Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

redpride
Контакти:

Re: Христоловият Ботев иска да домакинства на "Герена"

Мнениеот redpride » 22 фев 2010 16:30

За съжаление БФС са същите престъпници като Христолов и ще клекнат ще видите. Аз съм от ЦСКА не от Ботев, но това е най-голямата гавра с футбола-отбор домакин/незнаен/ с българско име и чужденци футболисти да играе на стадиона на госта. Михайлов полудя или е сляп, а може да го е страх от телевизията и най-вече от Левски. Той не прави сметка, какви ексцесии могат да станат по-пътя и на стадиона.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Христоловият Ботев иска да домакинства на "Герена"

Мнениеот garfild8 » 22 фев 2010 16:41

Botev74 написа:Голяма "тайна" е това пристигане та чак дх-с заповядал да не се казва. Просто е- има два полета от Италия днес. 18.10ч и 22.00ч

Чакайте ги на летището.Вие си знаете,как да ги посрещнете.
Само Черно море.

botev forever

Разум и страст...

Мнениеот botev forever » 22 фев 2010 18:31

Пиша темата в отговор на многото еднообразни теми в които подтекста е ясен-"смърт за селяка и торбестия му авер Салерно".Докато за селяка е казано всичко и няма човек който да не е съгласен,че мястото му е вън от футбола и по-добре от България,то дайте разгледаме положението на плондера.Някакви хора(Барековата завера) си правят срещи по късни доби решават си някакви неща и чрез своите маши насъскват феновете в желаната от тях посока.Не става така!Аз слушах наблюдавах и ми стана ясно,че сделка с тези мошеници от есента няма да има за което отнесох много негативи към мен.За това мисля,че тлъстия субект трябва да бъде изслушан и да му се поставят условия-като клуба да се управлява от доверени на феновете легенди,които да назнчат треньор,селекция и най-важното доказване на охолен бюджет и,че е безспорен собственик на клуба.Нека изслушваме и след това всеки да реши за себе си как да действа.

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Re: Разум и страст...

Мнениеот bultrasa » 22 фев 2010 18:40

от bultrasa на 22 Фев 2010 14:33

Само искам да вметна....нещичко към онези където се надяват на дебелака.Защо бе ...го няма лойното образование??Защо не дойде в събота...неделя...днес?С документите в онази любимата му торба с лъжите!Нали трябваше да докаже нещо недоказуемо???Какво ли извинение ще изкаже???Не ме пуснаха от дебелариума????Или може би диплих милиони в чували....с надписи НАП....бфс....стадион......автобус???Но съня е към краят си......ето на...... както иде ред във всеки сън е време да се събудите,че от много сънища можете и да спечелете "Нобелова" награда за най-неадекватно поведение!!
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

botev forever

Мнениеот botev forever » 22 фев 2010 18:45

bultrasa написа:от bultrasa на 22 Фев 2010 14:33

Само искам да вметна....нещичко към онези където се надяват на дебелака.Защо бе ...го няма лойното образование??Защо не дойде в събота...неделя...днес?С документите в онази любимата му торба с лъжите!Нали трябваше да докаже нещо недоказуемо???Какво ли извинение ще изкаже???Не ме пуснаха от дебелариума????Или може би диплих милиони в чували....с надписи НАП....бфс....стадион......автобус???Но съня е към краят си......ето на...... както иде ред във всеки сън е време да се събудите,че от много сънища можете и да спечелете "Нобелова" награда за най-неадекватно поведение!!

Разбирам твоето нетърпение и всички сме изтерзани от безкрайни лъжи,но все пак за да твърдиш горния текст трябва да си изслушал опонента си,а не да градиш тези въз основа на "един каза това друг онова".В директния разговор всеки сам може да прецени и никой няма да му е виновен,че примерно е сбъркал.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 22 фев 2010 18:47

botev forever написа:Пиша темата в отговор на многото еднообразни теми в които подтекста е ясен-"смърт за селяка и торбестия му авер Салерно".Докато за селяка е казано всичко и няма човек който да не е съгласен,че мястото му е вън от футбола и по-добре от България,то дайте разгледаме положението на плондера.Някакви хора(Барековата завера) си правят срещи по късни доби решават си някакви неща и чрез своите маши насъскват феновете в желаната от тях посока.Не става така!Аз слушах наблюдавах и ми стана ясно,че сделка с тези мошеници от есента няма да има за което отнесох много негативи към мен.За това мисля,че тлъстия субект трябва да бъде изслушан и да му се поставят условия-като клуба да се управлява от доверени на феновете легенди,които да назнчат треньор,селекция и най-важното доказване на охолен бюджет и,че е безспорен собственик на клуба.Нека изслушваме и след това всеки да реши за себе си как да действа.

