Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот boabbb » 09 юни 2015 09:08

А, добро утро 8-) Как е, "работи" ли се по лиценза :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 юни 2015 09:18

boabbb написа:А, добро утро 8-) Как е, "работи" ли се по лиценза :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Елека каза, че ще стане :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 юни 2015 09:22

W84me написа:
boabbb написа:А, добро утро 8-) Как е, "работи" ли се по лиценза :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Елека каза, че ще стане :mrgreen:

Бе, и на мен ми става, ама лиценз няма да взема за "А" група :mrgreen: :mrgreen: Към всички - метнете един поглед на конкурса за нова емблема на делиорманци - има няколко кандидати с нацисткия орел :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 09 юни 2015 09:36

И Божков щял да прави ново ЦСКА.Докато стигнахме... ще станем като Спартак Варна в момента там имат три клуба.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 юни 2015 09:43

vaskonti написа:
onegavon написа:Състоянието е такова от години, но най- много се постараха пернишките орки.Те просто счупиха глупомера.Обаче в юридически аспект има приемственост на права и задължения. Като пораснеш ще ги разбераш тия работи вместо да задаваш детски въпроси кой това и кой онова .

За да бъда кратък последния отнася какалашката.В случая тъпоъгълниците Милко и Пампорко.Тия както са я покарали освен юридически ще я изядат и физически поне Милко де, оня може и да не се върне от Самарканд или Бухара няма значение точното място.

Ти, като пораснал и врял и кипял в юридическите казуси, какво ти е мнението за случая с Бенжаюн? Ако може да не се ограничаваш със Спектакъуа, а почни от там кой е поискал този играч и колко пъти го пусна в игра? Не ми казвай само, че това няма значение, защото има още един куп подобни "незначителни" случаи, които сега ни се стоварват на главата. Въобще, смяташ ли, че това са си нормални трансферни грешки, ставащи във всеки отбор или си е схема за източване на кинти? Ако смяташ, че е второто, как се вписва тук тоя юридически аспект, в който има приемственост на права и задължения?

Васконтий, глупанар скапан!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 юни 2015 09:49

Няма смисъл да се карате - работата е преебана вече, така че ... Голяма работа - ще играеме по селата, какво толкова ...

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 09 юни 2015 10:33

Ще играете по селата ама друг път. В някоя друга държава.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 юни 2015 10:56

Achtung_Juden написа:Ще играете по селата ама друг път. В някоя друга държава.

Е-е, ама Перуци иска и пари от ТВ-права ... Е, тогава ще се намери не вратичка, ми порта за "А" група за ЦСКА :lol: :lol: Щото иначе "Нова Груп" викат " Абе, без ЦСКА ще трябва да предоговориме парите за правата" :mrgreen: :mrgreen:

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 09 юни 2015 11:03

Точно Перуци му е през дядовия за ТВ правата. А това с предоговарянето не съм много сигурен, че е възможно. Т.е. ти искаш да ми кажеш, че вие сте неприкосновени, понеже телевизията не може без вас? Усещаш ли колко смешно звучи?
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 юни 2015 11:06

Achtung_Juden написа:Точно Перуци му е през дядовия за ТВ правата. А това с предоговарянето не съм много сигурен, че е възможно. Т.е. ти искаш да ми кажеш, че вие сте неприкосновени, понеже телевизията не може без вас? Усещаш ли колко смешно звучи?

То може да звучи, ама ти гледай какво ще стане на практика :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”