jorovg написа:cska_90 написа:Самият Борисов го каза,че за заплати отиват между 3 и 3, 5 млн и половина-това не си го измислям аз!!!![]()
![]()
ТРи години по 3,5 млн -кво излиза -10, 5 млн разходи за заплати!! С др разходи да станат 14-15млн!!!![]()
![]()
Е кво излиза-че те горките кажи речи само от изходящи трансфери са си избили паричките вложени в ЦСКА?? А тука не броим и др приходи-2-3 млн от Уефа, билети, рекалми(само от Глобул около 2 млн), акато сложим и тотото и заемите от техни фирми и .....................май са на загуба, аааа?![]()
![]()
Тази сметка само от Титан си я знаят дали е така, ние само гадаем. Аз не мога да разбера обаче, ако са такива цифрите каква им е изгодата да не развиват отбора, да участват по-дълго в турнирите и да печелят от билети, ТВ права и УЕФА пари. Ей това ако може някой от критиците към ръководството да ми каже. Т.е излиза, че са на печалба от отбора, но нарочно правят така та да не печелят повече?!
Много е елементарно всичко:
Търси се бързата реализация (печалба).Футболът е доста несигурен, ако се чака на печалба от ЕКТ, когато не си от големите отбори.Има не малко случаи, когато са правени селекции именно заради тези ЕКТ, обаче става фал и отборът се проваля, а заплатите си вървят, обаче приходи няма.ТИТАН-АС не са достатъчно мощни, за да могат да покриват такива разходи, а и...явно са на принципа "да му вземем парите сега, че знаеш ли какво ще е след 2 месеца".Отделно и феновете изобщо не подпомагате финансово отбора си, а само му носите загуби, обаче това е трудно за разбиране от средностатистическия фен у нас, който се кефи как са направили някоя простотия на стадиона, без да се вълнува, че за тяхната простотия плаща клубът.Ако си пълните стадиона на всеки домакински мач, дали няма да има достатъчно средства, но май го пълните за ЕКТ и с Левски (тази година имахте що годе добро присъствие и на мача с Лудогорец)?