Форевър,аз не мога да разбера какво се обясняваме толкова????Има цел и тя е- МИТЮ ВЪН ОТ БОТЕВ!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 22 фев 2010 18:50

Почвам да чета и да ахвам. Неискам да защитавам Бареков, или който и да е понеже не ги познавам лично. Но на фона на случващото се с Ботев и реакцията на част от феноввете ми се струва че някой от тях препочитата селския и слаерно на фона на Бареков и Андреев

Затова искам да питам тука приссътващите няколко неща:
1. С какво Бареков е показал и доказал че е долен измекяр и незаслужцава кредит
2. С какво Бареков е прецакал досега нас феновете на Ботев
3. Е ли Бареков-Андреев по-голямото зло, от това което се случва в момента на нашият отбор
4. Салерно и Селския ни ебат постоянно, нима варианта Бареков-Андреев е по-лош и с каакво той е по-лош
5. Бареков, израстнъл като обикновен приввърженик, постигнал нещо в работата си, значи ли че ще тръси само облаги и личностна изгода от Ботев
6. Неможе ли по същият начин да ЗАКЛЕЙМИМ всеки който се опита да помогне да изриним сеслкия. Освен Бареков и ма още няколко човек зад тази кауза. С какво те гарантират че няма да използват името Ботев. Нима една легенда обича повече от един фен!
7. Напишете кратко и ясно на какво трябва да одговаря човекът който ще помогне да се избавим от селския, или човекът който би повел новият взъроден Ботев!!!!!
ИзображениеИзображение

botev forever

Мнениеот botev forever » 22 фев 2010 18:50

PLOVDIV PEE 1912 написа:
botev forever написа:Пиша темата в отговор на многото еднообразни теми в които подтекста е ясен-"смърт за селяка и торбестия му авер Салерно".Докато за селяка е казано всичко и няма човек който да не е съгласен,че мястото му е вън от футбола и по-добре от България,то дайте разгледаме положението на плондера.Някакви хора(Барековата завера) си правят срещи по късни доби решават си някакви неща и чрез своите маши насъскват феновете в желаната от тях посока.Не става така!Аз слушах наблюдавах и ми стана ясно,че сделка с тези мошеници от есента няма да има за което отнесох много негативи към мен.За това мисля,че тлъстия субект трябва да бъде изслушан и да му се поставят условия-като клуба да се управлява от доверени на феновете легенди,които да назнчат треньор,селекция и най-важното доказване на охолен бюджет и,че е безспорен собственик на клуба.Нека изслушваме и след това всеки да реши за себе си как да действа.

Форевър,аз не мога да разбера какво се обясняваме толкова????Има цел и тя е- МИТЮ ВЪН ОТ БОТЕВ!

Къде става въпрос,че не е това целта?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 22 фев 2010 18:53

rump_shaker написа:Почвам да чета и да ахвам. Неискам да защитавам Бареков, или който и да е понеже не ги познавам лично. Но на фона на случващото се с Ботев и реакцията на част от феноввете ми се струва че някой от тях препочитата селския и слаерно на фона на Бареков и Андреев

3. Е ли Бареков-Андреев по-голямото зло, от това което се случва в момента на нашият отбор
4. Салерно и Селския ни ебат постоянно, нима варианта Бареков-Андреев е по-лош и с каакво той е по-лош
5. Бареков, израстнъл като обикновен приввърженик, постигнал нещо в работата си, значи ли че ще тръси само облаги и личностна изгода от Ботев
6. Неможе ли по същият начин да ЗАКЛЕЙМИМ всеки който се опита да помогне да изриним сеслкия. Освен Бареков и ма още няколко човек зад тази кауза. С какво те гарантират че няма да използват името Ботев. Нима една легенда обича повече от един фен!
7. Напишете кратко и ясно на какво трябва да одговаря човекът който ще помогне да се избавим от селския, или човекът който би повел новият взъроден Ботев!!!!!

+1

botev forever

Мнениеот botev forever » 22 фев 2010 18:57

rump_shaker написа:Почвам да чета и да ахвам. Неискам да защитавам Бареков, или който и да е понеже не ги познавам лично. Но на фона на случващото се с Ботев и реакцията на част от феноввете ми се струва че някой от тях препочитата селския и слаерно на фона на Бареков и Андреев

Първо:феновете на Ботев Пд не са овце за да се насочват в "правилната"посока.Всеки има своя интелект и позиция зад която е застанал.Хубаво е всеки да дава мнение,а не да налага такова.Убеждение,а не сила трябва.

Върни се в “Архив”