Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот petko.h.markov » 08 юни 2015 22:07

1982 написа:
Тик-Так1892 написа:Никой не ти твърди,че Стойчо е виновен за всичко.

Напротив, точно това се опитвате да внушите.

Стойчо Младенов от над 2 месеца не е в ЦСКА, но тук всеки ден се мели само за него, обвиняван е за всичко - ето, сега и за Бенжелюн бил виновен. :lol: :lol:

Бенжелюн щеше да има много мачове за ЦСКА, ако клубът нямаше малоумно ръковдство тогава ....

Бенжелюн нямаше да осъди ЦСКА за 800 000, ако му плащаха парите тези, които му подписаха и договора - тоест, пак малоумното ръководство ....

Цялата вина е на ТИТАН и "адвокатите" им - Руди Василев и Георги Градев. Стойчо Младенов носи вина, но за резултатите на терена. Дотам са му правомощията.

То и титан ги няма от две години,но не спирате да ги споменавате с "добро"
След мача с Мура,стойчо се разфуча в негов стил с думите"ще режем живо месо" и изгони няколко футболисти/Хр.ЯНЕВ/
Неговите вини:
-иска футболисти,защото няма и съгласен за четиримата от Локото
-след това е разочарован от някои от тях,не ги пуска,после ги обявява за ненужни,както и Пакурар
Вината на титан е,че не им плащат заплати.Онези си бият камшика и завеждат дело.
Вината на лупи,че почти две години,знаейки за това дело,не направи нищо.Само закани без да предприеме действия
Същото ще стане и с делото на Вучков

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 08 юни 2015 22:11

Отговарям ти за последен път,1982.Аз многократно се опитвам да говоря за бъдещето и настоящето,но ти и себеподобните ти отказвате диалог и за вас само вие сте прави и това е,неуважавате чуждото мнение.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2015 22:11

petko.h.markov написа:То и титан ги няма от две години,но не спирате да ги споменавате с "добро"

ТИТАН се споменаха днес основно, покрай бакията с Бенжелюн, като цяло отдавна не се говори почти за тях, рядко се споменават, най-вече като изскочи някое такова дело.

Темата в този форум, като цяло, е една и съща всеки ден - Лупи и Стойчо. И то за това се грижите няколко лица - ти, Тик-Так, Васконти ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 юни 2015 22:15

1982 написа:
petko.h.markov написа:То и титан ги няма от две години,но не спирате да ги споменавате с "добро"

ТИТАН се споменаха днес основно, покрай бакията с Бенжелюн, като цяло отдавна не се говори почти за тях, рядко се споменават, най-вече като изскочи някое такова дело.

Темата в този форум, като цяло, е една и съща всеки ден - Лупи и Стойчо. И то за това се грижите няколко лица - ти, Тик-Так, Васконти ....

Темата е за управлението на ЦСКА, а ако не се лъжа, въпросните бяха сравнително важна част от най-близкото минало на клуба. А който не помни миналото си... нали знаеш?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2015 22:16

vaskonti написа:Вината на Титан е ясна. Въпросът ми е защо Стойчо не каза нищо тогава за тези трансфери, след като са били против волята му? Защо до ден днешен не е обелил и дума по въпроса?

Аз не коментирам дали е искал Бенжелюн, Пакурар и сие, приемам че ги е искал. Но не можеше да ги използва не по негова вина, както се опита да изкараш, а защото от БФС ни набичиха тогава забрана да картотекираме нови футболисти, покрай поредната бакия на ТИТАН, Руди Василев и Градев.

И, ако ТИТАН си плащаха навреме заплатите, които лично те бяха договорили и подписали, защото не треньорът подписва договори и плаща заплати и други плащания, то сега нямаше да коментираме тази тема.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2015 22:18

vaskonti написа:Темата е за управлението на ЦСКА, а ако не се лъжа, въпросните бяха сравнително важна част от най-близкото минало на клуба. А който не помни миналото си... нали знаеш?

А който живее основно в миналото ..... нали знаеш ?!

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 08 юни 2015 22:20

petko.h.markov написа:
1982 написа:
Тик-Так1892 написа:Никой не ти твърди,че Стойчо е виновен за всичко.

Напротив, точно това се опитвате да внушите.

Стойчо Младенов от над 2 месеца не е в ЦСКА, но тук всеки ден се мели само за него, обвиняван е за всичко - ето, сега и за Бенжелюн бил виновен. :lol: :lol:

Бенжелюн щеше да има много мачове за ЦСКА, ако клубът нямаше малоумно ръковдство тогава ....

