сектор „В" 4 лв.,
сектор „Б" 2 лв.,
сектор „Г" 6 лв.
това са цените ,пускат ги от петък на касите на Герена

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tprodanov написа:Пак да питам - според вас Мъри или Гришо взима решенията, та се обяснявате тук, че Мъри бил Левскар.... ебаси хората
govedo написа:Има си статия по тоя въпрос:
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=78551
"Дарява" по едно левче от всеки билет ръководството, а всъщност просто цените са с 1 лев по високи.
niki_j написа:няма съмнение, че това което казваш за беверен и публикум е така. имахме невероятни положения и дори сега се сещам за наистина един непростим пропуск на борето в последните минути в беверен.
доколкото за стила, в началото и на мен ми се виждаше безидейна играта на отбора ни, но сега честно казано от няколко кръга насам си давам сметка че велев изключително много залага на играта по фланговете и това ми харесва, а също и това че тасевски играе зад нападелите и се включва доста често като втори нападател. нещо друго което ми прави впечатление е добрите изстрели от далечно разстояние, които пробват гаджев, сърмов и тасевски, което аз много адмирирам. това определено липсваше при мъри. не мога да кажа дали е нареждане на велев или самите горепосочени са поели инициативата, но в много случаи дава успех.
за мен това са основните промени.
и нека не забравяме, че в голяма част от двубоите велев разполагаше с малко опции в защита, като по този начин трябваше да ротира постоянно и не можа да избистри добра защитна формация, което ни създаваше определено проблеми.![]()
no_choice написа:а бе може и да бъркам, но Мъри не е ли юноша на ЦСКА ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта