Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Лудогорец към Тодор Батков:Как Бай Ганьо стана Поп Кръстьo

Мнениеот ehh » 08 окт 2012 17:54

Питам за втори път. Какви левскари сме, след като тази тема седи вече толкова време?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: До пресслужбата на Лудогорец

Мнениеот PFC Litex » 08 окт 2012 17:59

OOP написа:Абе пич май си много назад с материала и пишеш ей така наизуст. Много преди мача Левски - Литекс мачове от първенството бяха предавани по интернет на клубните сайтове на други отбори. Как никой не ревна, че се нарушавала договорката ами сега ми се правите на интересни.......декларации, директиви, Бфс-та......айде марш обратно у В група........

Кой отбор си е предавал на официалният клубен сайт мачове, питам сериозно, тъй като съм пропуснал, а ровенето назад в темата да търся мнения по въпроса си мисия невъзможна сред редиците бла-бла-бла постове?
Изображение

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 08 окт 2012 18:14

tsonpen написа:
magga написа:Аз имам само един въпрос- Какво спечели Левски от излъчването на този мач и какво загуби Лудогорец ? Пари ли взе Левски, феновете гледаха на аванта мач ли какъв е проблема ? На запад се прави всичко за феновете, а тук забравихме, че има футбол ... та какви са проблемите на Лудогорец спрямо излъчването на този мач ?

Правилно каза "на Запад". Там договорки не се потъпкват! 16 клуба се разбират нещо си. Не два, а 16! И един клуб нарушава договорката (което мен не ме касае), но го прави с уточнението, че договорката се нарушава за да се видело, че съдиите щели да свирят в полза на трети отбор. Гледах видеото, което после Литекс разпространи. Не се вижда добре, но по-скоро вторият жълт картон за футболиста на Литеск е спорен, докато този за футболиста на Левски изглежда по-резонен.

Каква договорка пък точно вас? Кой ви бръсне пък вас за слива за телевизия или рейтинг! Половината България иска да гледа Левски, а вас колко искат да ви гледат а? Хорицата в село Разград и роднините на българските ви играчи!

Точно Лудогорец за история, традиция и ПУБЛИКА не може да говори, НИКОГА набийте си го в главите!!! Мача на Левски е наблюдаван от 50 000 човека и то без предварителни реклами, и да се знае за това! Кога мача Лудогорец-Литекс ще се гледа от 50 000 в нета? Кога, на кукуво лято, тогава!!!!

Рейтинга който събира 1 мач на Левски или ЦСКА с Ботев Враца да речем, вие не може да съберете за 1 година ако нямате мачове срещу Левски или ЦСКА? Как да ви се обясни, че клуб като Левски има хиляди, милиони фенове в България и извън нея. И тези хора искат да гледат Левски, не Лудогорец. Отобр като Лудогорец не губи нищо от това, че няма мачове по-телевизията. Но отбор като Левски губи страшно много, защото феновете на този отбор искат да го гледат, особенно тези в провинцията. Все пак не са фенове на 1 година, някои от тях са 3 или 4 поколение Левскари!!!

Както каза Вальо Грънчаров преди малко, не е важно дали мач се предава в сайта с 1 или 6 камери с птс, а колко ще те гледат? И ако се беше разрешило клубовете сами да си продават мачовете, първият въпрос на някоя телевизия към Лудогорец за оферта щеше да е:

-Искаме да предаваме задължително срещите ви с Левски и ЦСКА, а другите мачове зависи от ситуацията!!!

Нали не вярвате, че някоя телевизия ще иска да предава мач като Лудогорец-Пирин?

И същият въпрос дали има телевизия която не би искала да предава Левски-Пирин или ЦСКА-Пирин?

Това е разликата която или не искате да я приемете, или я приемате, но не искате да си признаете!!! Лудогорец за футбол може да говори, ама за телевизия, фенове и телевизионен интерес трябва да се мълчи. Прекалено сте малки за да се сравнявате с други за този фактор или пък да давате акъл за такова нещо!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 08 окт 2012 18:15

Когато те нападат е нормално да отговориш... Не като нашето ръководство- да търпи знайни и незнайни Стойчовци и Гошковци да дискредитират клуба по най-нелепия и грозен начин.

Иначе като цяло най-голямо впечатление прави изключително инфантилният и непрофесионален стил на това словоизлеяние, наречено "декларация". :shock: :shock: Дори отдолу са му лепнали високопарното "Пресслужба на ПФК Лудогорец" 8-) :mrgreen: То "Пресслужба Селското глашатайче" и "Пресслужба Чичаците от централната трибуна " имат по-висок, по-изискан и по-формален стил от това "произведение"... :lol:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 08 окт 2012 19:02

Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 08 окт 2012 19:10

PFC Litex написа:
OOP написа:Абе пич май си много назад с материала и пишеш ей така наизуст. Много преди мача Левски - Литекс мачове от първенството бяха предавани по интернет на клубните сайтове на други отбори. Как никой не ревна, че се нарушавала договорката ами сега ми се правите на интересни.......декларации, директиви, Бфс-та......айде марш обратно у В група........

Кой отбор си е предавал на официалният клубен сайт мачове, питам сериозно, тъй като съм пропуснал, а ровенето назад в темата да търся мнения по въпроса си мисия невъзможна сред редиците бла-бла-бла постове?

