Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Левски Миньор Перник- билети

Мнениеот turbogena » 27 май 2009 14:26

сектор „А" 5 лв.,

сектор „В" 4 лв.,

сектор „Б" 2 лв.,

сектор „Г" 6 лв.
това са цените ,пускат ги от петък на касите на Герена ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

govedo
Контакти:

Мнениеот govedo » 27 май 2009 14:29

Има си статия по тоя въпрос:
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=78551

"Дарява" по едно левче от всеки билет ръководството, а всъщност просто цените са с 1 лев по високи.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Мъри си призна!!!

Мнениеот bigbonusprize » 27 май 2009 14:36

tprodanov написа:Пак да питам - според вас Мъри или Гришо взима решенията, та се обяснявате тук, че Мъри бил Левскар.... ебаси хората

Не вярвам Гришата да обяви лягане на чорбарите! Какво ще спечели с това?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 27 май 2009 14:38

govedo написа:Има си статия по тоя въпрос:
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=78551

"Дарява" по едно левче от всеки билет ръководството, а всъщност просто цените са с 1 лев по високи.

Кога Баждеков дари 1 лев ела ми се обади :D! Ако ние не помогнем всеки с каквото може няма кой...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 27 май 2009 14:53

Малко си в грешка за баждека

СинЕкстремист
Контакти:

Re: ДА ОСТАВИМ ВЕЛЕВ ДА НАПРАВИ ЛЕВСКИ СИЛЕН!

Мнениеот СинЕкстремист » 27 май 2009 15:04

Тези дето са срещу Велев да си спомнят първия сезон на Мъри. Отпадане от десетте малки негърчета от Беверен в Европа, загуба на титлата от посредствената тогава Цесека - Панчаревска комуна и само купа на България. Ако спечелим титлата както се очертава, Велев изглежда се представя по-добре от Мъри съпоставяйки им първите сезони начело на отбора. Според мен главното което му куца е мотивацията на отбора, в това отношение той демонстрира някой груби грешки, които не искам да споделям тук, но ще кажа, че ако ги изчисти даже си е перфектен за треньор.
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

Потребителски аватар
no_choice
Контакти:

Мнениеот no_choice » 27 май 2009 15:10

а бе може и да бъркам, но Мъри не е ли юноша на ЦСКА ? ;)
Правехте се на Ултраси и хулигани после на мутри и наркомани, а сега сте Путки насрани !! САМО ЦСКА !!!

СинЕкстремист
Контакти:

Re: ДА ОСТАВИМ ВЕЛЕВ ДА НАПРАВИ ЛЕВСКИ СИЛЕН!

Мнениеот СинЕкстремист » 27 май 2009 15:12

niki_j написа:няма съмнение, че това което казваш за беверен и публикум е така. имахме невероятни положения и дори сега се сещам за наистина един непростим пропуск на борето в последните минути в беверен.
доколкото за стила, в началото и на мен ми се виждаше безидейна играта на отбора ни, но сега честно казано от няколко кръга насам си давам сметка че велев изключително много залага на играта по фланговете и това ми харесва, а също и това че тасевски играе зад нападелите и се включва доста често като втори нападател. нещо друго което ми прави впечатление е добрите изстрели от далечно разстояние, които пробват гаджев, сърмов и тасевски, което аз много адмирирам. това определено липсваше при мъри. не мога да кажа дали е нареждане на велев или самите горепосочени са поели инициативата, но в много случаи дава успех.
за мен това са основните промени.
и нека не забравяме, че в голяма част от двубоите велев разполагаше с малко опции в защита, като по този начин трябваше да ротира постоянно и не можа да избистри добра защитна формация, което ни създаваше определено проблеми. ;) ;)

Абе пич, аре да почнеш да пишеш и главни букви, щото е много дразнещо да ти чета подобни постове, а предполагам не само аз мисля така. Вероятно дразниш с това повечето от четящите тук.
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 27 май 2009 15:18

no_choice написа:а бе може и да бъркам, но Мъри не е ли юноша на ЦСКА ? ;)

Бъркаш. На Хасково е, след което преминава в Левски. По едно време беше в ЦСКА (около 1 година).
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Г-Н БАТКОВ МОЛЯ ТЕ КУПИ ИВ.ПОПОВ

Мнениеот PFC Litex » 27 май 2009 15:18

Ивелин си промени характера тотално.
Да, беше леке спор няма. Кви са ги вършели с Манолев из Ловеч не е истина :lol: , но израснаха и двамата.
Изображение

Върни се в “Архив”