Бенжелюн нямаше да осъди ЦСКА за 800 000, ако му плащаха парите тези, които му подписаха и договора - тоест, пак малоумното ръководство ....

Цялата вина е на ТИТАН и "адвокатите" им - Руди Василев и Георги Градев. Стойчо Младенов носи вина, но за резултатите на терена. Дотам са му правомощията.

То и титан ги няма от две години,но не спирате да ги споменавате с "добро"
След мача с Мура,стойчо се разфуча в негов стил с думите"ще режем живо месо" и изгони няколко футболисти/Хр.ЯНЕВ/
Неговите вини:
-иска футболисти,защото няма и съгласен за четиримата от Локото
-след това е разочарован от някои от тях,не ги пуска,после ги обявява за ненужни,както и Пакурар
Вината на титан е,че не им плащат заплати.Онези си бият камшика и завеждат дело.
Вината на лупи,че почти две години,знаейки за това дело,не направи нищо.Само закани без да предприеме действия
Същото ще стане и с делото на Вучков

Пакурар е на 30 години.Стойчо казва на Петре да му го води,ще разчита на него,защото на клипчетата е много добър футболист.Впоследствие се оказва,че Пакурар не е толкова добър футболист,Стойчо го сменя в 35-та минута срещу Монтана,той бяга.. да заради неизплатени заплати,а за чий Стойчо мълча толкова време тогава?И в крайна сметка Пакурар ни осъди за 500 000 евро/лева ще излъжа.Аз, когато титан смениха Стойчо с Йешич и преди това никога не съм имал против Стойчо.Напротив,боготворях го.След като го изгониха,той даде една пресконференция на която в общи линии не каза нищо,аз бях там с още десетки фенове на ЦСКА,които влязохме на ст.Васил Левски.От тогава насам започнаха съмненията ми около неговата ''обич'' към ЦСКА,тогава по-скоро беше притеснен за неустойката си.След това като дойдоха с Томов,отново се надявах и повярвах в него,но той потвърди подозренията ми със своите действия и поведение.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 юни 2015 22:23

1982 написа:
vaskonti написа:Вината на Титан е ясна. Въпросът ми е защо Стойчо не каза нищо тогава за тези трансфери, след като са били против волята му? Защо до ден днешен не е обелил и дума по въпроса?

Аз не коментирам дали е искал Бенжелюн, Пакурар и сие, приемам че ги е искал. Но не можеше да ги използва не по негова вина, както се опита да изкараш, а защото от БФС ни набичиха тогава забрана да картотекираме нови футболисти, покрай поредната бакия на ТИТАН, Руди Василев и Градев.

И, ако ТИТАН си плащаха навреме заплатите, които лично те бяха договорили и подписали, защото не треньорът подписва договори и плаща заплати и други плащания, то сега нямаше да коментираме тази тема.

Е хубаво, ама забраната за картотека беше само за трансферния прозорец, който приключва на 31.08. След това си ги картотекирахме. Нюаджи дори вкара гол, а всички останали, взети от Локо си играха от време на време. Юнес обаче, не.
Естествено, че основната вина тук е на Титан и юристите тогава. Аз само се питам дали е възможно те самостоятелно да си прокарват тия схеми - повтарям, че Стойчо не се оплака нито веднъж по тоя въпрос до ден днешен! Не каза нищо нито за Пакурар, нито за Юнес, нито за никой. А за всички тия случаи сега някой трябва да плаща, но всичко е за сметка на имиджа на ЦСКА.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 08 юни 2015 22:28

5-6 дни се чудих на нещо(може и по-малко да са,ма на последък, ден ми е като година :oops: ).Защо никой от присъстващите на тая среща с В.Б. нищо конкретно не казва,и все си мислех че просто са разбрали(чули) нещо от него,и просто не трябва да излиза в медийното пространство.
Одеве слушах интервюто на оня къдравия при Круме(Чезари,който също е бил на нея) и ми просветна! :idea: Ма те няма и какво да кажат - просто нищо не знаят.Никой не им е давал никакво обяснение,и те самите въобще не са на ясно.Божков не ги е викнал за да им каже какво е решил да прави,а за да ги пита(сондира) за подробности около отбора,да им вземе мнения и да изслуша различни гледни точки.След това, решението ще си е лично негово!Всичко друго са си спекулации по медиите.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2015 22:29

Васконти, той и Димитър Пенев не проплака, когато му водеха Гунлаугсон, Морац, Морозс, Да Коща и сие скъпоплатени бездарници, да те разбирам ли че и чичо Митко е въртял схеми и е прибирал пачка ??!

Върни се в “Архив”