Лично аз гледах Ботевъ - Монтана с картина от сайта на Ботевъ.Мач от 4 -ти кръг ,не от 8 -ми .Ама тогава никой за нищо !Кой луд ще пикае срещу ураган !
Никаква глоба не могат да наложат !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 08 окт 2012 19:26

Тази вечер Бай Ганя ще ходи на " баня ", ще падне смях . ще вика Булгар, Булгар :mrgreen:
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 окт 2012 19:34

Avanti_Ragazzi: Половината България иска да гледа Левски, а вас колко искат да ви гледат а? Хорицата в село Разград и роднините на българските ви играчи!
А , колега , мен фк Разград ме интересува толкова , колкото да видя как играят бившите левскари - Генчев и шуменския Деко. ;)
Предаването на мача по нета е най-адекватното решение на ръководството от доста години насам.Питате ли как се чувствахме последните сезони , като не можехме да гледаме мачовете с шведите и др. по нормална кабеларка в провинцията?
Единствен укор към ФК Левски , че не разтръбиха предварително за този мач с риск да изпуши Нетът :?

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 08 окт 2012 19:35

percival написа:
PFC Litex написа:

Лично аз гледах Ботевъ - Монтана с картина от сайта на Ботевъ.Мач от 4 -ти кръг ,не от 8 -ми .Ама тогава никой за нищо !Кой луд ще пикае срещу ураган !
Никаква глоба не могат да наложат !

А аз лично гледах Берое - Левски на сайта на Берое......мач от 5-ти кръг......Има и още много примери. Така че атаката на Лудогорец е срещу Левски и феновете на Левски щом реват за предаването на един мач при положение че много преди това са предавани мачове онлайн
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 08 окт 2012 19:40

Avanti_Ragazzi написа:
tsonpen написа:
magga написа:Аз имам само един въпрос- Какво спечели Левски от излъчването на този мач и какво загуби Лудогорец ? Пари ли взе Левски, феновете гледаха на аванта мач ли какъв е проблема ? На запад се прави всичко за феновете, а тук забравихме, че има футбол ... та какви са проблемите на Лудогорец спрямо излъчването на този мач ?

Правилно каза "на Запад". Там договорки не се потъпкват! 16 клуба се разбират нещо си. Не два, а 16! И един клуб нарушава договорката (което мен не ме касае), но го прави с уточнението, че договорката се нарушава за да се видело, че съдиите щели да свирят в полза на трети отбор. Гледах видеото, което после Литекс разпространи. Не се вижда добре, но по-скоро вторият жълт картон за футболиста на Литеск е спорен, докато този за футболиста на Левски изглежда по-резонен.

Каква договорка пък точно вас? Кой ви бръсне пък вас за слива за телевизия или рейтинг! Половината България иска да гледа Левски, а вас колко искат да ви гледат а? Хорицата в село Разград и роднините на българските ви играчи!

Точно Лудогорец за история, традиция и ПУБЛИКА не може да говори, НИКОГА набийте си го в главите!!! Мача на Левски е наблюдаван от 50 000 човека и то без предварителни реклами, и да се знае за това! Кога мача Лудогорец-Литекс ще се гледа от 50 000 в нета? Кога, на кукуво лято, тогава!!!!

Рейтинга който събира 1 мач на Левски или ЦСКА с Ботев Враца да речем, вие не може да съберете за 1 година ако нямате мачове срещу Левски или ЦСКА? Как да ви се обясни, че клуб като Левски има хиляди, милиони фенове в България и извън нея. И тези хора искат да гледат Левски, не Лудогорец. Отобр като Лудогорец не губи нищо от това, че няма мачове по-телевизията. Но отбор като Левски губи страшно много, защото феновете на този отбор искат да го гледат, особенно тези в провинцията. Все пак не са фенове на 1 година, някои от тях са 3 или 4 поколение Левскари!!!

Както каза Вальо Грънчаров преди малко, не е важно дали мач се предава в сайта с 1 или 6 камери с птс, а колко ще те гледат? И ако се беше разрешило клубовете сами да си продават мачовете, първият въпрос на някоя телевизия към Лудогорец за оферта щеше да е:

-Искаме да предаваме задължително срещите ви с Левски и ЦСКА, а другите мачове зависи от ситуацията!!!

Нали не вярвате, че някоя телевизия ще иска да предава мач като Лудогорец-Пирин?

И същият въпрос дали има телевизия която не би искала да предава Левски-Пирин или ЦСКА-Пирин?

Това е разликата която или не искате да я приемете, или я приемате, но не искате да си признаете!!! Лудогорец за футбол може да говори, ама за телевизия, фенове и телевизионен интерес трябва да се мълчи. Прекалено сте малки за да се сравнявате с други за този фактор или пък да давате акъл за такова нещо!

Май пак се изказваш неподготвен! Да те питам нещо...На кой отбор се предават КОНТРОЛНИ срещи по ТВ7 и ТВ+? После ми говори за липса на зрителски интерес...Хората искат да гледат добър футбол, а Лудогорец им предлага точно това!
Запазвай добрия тон! Ти не си в позиция да казваш на хората какво да коментират...

Върни се в “Архив”