАДЕТЕ ОБЕДИНЕНИ

Върни се в “Архив”