Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Teo » 09 юни 2015 13:56

Анонсираната от Ивайло Манджуков среща между него и Васил Божков е пред провал, показа проверка на LIVESPORT.BG.

Манджуков - младши е в чужбина, а телефонът му е изключен. Не е ясно кога единият от собствениците на ЦСКА ще се прибере в България.

Това на практика означа, че шансът за смяна на собствеността и спасение на сегашното дружество е другият мажоритарен акционер - Милко Георгиев и някои от миноритарните притежатели на ценни книжа да прехвърлят дяловете на човек, който има възможността да направи спешни плащания, възлизащи на около 1 млн. лева. По този начин се очаква сегашният ЦСКА да получи разрешение за участие в “А” група, което може бъде гласувано от Изпълкома на БФС.

От последното официално съобщение на футболната централа става ясно, че ново дружество, носещо името “ЦСКА” ще започне от съответното областно ниво.

Емо Коцев

:|
Последна промяна от Teo на 09 юни 2015 13:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 юни 2015 13:57

BRF написа:
TristaNNN написа:
BRF написа:
гражданин от село написа:Ако е решено това дружество да се закрива е ясно защо нищо не се плаща.

Не знам какво е решено!Знам какво се е говорело на срещата с Божков!В крайна сметка това са две различни неща!Дори и това да се прави,трябва координация и съгласие,защото може да се окаже,че ще има два броя ЦСКА :? !

И кой от двата ще припознаем за фен фолклора? Поставяте ни пред голяма дилема сега :?

Няма дилема бе пич!Ако имаш акъл ще разбереш!

Значи, няма ... Здраве да е :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 юни 2015 14:00

BRF написа:Не сме неприкосновени и телевизията може без нас!Обаче рейтингът ще падне главоломно!Което означава,че няма да има достатъчно рекламодатели!

Това не е задължително. Телевизията може да реши да предава мачовете ви дори от селата, в което няма никакъв проблем. Лошото е, че качеството ще падне, защото стадионите по селата не предлагат необходимите условия за директно излъчване.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 юни 2015 14:03

TristaNNN написа:
BRF написа:Не сме неприкосновени и телевизията може без нас!Обаче рейтингът ще падне главоломно!Което означава,че няма да има достатъчно рекламодатели!

Това не е задължително. Телевизията може да реши да предава мачовете ви дори от селата, в което няма никакъв проблем. Лошото е, че качеството ще падне, защото стадионите по селата не предлагат необходимите условия за директно излъчване.

Да, щото Подуенското Бернабеу предлага чудесни условия и слънцето пече в камерата :mrgreen: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юни 2015 14:06

TristaNNN написа:

И как ще реши без съгласието на ЦСКА :lol: !А това какво общо има с А група?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 юни 2015 14:11

Мани го рейтинга,ама приходите на Бефесето ще спаднат.Няма да им плащаме глоби след всеки мач...а,у. :| Те че умрат от глад бре.
Квото и да си говорим,малко или много,без ЦСКА се губи.Възелът е много сложен,комплексен,преплетен...не знам кво ще става.Аз съм на мнение че няма да ни се размине и тия работи с Божков,Можков,Ганчев,Манчев са нищо.
От всичките задължения аз съм ЗА да се изплатят само към НАП и към останалите,които наистина са си изработили парите.Ония другите боклуци,които искат да източат клуба ,да си еб*т майката,без извинение.Гнусни п*дерасти,мастии и нищожества.Направили го без закон,със закон....хич не ми пука.Не може без един мач да се изискват 800 000 лева.И някви плужеци - ''менажери'' да си правят далавери.То лошото е че в играта не са само те,но това е друга тема.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 09 юни 2015 14:22

Значи ако всеки от това каре ни осъди за толкова пари и отделно градевия меринджей вече ни е осъдил за 360к за същите хубавци, ами то става един приличен бюджет за А група. Ние да не сме ахмаци да им плащаме далаверите.
Последна промяна от djd на 09 юни 2015 14:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 юни 2015 14:22

BRF написа:
TristaNNN написа:

И как ще реши без съгласието на ЦСКА :lol: !А това какво общо има с А група?

Ами няма нищо общо с А група, не съм казал, че има. Би трябвало да знаеш, че в бизнеса има всякакви врътки и ако двете страни се споразумеят, то може и да си гледате селекцията за нула лева да гони топка по моравите. Ти нали не смяташ, че вашите имат интерес мачовете да не се предават и да загубят дори една минимална сума пари от ТВ правата? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 09 юни 2015 14:24

Само БФС-то на културата може да продава правата на мачовете от всички първенства, които са организирани от него.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 юни 2015 14:28

delqnski47 написа:Мани го рейтинга,ама приходите на Бефесето ще спаднат.Няма да им плащаме глоби след всеки мач...а,у. :| Те че умрат от глад бре.
....

Аааа, ама те ако чакат на вашите глобички от по 2000 лева, да ги закриваме и тях направо :lol: Просто ще си компенсират с допълнителни глоби: 500 от нас, 500 от Ботев, още 500 от Локо ПД и те така. Абе хора, не си мислете, че футболът в България едва ли не ще рухне, ако вас ви няма в А ПФГ ;)
[offtopic]

Върни се в “Архив”